Srećni i nesrećni dani


U petak 18. oktobra trebalo bi izbegavati trošak i provokacije, a vikend provesti bez nerviranja. Slede ponedeljak, utorak i sreda kao srećni dani, koje bi trebalo iskoristiti kako na ljubavnom, tako i na profesionalnom planu.

 

PETAK 18. OKTOBAR – NESREĆAN DAN

18. 10. 2013 = 16 = 7

Dan je prilično težak i zaista nije preterano srećan ni za koga. Jedino nekim muzičarima specifičnog karaktera i sudbine danas može biti dobro. Ostalima uglavnom neće biti prijatno. Čuvajmo se danas onih ljudi koji provociraju druge, onih koji mnogo toga rizikuju i žrtvuju u svoju dobrobiti i samo za sebe, ali i onih koji nas nagovoraju na ono što mi odbijamo. U ljubavi – čuvajmo harmoniju a u finansijama, čvrsto stegnimo kaiš, barem danas.

Savet: Nemojmo dozvoliti da drugi vrše pritisak na nas.

 

 

SUBOTA 19. OKTOBAR – NESREĆAN DAN

19.10. 2013 = 17 = 8

Dan u sebi nosi zaista teške, agresivne i vrlo naporne vibracije i energije. Ipak, ako smo istinski optimisti i ne dozvolimo da nas neko žestoko danas isprovocira, provešćemo sasvim solidan i lep dan. Ne dozvolimo stoga da nam neke nevažne stvari – užurbanost i tuđa nervoza, pokvare ovaj vikend. Stvarima i ljudima pristupajmo opušteno, bez stresa i žurbe. To se podjednako odnosi i na ljubav ali i na naš finansijski status.

Savet: Ne nervirajmo se danas ni oko čega, a posebno ne oko sitnica.

 

 

NEDELJA 20. OKTOBAR – NEPOVOLJAN DAN

20. 10. 2013 = 9

Energije dana su oprečne i pomalo pogoduju ljudima koji su po svom karakteru ili opredeljenju žestoki borci, koji su hrabri, provokativni i koje ne možete da iznenadite. Svima ostalima neće prijati današnji dan. Ne bi trebalo vršiti ni teže hirurške zahvate na današnji dan, niti započinjati sa novim i komplikovanim terapijama. U ljubavi valja voditi računa o tome da ne dođemo u sukob sa našim partnerom, a po pitanjima finanasija – čuvajte se ishitrenih ulaganja.

Savet: Budimo dobro koncentrisani i vrlo optimistični danas.

 

 

PONEDELJAK 21. OKTOBAR – SREĆAN DAN

21. 10. 2013 = 10 = 1

Energije dana su vrlo unapređujuće, srećne i prilično harmonične. Stoga će današnji dan prijati mnogima, i doneće mnogo dobrobiti raznim ljudima, u raznim stvarima ili situacijama. Dan je povoljan za nove radne početke, za plasiranje novih ideja i započinjanje novih poslova. Veoma je dobar i za ljubav i sva ljubavna pitanja vezana za pozitivne promene, dok je u finanasijma naklonjen intelektualcima.

Savet: Veče provedimo u intimnoj atmosferi sa voljenom osobom.

 

 

UTORAK 22. OKTOBAR – SREĆAN DAN

22. 10. 2013 = 11= 2

Posle jučerašnjeg srećnog dana, evo još jednog sličnog – u nizu. On je kulminacija prethodnih 24 časa, pa sve ono što smo činili juče – nastavimo i danas. Iskoristimo maksimalno izvanredne perspektive dana, kako bismo unapredili sebe i one oko nas, a istovremeno bili srećni i zadovoljni i mi i oni. U ljubavi važi ista formula uspeha i harmonije, a u poslovnom smislu dobro prolaze oni koji su pošteni i humani.

Savet: Verujmo da će nas život danas nagraditi za naš trud i ulaganje u pozitivne vrednosti.

 

 

SREDA 23. OKTOBAR – SREĆAN DAN

23. 10. 2013 = 12 = 3

Evo ga još jedan izvanredan i srećan dan, po principu “ treća sreća”! Idealno je što je ovakva energija prisutna u vazduhu baš danas, jer je sreda, a sreda je udarni biznis dan na čitavoj planeti! Dan je stvoren za stvari velikog obima i ljude velikog intelektualnog formata, kao i za krupan svetski biznis u načelu. Bitno je da se što više angažujemo na poslu ali i u ostalim sferama našeg života jer ćemo tako zaista biti srećniji, podjednako u ljubavi i finanasijama.

Savet: Uzmimo u svoje ruke sopstvenu sreću jer je napokon na vidiku.

 

 

ČETVRTAK 24. OKTOBAR – NEUTRALAN DAN

24. 10. 2013 = 13 = 4

Dan je solidan iako su mu energije malo u padu u odnosu na prethodna tri dana. Pogoduje onim ljudima koji se drže zadate reči i koji su dobri radnici i saradnici, kao i svima onima koji vole svoj posao. Dan je dobar za mlađu i srednju populaciju i za sve one koji rade u državnim institucijama. Ako se bavite poslom koji je vezan za pisanje, onda je ovo pravi dan za vas. U ljubavi se držite zadate forme i obećanja koje ste dali, a u finansijama ne preskačite svoje obaveze.

Savet: Ako sve obavite na vreme (u roku i tačno) bićete vrlo zadovoljni celog dana.

 

dr Irena Sjekloća Miler


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 18.10.2013.

Fri Oct 18 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Električna Luna Jelena *Dali 1 Kin 248, Žuta Magnetna Zvezda Dvadeseti začarani val Žute Zvezde Moć elegancije DNEVNA AFIRMACIJA KIN 248 Ujedinjujem u cilju ulepšavanja Privlačeći umetnost Stavljam pečat na zalihu elegancije Magnetnim tonom svrhe Vodi me moja sopstvena udvostručena moć Pitanje dana: Koja je moja […]