Sunce inkonjunkcija Neptun 20° Lav/Ribe


Ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu pozicija Asc ili ličnih planeta primarno u zodijačkim znacima LAVA ili RIBA, i sekundarno u zodijačkom segmentu od 18° do 22° zodijačkih znakova Strelca, Bika, Blizanaca, Škorpiona ili Strelca tranzitni aspekt će uneti konfuziju i opasnost od gubitka kontrole, osećaj lutanja.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Izazovan aspekt Sunca i Neptuna postaje egzaktan danas u 15:32. Počeli smo da osećamo ovaj aspekt od utorka, i ostaje intenzivan do četvrtka. Prisutna je unutrašnja nelagodnost i osećaj neprilagodjenosti, utisak je da morate brzo napraviti odredjene izbore. Obzirom da je u pitanju unutrašnji konflikt razvijajte unutrašnju svest, kako biste uočili gde je neophodno prilagoditi se.

Sunce inkonjunkcija Neptun

Postoji tendencija da se energija nerealno i bez plana usmerava na više planova. Ovaj osećaj se može promeniti dok uočimo da smo pogrešno procenili i odabrali značaj pojedinih situacija. Samopouzdanje je ugroženo.
Zbog visokih ideala moguće je da čete preuzeti na sebe više nego što ste zaista u stanju da rešite. Prisutan je osećaj iscrpljenosti i frustracije, te bi bilo korisno sagledati pravac u kom se krećete. Dajte sve od sebe da se odmarate malo više nego obično, i provedete i neke sate u mirovanju pored aktivnosti.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Drugi značajan segment koji je važno osmatrati sa aktivnom inkonjunkcijom Sunca i Neptuna je kako vaše izražavanje percipiraju drugi: da li je moguće i u kojoj meri da ih uključite u realizaciju planova? Možda niste sigurni da li želite da privatno sanjate svoj san ili ga delite sa drugima. Idealno bi bilo usporiti koliko god je moguće sada, tamo gde je prostranstvo tu je i širok i snažan tok energije, tamo gde je dobar protok tu kreirate i bez značajnog napora.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Hijerarhija Anđela

Sat Aug 15 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Onaj ko ima dar posredovanja biće u mogućnosti da predoči trag svetlosti, liniju ili brilijantne tačke, obično u belim tonovima, tada ce on ili ona znati da vide Andjela, iako većina ljudi s obzirom na prekoncepciju vide Anđele sebi znanih, dobro utvrđenih […]