Šta donosi Plutonov tranzit?


sta donosi plutonov tranzit

Osim što će uticati na to Pluton će delovati i na pojedine zodijačke znakove na individualnom nivou. Kako se radi o sporijem i dugoročnijem tranzitu, njegov uticaj je upečatljiviji na kolektivnom nivou, ali kada se radi o pojedinicima u čijim je natalnim kartama je Pluton naglašen, na njih će Pluton uticati više nego na ostale. Ipak na sve nas delovaće menjajući nam uslove života (koje diktiraju i centri moći koji će proći proces dubokih promena). Kod svakog pojedinog znaka tranziti Plutona vezuju se uz određenu “prirodnu” kuću znaka, pa se može reći da će njegov uticaj upravo u toj oblasti ispoljiti određene vibracije. Svaki znak će promene doživeti kroz određenu temu povezanu sa jednom od kuća horoskopa.

Ovnovi će vibracije Plutonovih promena najviše osetiti u oblasti statusa i karijere. Mnogi će promeniti svoje liste prioriteta i na prvo mesto postaviti nešto drugo, nešto što im dosad nije bilo važno, a sada će dobiti na značaju. Neki Ovnovi će promeniti životni pravac i cilj spo sopstvenom nahodjenju ili će ih život na to jednostavno naterati. Pitanje poimanja autoriteta biće jedna od njihovih glavnih tema. Biće i onih koji će se napokon odlučiti za očinstvo. Pluton na vašem MC–u govori o postizanju velike moći i položaja, ili gubitku istog. Može doneti haotično stanje u odnose sa nadredjenima, intrige, podmukle zavere čiji je cilj rušenje položaja, časti i ugleda određene osobe, ali i neumornu borbu za priznanje, moć i nezavisnost, uspešnu realizaciju novih ideja, planova, i pronalazaka. Rizik pri prihvatanju nesigurnog profesionalnog položaja. 
Za humanitarne astrologe deseta kuća je mesto za proveru nečije sposobnosti da nađe mesto u životu. Deseta kuća je kuća Jarca, znaka političke i društvene moći. Pluton će ovde asistirati u turbulentnim događajima za vreme njegovog dugog putovanja kroz ovu kuću pomažući vam da definišete vaše mesto u životu, posebno ako obrazuje povoljne aspekte ka drugim planetama pružiće vam priliku da izvršite značajne promene u primarnim životnim ciljevima. Pluton može da sasvim obriše postojeće ciljeve i da pomogne u kreiranju novih, i ukoliko ne radite na postizanju specifičnog ličnog cilja, bićete zapanjeni načinom na koji se razvijaju nove perspektive tokom godina. Najzad, obratite pažnju na to da ne koristite vaš moćan potencijal u egoistične svrhe, jer će ovo donekle umanjiti Plutonove “destruktivne udare”.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Lunarni kalendar za MART 2016.

Tue Mar 1 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U Lunarnom kalendaru za MART 2016. ćete pronaći sve informacije koje se odnose na kretanje Meseca – Mesečeve mene, solarne i lunarne eklipse, lunarne dane, LUNARNE STANICE, početak i kraj PRAZNOG HODA. Planirajte svoje aktivnosti u skladu sa kretanjem Meseca. MESEČEV PLANER […]
Lunarni kalendar Mart 2016