Sunce inkonjunkcija Neptun 20° Lav/Ribe


Ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu pozicija Asc ili ličnih planeta primarno u zodijačkim znacima LAVA ili RIBA, i sekundarno u zodijačkom segmentu od 18° do 22° zodijačkih znakova Strelca, Bika, Blizanaca, Škorpiona ili Strelca tranzitni aspekt će uneti konfuziju i opasnost od gubitka kontrole, osećaj lutanja.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Izazovan aspekt Sunca i Neptuna postaje egzaktan danas u 15:32. Počeli smo da osećamo ovaj aspekt od utorka, i ostaje intenzivan do četvrtka. Prisutna je unutrašnja nelagodnost i osećaj neprilagodjenosti, utisak je da morate brzo napraviti odredjene izbore. Obzirom da je u pitanju unutrašnji konflikt razvijajte unutrašnju svest, kako biste uočili gde je neophodno prilagoditi se.

Sunce inkonjunkcija Neptun

Postoji tendencija da se energija nerealno i bez plana usmerava na više planova. Ovaj osećaj se može promeniti dok uočimo da smo pogrešno procenili i odabrali značaj pojedinih situacija. Samopouzdanje je ugroženo.
Zbog visokih ideala moguće je da čete preuzeti na sebe više nego što ste zaista u stanju da rešite. Prisutan je osećaj iscrpljenosti i frustracije, te bi bilo korisno sagledati pravac u kom se krećete. Dajte sve od sebe da se odmarate malo više nego obično, i provedete i neke sate u mirovanju pored aktivnosti.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Drugi značajan segment koji je važno osmatrati sa aktivnom inkonjunkcijom Sunca i Neptuna je kako vaše izražavanje percipiraju drugi: da li je moguće i u kojoj meri da ih uključite u realizaciju planova? Možda niste sigurni da li želite da privatno sanjate svoj san ili ga delite sa drugima. Idealno bi bilo usporiti koliko god je moguće sada, tamo gde je prostranstvo tu je i širok i snažan tok energije, tamo gde je dobar protok tu kreirate i bez značajnog napora.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Hijerarhija Anđela

Sat Aug 15 , 2020
Onaj ko ima dar posredovanja biće u mogućnosti da predoči trag svetlosti, liniju ili brilijantne tačke, obično u belim tonovima, tada ce on ili ona znati da vide Andjela, iako većina ljudi s obzirom na prekoncepciju vide Anđele sebi znanih, dobro utvrđenih oblika. Neki stručnjaci opisuju Anđele kao pulsirajuce svetlo, […]