Šta otkriva kombinacija znaka i podznaka


Sta otkriva kombinacija znaka i podznakaKombinacija znaka i podznaka, može da otkrije glavne osobine vaše ličnosti i utisak koji već na prvi pogled ostavljate na okolinu. Jer, svaki zodijački znak je pod uticajem određenog elementa, vatre, zemlje, vazduha ili vode. Vatreni znaci su Ovan, Lav i Strelac, zemljani Bik, Devica i Jarac, vazdušni Blizanci, Vaga i Vodolija, a vodeni Rak, Škorpija i Ribe. U zavisnosti od toga da li ste rođeni u vatrenom, vazdušnom, zemljanom ili vodenom znaku, odnosno podznaku, postoji 16 kombinacija znaka i podznaka.

 

Zemljani znak – vatreni podznak
Praktični ste i puni entuzijazma. Nemate previše strpljenja, pa često reagujete impulsivno. Uživate da budete glavni i da ste stalno u centru pažnje što može da bude vrlo zamorno za vašu okolinu.

 

Zemljani znak – vazdušni podznak
Strastveni ste i komunikativni, lako se “zapalite” za neku novu ideju. Iako znak u kojem ste rođeni odlikuje upornost, često nemate dovoljno strpljenja da dovršite ono što ste započeli. Dobar ste planer.

 

Zemljani znak – zemljani podznak
Odlična kombinacija, iako vam se može desiti da budete pomalo usporeni. Ipak, sve što započnete, završite. Tvrdoglavi ste i jako uporni, i teško odstupate od svojih stavova i mišljenja.

 

Zemljani znak – vodeni podznak
I ovo je jako dobra kombinacija, jer “zemlja upija vodu”. Veoma ste praktični i intuitivni. Vaša emotivnost najviše dolazi do izražaja u odnosu sa partnerom kome mogu da zasmetaju vaša ljubomora i posesivnost.

 

Vazdušni znak – vatreni podznak
Odlična kombinacija, jer vazduh raspršuje vatru, pa nema toga što vi ne možete da uradite i postignete, pod uslovom da se dobro organizujete. Komunikativni ste i strastveni.

 

Vazdušni znak – vazdušni podznak
Komunikativni ste i svuda stižete. Previše ste lepršavi, jer vama dominira vazdušni element, ali zato posedujete diplomatski dar. Lako se rasplinjujete na više strana, pa ne znate šta ste započeli a šta priveli kraju.

 

Vazdušni znak – zemljani podznak
“Jači” podznak u odnosu na znak do izražaja dolazi u praktičnim životnim situacijama. Iako ste komunikativni, ponekad volite da se osamite i napunite svoje “baterije”. Posedujete visoke estetske kriterijume.

 

Vazdušni znak – vodeni podznak
Često ni sami sebe ne možete da “pohvatate”. Zbog vodenog podznaka, skloni ste promenama raspoloženja koje zna da varira od oduševljenja do letargičnosti. Posedujete talenat za umetnost.

 

Vatreni znak – vatreni podznak
Puni ste inicijative i entuzijazma i vrlo ste temperamentni. Međutim, dupla vatra zna da sprži sve oko sebe, pa često i vi sami stradate zato što sve želite “sad i odmah”. Stalno trčite u susret događajima kao da se plašite da ćete nešto da propustite.

 

Vatreni znak – vazdušni podznak
Ovo je dobra kombinacija, jer vazduh malo smiruje vatru, mada može i da je rasplamsa. Vi svuda stižete i o svemu ste informisani. Umete s ljudima, jer posedujete diplomatski takt.

 

Vatreni znak – zemljani podznak
Ova dva elementa baš i ne idu jedan s drugim, jer vatra zemlju može samo da sprži. Ponekad imate osećaj kao da držite jednu nogu na gasu, a drugu na kočnici. Iako ste uporni i dosledni, umete da prasnete kada se to od vas najmanje očekuje.

 

Vatreni znak – vodeni podznak
Ni ovo nije previše srećna kombinacija znaka i podznaka, jer voda gasi vatru tako da vaš žar i inicijativa u nekom poslu često ostaju bez rezultata. U ljubavi ste strastveni, ljubomorni i posvećeni onome koga volite.

 

Vodeni znak – vatreni podznak
Slična kombinacija kao prethodna, ali element znaka preovlađuje, pa vam je potrebno više vremena za realizaciju nekih vaših planova i zamisli. Posedujete umetnički talenat koji možete da pretvorite u pravo malo remek delo.

 

Vodeni znak – vazdušni podznak
Vazduh i voda se baš i ne slažu toliko, pa ponekad propuštate šanse koje bi mogle da vam donesu uspeh. Jako ste emotivni i saosećajni, pa ponekad i sami postajete žrtva svoje dobronamernosti.

 

Vodeni znak – zemljani podznak
Ovo je dobra kombinacija. Posedujete sposobnost da se izborite sa raznim životnim poteškoćama, jer ste istovremeno praktični i vrlo intuitivni. Međutim, vaša prizemnost ponekad može da zasmeta vašem emotivnom partneru.

 

Vodeni znak – vodeni podznak
Kreativni ste i posedujete dar za umetnost. Zahvaljujući jakoj intuiciji, s lakoćom “čitate” druge. Posesivni ste i ljubomorni. Vaša nesigurnost može da bude kamen spoticanja u odnosu sa partnerom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Bes ili tuga - koja je tvoja emocija?

Sun Aug 18 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Bikove frustrira nedostatak seksa, Škorpije ne podnose laž, Ribe ne vole sarkazam… Šta horoskopske znakove izbaciju iz takta i kakvo ponašanje je okidač za nervozu.   Ovnov fitilj je kratak, ali brzo se smiri Pripadnike ovog znaka lako iznerviraju sitnice, pa redovno gubi […]

You May Like