Srećne boje za godinu metalnog Bivola 2021


U kineskoj metafizici postoji pet osnovnih boja koje predstavljaju pet elemenata Zemlje, Metala, Vode, Drveta i Vatre i osam pravaca – Sever, SeveroIstok, SeveroZapad, Jug, JugoIstok, JugoZapad, Istok i Zapad. U zavisnosti od smera vašeg doma, različite boje donose različite efekte na sreću vašeg doma. Isto tako, u zavisnosti od toga pod kojim životinjskim znakom ste rođeni, različite boje će imati različite efekte na vas u različitim godinama.
Neophodno je svakako pogledati godišnju kartu da bismo utvrdili šta predstavlja svaki od elemenata i koje su srećne boje godine. Prema karti ovo je godina koja je relativno dobro uravnotežena u pogledu 5 elemenata.

Kinezi veruju da boje rezoniraju sa određenim frekvencijama koje imaju različite snage i afinitete iz godine u godinu. Različiti domovi imaju različite afinitete boja, a različite ličnosti vibriraju bolje sa određenim bojama u različitim godinama.
Ovaj dinamični aspekt upotrebe boja za osiguravanje sreće sam po sebi je fascinantna studija, ali za potrebe stvaranja sreće potrebno je osnovno znanje o afinitetima boja, plus njihova rezonancija u godini metalnog vola 2021.

BOJA CRVENA donosi BOGATSTVO
Za 2021. crvena boja je velika sreća jer predstavlja povećane prihode i veliko bogatstvo. Ovo je godina u kojoj se Vatra pojavljuje samo kao skriveni element. Imajte na umu da je crvena boja povezana sa planetom MARS, a 2021. godine ona predstavlja sreću BOGATSTVA.
Iako je crvena boja univerzalno priznata kao važna i povoljna boja, važno je ne prekomerno je koristiti. Stoga, iako je nošenje crvene zaista velika sreća, farbanje čitave kuće u crveno je sasvim druga stvar. Kada energija Vatre postane prekomerna ona postaje destruktivna. Baš kao i za 2021. godinu, kada postavite crveni tepih blizu ulaza u vaš dom, njegove energije u vaš dom pozivaju energije koje donose bogatstvo, ali kada celu kuću obojite u crveno njeno značenje i efekti menjaju se u nezdravu potragu za novcem koji može dovesti do finansijskih gubitaka.
Crvena je uvek srećna boja koja se uvodi prilikom rituala kineske Nove godine, na venčanjima i proslavi srećnih događaja kao što su proslava prvog meseca novorođene bebe i rođendani za oca i majku. Tokom takvih događaja aktivira se iang chi crvene boje, boja koja privlači sreću!
Crvena je takođe omiljena boja hramova i restorana, jer se veruje da je najmoćnija boja za privlačenje kupaca i klijenata. Opet, ne treba preterati sa upotrebom crvene boje čak ni na ovim javnim mestima.

ŽUTA boja donosi PRIZNANJE 2021
2021. žuta boja predstavlja priznanje, moć i uspeh. Ovo je boja Zemlje koja simbolizuje stabilnost i strpljenje, čineći je utemeljenom i realnom. Budući da je Zemlja ove godine previše, naglašeni plasman ove boje će dovesti do preteranog zabrinjavajućeg i samoindukovanog stresa, posebno u vezi sa izvorom prihoda i egzistencije.
Žuta je oduvek bila plemenita i boja visokih klasa povezana sa mandarinama na dvoru. Kinezi su uvek poštovali ovu boju, povezujući je sa carskim autoritetom, žuta je boja Sina nebeskog. Žuta je takođe careva boja. To je takođe boja Žute reke, koja donosi toliko potrebnu životvornu vodu na polja pirinča i žita, a takođe je i boja same velike države Kine.

BELO aktivira RESURSE
Bela je boja povezana sa elementom Metal, koji je 2021. godine element koji predstavlja resurse, podršku i autoritet. Ostale boje povezane sa metalnim elementom su Srebrno siva i Zlatna. Obe ove metalne boje takođe predstavljaju novac, pa se uvek smatraju povoljnim. Planeta Metala je Venera.

PLAVA i CRNA mogu izazvati žestoku konkurenciju 2021. godine
Obe boje, plava i crna, simbolizuju tekuću vodu koja donosi promene i brzu komunikaciju. Tok vesti kreće se brzo poput vode koja se spušta niz velike reke sveta. Umereno korišćenje Crne ili Plave boje 2021. jača umrežavanje, prijateljstvo, ali i konkurenciju. Zbog viška Vode na godišnjoj karti za 2021, trebalo bi da izbegavate prekomerno korišćenje ovih boja jer ne želite da pojačate tračeve i izdaje, posebno za one rođene u godinama Psa, Vepra ili Pacova. Ako nosite potpuno Crnu odeću uvek balansirajte noseći šarenu torbu ili šal u drugoj boji.

ZELENA donosi KREATIVNI TALENT 2021
2021. godine zelena boja je prilično povoljna, jer Zelena boja predstavlja inteligenciju i kreativnost. Zelena je takođe jedna od povoljnih boja za 2021. godinu. Imajte na umu da Zelena boja predstavlja doba proleća i predstavlja stalni i zdravi rast chi ili živo drvo. Ovo je vrlo važno, jer 2021. godina počinje posle LAP CHUN-a, prvog dana proleća.
Zelena predstavlja element Drvo, siguro se osećate dobro sedeći kraj prozora koji gleda na zeleno polje jer nema ništa što je više relaksirajuće od ovoga. Zelena takođe označava akciju, a nošenje Zelene boje učiniće da se osećate energičnije i usmerenije ka ciljevima. Nošenje nakita i dodataka od žada je još jedan izvanredno povoljan način da zelenu boju pametno i ciljano koristite.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

SREĆNE BOJE ZA DOM 2021

Da biste maksimalno iskoristili 2021. godinu, možete poboljšati potencijal sreće svog doma koristeći boje i elemente.

Prvo pravilo za 2021. je da na svoj kućni prag postavite omanji crveni tepih kako biste uveli sreću u bogatstvu. Obavezno plasirajte 3 kineska novčića i zvona na kvaku ulaznih vrata kako biste dodatno privukli novčanu sreću.

Sledeći korak je da unestete biljke cvetaju ili daju plodove u blizinu vaših glavnih vrata ili u vašim dnevnom boravku, trpezariji tokom 15 dana pre kineske Nove godine i da ih tamo držite tokom 15 dana novogodišnjih proslava . To će poboljšati energiju rasta, kao i doneti puno uspeha.

Ako se vaš dom ili glavna vrata otvoraju prema Jugu bilo bi vrlo korisno da to područje obojite u belo ili da predstavite elemente metala, jer će to poboljšati pobedu i uspeh.

Ako su kuća ili glavna vrata okrenuta ka JugoZapadu, izbegavajte biljke ili boje koje predstavljaju Drvo – poput Zelene boje. Umesto toga, trebalo bi da postavite nešto Crveno, poput prostirki, ili da okačite neke srećne novčiće ili zvona kako biste kontrolisali konfliktne  energije, a istovremeno ojačali skladnu energiju svog doma.

Ako su vaša glavna vrata okrenuta ka Zapadu, na glavnom ulazu morate imati crveni tepih, a srećne boje ovde bi bile Crvena ili Žuta – boje koje predstavljaju Vatru i elemente Zemlje.

Ako su vaša glavna vrata ili dom okrenuti SeveroZapadu, onda su Plave boje ili boje koje predstavljaju Vodu ono što je potrebno da zaštitite vaš dom od finansijskih gubitaka.

Ako su vam glavna vrata ili dom okrenuti ka Severu, morate izbegavati boje koje predstavljaju element Zemlje, poput Žute. Umesto toga, trebalo bi da uvedete boje koje predstavljaju Vodu ili Drvo – Plavu i Zelenu da oslabe energiju koja donosi bolesti.

Ako su vam dom ili glavna vrata okrenuti prema SeveroIstoku, onda je energija Vatre ono što vam treba da poboljšate sreću.

Ako je vaš dom ili glavna vrata okrenut ka Istoku, farbanje ovog područja u Zeleno ili postavljanje nekih živih biljaka ovde biće dobro za poboljšanje porodične povezanosti.

Ako su vam kuća ili glavna vrata okrenuta ka JugoIstoku, ovde ne smete smestiti ništa Crveno. Umesto toga, ovaj deo kuće treba da obojite Belom bojom.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

SREĆNE BOJE ZA 2021. U ZAVISNOSTI OD ŽIVOTINJSKOG ZNAKA

Bela i Žuta su srećne boje za one rođene u godini Konja.
Rođeni u godini Majmuna, Ovce, Bivola i Tigra aktiviraće sreću nošenjem Crvene boje.
Petao koristi Crvene, Žute i Zelene boje.
Ako ste rođeni u godini Psa, Vepra ili Pacova izbegavajte da nosite previše Plave ili Crne boje, a umesto toga više Zelene.
Zec bi trebalo da nosi malo Zelene boje, dok Zmaj i Zmija treba da nose više Bele, Ljubičaste, Zlatne ili Srebrne, jer im Metal koristi.

Kineske novogodišnje boje i simboli za 2021
Da biste pozdravili Novu godinu, postoji nekoliko boja i simbola koje jednostavno OBAVEZNO unosite u dom, jer su to dekorativni pojačivači koji će obezbediti da sve povoljno dođe do vas.

Crveni fenjeri su jedan od najlakših prepoznatljivih pogodaka kao kineski simboli nove godine. Ovde njihova Crvena boja aosicjacija je svima, jer je univerzalno priznata kao najsrećnija boja Nove godine. Stoga je Crvena uvek glavna boja koja se koristi u restoranima i hramovima i na odeći koju svi nose da bi odražavala dobru energiju koju predstavlja.
Za sreću, svi nose Crveno ili barem pokušavaju tokom prvog dana lunarne novogodišnje svečanosti.

Žute hrizanteme donose sve veću sreću tokom Nove godine

Ovo je doba godine kada Žuta boja koja se gotovo graniči sa bojom Zlata ta koja donosi povoljnu sreću i blagostanje. Sam cvet je takođe povoljan, jer je obično ispunjen obiljem latica. Ako je u vašem domu oltar obogaćen mnoštvom ovih žutih cvetova kao prinos svojim Bogovima i Budama tokom prvih petnaest dana lunarne nove godine je vrlo povoljno.

Kumkuat Orange
Ova biljka donosi simbol zlata u dom, a 2021. ove grmolike biljke posute jarkim sočnim kumkvatom osiguravaju privlačenje bogatstva u kuću. Postavite par ovih biljaka uz vaša glavna vrata unutar ili izvan kuće. Narandžasta boja ovde može biti bliža Crvenoj ili Žutoj, ali obe boje se smatraju povoljnim, posebno tokom prvih 15 dana Nove godine.

Povezane srećne boje za 2021. godinu
Povoljni soneti ili kaligrafija
Zlato urađeno na pločicama ili na slikama od pirinčanog papira u kovertama majstorskim potezima četkica takođe su dobrodošli tokom Nove godine. Zlatno mastilo se smatra vrlo posebnim jer označava boju nagomilanog bogatstva. Kada kaligrafija ima Crvenu pozadinu, to je povoljnije. Upotreba povoljnih reči popularna je u Kini vekovima. Oni podsećaju čitaoce na čvrsto sročene afirmacije, koje su poslednjih godina takođe postale veoma popularne.

Kinezima se reč Dvostruka sreća ili Hei „xǐ xǐ “ smatra veoma moćnom za privlačenje dobre bračne sreće, ali u pozadini uvek treba da ima crvenu boju da bi joj ulila potreban Yang chi da bi aktivirala svoju energiju.

Ružičasto i belo cveće u dnevnoj sobi
Ružičasti i Beli cvetovi ukazuju na dolazak proleća. Ovo su jedan od najvažnijih povoljnih simbola, jer ima višeslojna srećna značenja. Kinezi su ih poznati i kao Tri prijatelja zime – šljiva, bor i bambus; zajedno simbolizuju postojanost, istrajnost i otpornost. Oni nastavljaju da proživljavaju hladne zimske mesece i čim dođe proleće, odaju sjajne cvetove koji označavaju energiju rasta prolećnog drveta – sve izuzetno povoljno jer dočekuju svetlu novu godinu ispunjenu procvetalom Či energijom.

Crvene koverte ispunjene novcem
Ovo je jedan od najvažnijih rituala lunarne Nove Godine. Tada se novac stavlja u srećno dizajnirani crveni paketić koji će se dati svoj deci i nevenčanoj rodbini u porodici koja posete vaš dom i žele vam uspešn Nnovu Godinu. U stara vremena smatralo se vrlo povoljnim za primaoca da prima paket crvenog novca od starijih članova porodice i od šefa, ali se smatralo podjednako povoljnim za starijeg rođaka ili šefa kada daju crveni koverat.
Količina smeštena u kovertu nije toliko važna koliko osećanja koja stoje iza darivanja. Preporučljivo je da se u Crveni paket stavi paran broj novčića ili novčanica, a još povoljniji kada su afirmacije utisnute u zlatu, a sam paket je jarko crvene boje. Za ukrašavanje svog srećnog paketa novca možete koristiti bilo koji srećni simbol, sve dok je paket Crvene boje.
Korišćenje bilo kojih drugih boja smatra se nesretnim, čak i kad godina smatra da su ostale boje povoljne. Zapamtite da tokom 15 dana lunarne Nove godine koristite Crvenu kao boju pozadine, a zlatnu kao sekundarnu i imaćete Srećnu Godinu!

2021. godina Zlatnog Bivola Godišnja prognoza
Elementi ovogodišnje Paht Chee karte nisu u ravnoteži, jer Vatra nedostaje na glavnoj tabeli. Međutim, ono što je sreća je što, iako Vatra nije na glavnoj karti, ona se pojavljuje kao 2 jedinice skrivenih elemenata koje se mogu naći u mesečnom stubu i Tigra i Ovce.
Ovo je važno, jer Vatra nije samo element energije, već je i osnova od koje zavise drugi elementi. Vatra takođe predstavlja novac i bogatstvo 2021. godine, a s obzirom da se skriveni elementi Vatre pojavljuju kao Iin Fire, kao i Iang Fire, to znači da godina ima i direktnu i indirektnu sreću u bogatstvu koja se dešava oko sredine godine.

Kako ima viška Vode i Zemlje, to takođe znači da će biti veća verovatnoća prepirki, zabijanja u nož i borbe za moć i položaj, kao i zbog novca. Postavite neke zatvorene biljke u saksiji u svoju dnevnu sobu i održavajte okolinu dobro osvetljenom kako biste smanjili neravnotežu elemenata.

NEDOSTATAK ENERGIJE RASTA
Lunarna godina započinje nakon Lap Chun-a (4. februara), što znači da je 2021. godina kojoj će nedostajati energije za rast. Međutim, sreća je što s obzirom na to da je element godine jaka Iin Water, postoji dovoljno resursa koji pomažu kompanijama da se oporave od izazova sa kojima se suočila pandemija Covid-19 2020. godine.

Zbog nedostatka energije za rast, preduzećima će biti teško da primene planove proširenja. Iako ima dovoljno resursa za proces oporavka, verovatno je da će se svetske ekonomije kretati bočno, sa malim ili nikakvim rastom naznačenim u njihovom BDP-u.

Preporučujemo vam da Drvo sa 3 vrste Bogatstva postavite u Zapadni sektor vaše dnevne sobe, a Talisman za pobednike na radni sto kako biste ojačali karijeru i poslovnu sreću, kao i aktiviranje za mogućnosti donošenja bogatstva.
Bik, Tigar, Konj i Petao posebno bi trebalo da primene ove pojačivače, jer su ove godine povećali šanse da znatno povećaju svoje imovinsko bogatstvo.


NOVA SAVEZNIŠTVA, ALI KRATKOG TRAJANJA
Stub Pacov u času udružuje se sa Stupom Bivola u 2021. godini, donoseći nove saveze i prijateljstva. To može značiti da se stari neprijatelji čak mogu okupiti za opšte dobro. Međutim, ovo postaje kiselo zbog sukoba između Ovca u dnevnom stupu i Bivola u godišnjem stupu. Savezi će verovatno biti kratkog veka i videćete da se dešava mnogo slučajeva izdaje i varanja. Budući da Feng Shui mapa za 2021. godine donosi i zvezdu pljačke i finansijskog gubitka br. 7 na Severozapad, to znači da oni koji su rođeni u godini Pasa i Vepra, kao i svi patrijarsi i vlasnici kompanija i preduzeća moraju da nose Amulet protiv prevara sa Kuan Kungom, kao i Kuan Kung na konju Amulet protiv izdaje.

SPOLJNI CVET ROMANSIJE
Ovogodišnja tabela takođe ima zvezdu Spoljni cvet romantike, koja donosi izdaje i neverstvo u brakovima, tako da oni koji su rođeni u godinama Pacova, Zeca i Ovce moraju da nose Amulet za poboljšanje odnosa kako bi zaštitili svoj brak.

Zaista, 2021. biće godina mnogih iznenađenja sa potencijalnim nagradama za one koji mogu da uhvate pravi trenutak. Veliko bogatstvo može doći do onih koji su pravilno odredili vreme noseći svoje ispravne amulete Lunar Mansions. Takođe je to ona godina kada se morate usredsrediti na zadatak koji je pred vama i ne dozvoliti da vas emocije ili osećanja ovladaju vašim odlukama.

Godine Bivola uvek označavaju godine u kojima se trud i istrajnost u kombinaciji sa malo sreće isplate

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

PACOV se raduje obećavajućoj godini sa povoljnim uspehom!
Postavite 6 Ptičjih povoljnih množitelja na sever. Prijateljstva su ove godine posebno važna i mogu vam otvoriti velika vrata – privucite prave vrste prijatelja pomoću Poboljšavača savršenog partnerstva Pacov-Goveče i smanjite sukob noseći Srećne priveske sazvežđa Crne kornjače. Iako 2021 ispunjava obećanja, morate poboljšati svoju unutrašnju suštinu, životnu snagu i zdravlje. Izložite Medicine Buddha & 7 Sugatas Gau u svom domu i nosite Talisman od kornjače-zmije kako biste zaštitili svoje zdravlje. Amulet za pojačavanje duha “Om” Dakini ojačaće vas mentalno, čineći vas manje sklonim stresu. Koristite energetsku plaketu Iang House na severu da popravite Iin House ovde i Nebeskog vodenog zmaja u centru za blagoslov sa neba.

BIVO je vladajući znak godine, koji Tai Sui stavlja čvrsto na vašu stranu! Nosite Tai Sui Amulet da biste povećali ovu podršku. Takođe biste trebali nositi Godišnji amulet Ox 2021 da biste iskoristili skrivene mogućnosti godine. Poboljšajte moćnu mentorsku sreću sa Gui Ren Talismanom i neka vam Pacov-Goveče pojačivač sreće donese moćne saveznike. Buduća Zvezda Prosperiteta ukazuje na to da biste trebali sagledati dugoročnije planove. Poboljšajte svoje vreme prilikom investiranja sa Talismanom Lunar Mansions Black Tortoise. Za bogatstvo smestite Bivola koji pronalazi skriveno zlato na SI. Budite stabilni u pristupu da male uspehe pretvorite u velike. Držite Lekovite Jelene u blizini da biste se zaštitili od bolesti i nosite amulet Medicinskog Bude.

TIGRU dolazi skriveno bogatstvo – aktivirajte sa 9 plaketa Golden Dragons. Postavite Skriveno zlato u pronalaženju Biola na SeveroIstoku da biste povećali bogatstvo i ojačali uspeh sa desktop Flag of Victory. Ostanite koncentrisani jer imate mnogo dobitaka! Međutim, morate prikazati zaštitni točak od 28 humsa da biste se zaštitili od ljubomore i onih koji imaju nenamerne namere. Nosite Talisman za lunarni dvorac  Zelenog zmaja da biste pravilno odredili vreme za sve akcije i odluke. Zaštitite se od Zvezde pljačke pomoću amuleta za zaštitu bogatstva Hum Dakini i budite sigurni od COVID-19 noseći prsten Mantra za medicinu Buddha-Vairocana. Poboljšajte novčani tok noseći amulet koji donosi prihod.

ZEC uživa u poboljšanoj sreći kroz povezivanje sa uticajnim ljudima koji ulaze u vaš život, ali pripazite na 24 planine koje donose i brojne nevolje. Zaštitite se od politike i ljubomore Amuletom zlog oka. Nosite amajliju vjetrinskog konja da biste povećali potencijal za uspeh ili postavite pobedonosnog viteškog konja na istok. Zaštitite svoj prihod Drvetom koje donosi 3 vrste bogatstva i  nošenjem žutog prstena Mantra Dzambala-Shakiamuni.
Stariji Zečevi moraju da ojačaju svoje zdravlje prstenom Buda – Vairocana Mantra.  Kako je vaša sreća veoma promenljiva tokom meseci, važno je da nosite srećne priveske sazvežđa Zelenih zmajeva kako biste pravo vreme odredili prilikom investiranja ili donošenja odluka. Koristite 3 amajlije Nebeskog štita da biste se zaštitili od 3 ubistva koja pogađaju vaš sektor. Samohrani Zečevi mogu poboljšati bračnu sreću pomoću pojačivača ljubavi „Rabbit in the Moon“.

Zmaj 2021. godine ima ogroman potencijal za uspeh
Jedini nedostatak biće vaša suština niskog duha zbog koje vam nedostaje snaga zadržavanja – kao takvi, zaista vam je potreban „Om“ Dakini pojačavajući duh amulet. Plasirajte pobedonosnog konja s vetrom koji nosi dragulj za uspeh i Vazu bogatstva kako biste poboljšali prihode. Kako je vreme važno, nosite talisman Lunarne vile Zelenog zmaja. Balansirajte rad sa igrom kako biste izbegli sagorevanje. Prikažite plaketu Heart Mantra Vairocana kako biste ostali sigurni i zdravi. Ublažite 5 žutih sa ambuletom pagoda Aroma i drvetom života 5 medalja. Nebeski vodeni zmaj će vam pomoći da rešite prepreke i obezbedite da vam sve ide bez problema.

ZMIJA ove godine uživa veoma povoljnu sreću! Primena vaše kreativnosti omogućava vam da otvorite mnoge skrivene mogućnosti! Nosite Crveni Phoenix Lunar Mansions Talisman da biste pravilno odredili vreme, jer će toliko uspeha zavisiti samo dod dobre orgnizacije. Osnažite svoj potencijal u karijeri sa 8 Povoljnih predmeta Ru Ii i jačajte novčanu sreću sa Drvetom koje donosi 3 vrste bogatstva. Talisman sa pobedničkim čipom donosi vam neočekivanu sreću. Dok ste po duticajem 5 žutih to se može pretvoriti u zlatne prilike pomoću Pagode 5 elemenata Drvo života, nosite ga kao amajliju ili plasitajte u sektor na JI. Da biste povećali svoju vrednost na stolu držite Asset Vealth Bull-a zajedno sa Rat-Ok Perfect Partnership Enhancer-om.

KONJ ove godine ima toliko srećnih pokazatelja samo ih je potrebno što pre aktivirati! Uživate u Double Big Auspicious i Golden Božanstvo Zvezda. Pozovite boginju Kuan Iin ili pokažite plemiću Kui Ren Talismanu da probudi ove naznake sreće. Postavite 6 ptica na Jug da biste ispunili svoj veliki potencijal i ne zaboravite da ne odbijate ponudjete prilike jer neke od njih odbijene mogu doneti prekid važnih postojećih poslova! Poboljšajte karijeru i promociju sa zmajevom kornjačom. Onima koji se suočavaju sa konkurencijom potreban je Kuan Kung na konjskom amuletu protiv izdaje. Crimson Phoenix Lunar Mansions Talisman će vam osigurati da završite ono što započnete, dok će vam Amulet Life Force poboljšati unutrašnju snagu. Za prosperitet, pozovite u Drvo koje donosi 3 vrste bogatstva.

OVCA uživa u velikom povoljnom dolasku iz pravca vašeg tajnog prijatelja Konja. Da biste imali koristi od toga, postavite 6 Ptica na Jug. Budući da je konfliktna Zvezda u ovom sektoruplasirajte Crvene jabuke mira i harmonije na vidnom mestu u vašoj dnevnoj sobi, a Amulet za borbu protiv sukoba treba da nosite stalno sa sobom. Takođe su vam potrebni Tai Sui Amulet i plaketa na SeveroIstoku jer imate sekundarni sukob sa Velikim Vojvodom. Poboljšajte svoju unutrašnju suštinu sa “Om” Dakini Amuletom za pojačavanje duha i postavite Iang kućnu plaketu u SZ kako biste ispravili uznemirujuću Iin House Star. Nosite amajliju Sum-of-Ten da biste osigurali da započeti projekti i ojačate mrežnu sreću s amuletom „Poboljšavanje odnosa“.

MAJMUN uživa izuzetno svetlu perspektivu sa ne jednim već mnogim značajnim dostignućima! Nosite srećni privezak sazvežđa Crimson Phoenix da biste pravovremeno odredili vreme u svemu što radite. Ublažite Leteće zavađene energije Crvenim jabukama mira i harmonije ili Amuletom protiv sukoba. Za bogatstvo nosite Talisman Bivola bogatstva imovine. Za korisna prijateljstva izložite Petla sa krunom blizu svog radnog prostora. Postavite Amulet plaketu Iang House u SV da negirate peh. Za višestruke tokove prihoda postavite Drvo koje donosi 3 vrste bogatstva na Zapad. Kako zdravstvene indikacije ove godine nisu tako dobre poželjno je da što češće nosite prsten Medicinskog Bude – Vairocana Mantra.

PETAO uživa u vrhunskoj stihiji sreće što vam daje mogućnost da jurite zaista veliki uspeh! Takođe ste domaćin Vealth Star-u i trebalo bi da ga dodirnete pomoću Rat-Ok Perfect Partnerships Enhancer-a i Asset Vealth Bull-a. Poboljšajte svoju Generalnu zvezdu plemićem Kui Ren Talismanom. Vlasnici preduzeća bi trebali izložiti Red Ru Ii sa slepim miševima kako bi privukli izvrsne zaposlene. Poboljšajte svoju ličnu sreću pomoću Victori Banner Success Amulet-a i postavite Nebeskog vodenog zmaja u središnji sektor da biste aktivirali nebeske blagoslove. Zaštitite svoje zdravlje pomoću Medicine Buddha & 7 Sugatas Gau i nosite Mantra prsten Buddha-Vairocana da biste se zaštitili od COVID-19. Pobrinite se da uvek pravilno odredite vreme noseći privezak sazvežđa „Crimson Phoenix“.

PAS ima mešovitu godinu, ali uspeh možete pronaći ako budete dovoljno strastveni za poslom kojim se bavite. Važno je pojačati elementarnu sreću pomoću „Om“ Dakini Amuleta za poboljšanje duha i zaštititi se od gubitaka pomoću zaštitnog točka 28 Hums. Aktivator 6 Ptica povoljan je jer aktivira Malu srećnu Zvezdu omogućavajući vam da male uspehe pretvorite u velike pobede. Držite Dragon Pi Ksie ili Tai Sui Amulet blizu kako biste izbegli prepreke sa Tai Sui. Učenicima je potreban Manjushrijev ga, dok oni koji traže uspeh u karijeri treba da imaju Zmajskog konja ili Chi Lin. Za bogatstvo prikažite pronalaženje Bivola Skriveno zlato.

VEPRA sa obe strane okružuju Sretne Zvezde, ali postoje nevolje koje treba ispraviti. Jedan je da zaštitite svoje zdravlje tako što ćete nositi medaljon „Dobro zdravlje i blagostanje“, kao i Talisman sa Mesečevim dvorcima Crne kornjače. Vaša sreća u elementima je slaba, pa imate koristi od “Om” Dakini Amuleta za pojačavanje duha. Postavite Lou Han koji sedi na Zmajevoj kornjači u svoj radni prostor i nosite amulet Dragon Heaven Seal Amulet da biste poboljšali bogatstvo i uspeh. Postavite kabinete za zajedno sa Asset Vealth Bull-om na zapad. Takođe biste trebali nositi Kuan Kung na konjskom amuletu protiv izdaje kao i amulet protiv prevara kako biste zaštitili svoje poslovanje i finansije.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Redosled rođenja i definicija ljubavnog života

Sat Mar 20 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Psiholozi veruju da se naš karakter formira do šeste godine. Fascinantna nova knjiga objašnjava da je faktor koji najjače utiče na sve nas redosled rođenja. Klinički psiholog Linda Bler objašnjava kako to što ste drugorođeno dete utiče na vašu vezu sa jedincem. […]