Sunce konjukcija Saturn *tranzit


Sunce konjukcija Saturn tranzitZgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 23° do 29° stepena FIKSNIH znakova Bika, Lava, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. Izuzetno povoljan tranzit ukoliko imate aktivnu treću dekadu Raka ili Riba. Da li je to deža vu? Ne strepite previše, već smo bili ovde i Saturn se i dalje kreće kroz znak Škorpiona. Danas, 18.11.2014. po treći put Sunce se u tranzitu kroz znak Škorpiona susreće sa Saturnom.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Saturnov tranzit preko Sunca daje realističniji ton i kategoričnije primese u promatranju pozicije na kojoj se nalazite. Pozitivna strana ovog tranzita jesu uvidi koje stičete u toku današnjeg dana koji će ukazati kako da se povežete sa prilikama za napredovanje, i kako da se pripremite za upravljate situacijom koja je pred vama. Ne pokušavajte da izbegnete nevolju jer ćete biti u prilici da tačno procenite koje su promene pred vama, i procenite adekvatan način za realizaciju u izazovima koji slede.

Dok Saturn tranzitira konjukciju sa Suncem nivo zrelosti i odgovornosti će biti u prvom planu. Ciljevi koje ste postavili sebi u protekle 2 godine ponovo su u fazi procene, a kvalitet motivacije i svrha su u fazi preispitivanja u odnosu na aktuelne dogadjaje. Saturn usporava sve životne tokove, primoravajući vas da mu se zaista posvetite. Obzirom da je Sunce jedan od ključnih faktora vitalnosti uočićete zamor i potrebu da se češće odmarate i izolujete. Možete se osećati usamljeno, bez ljubavi i podrške porodice i najbližih. Procenjujete svoja dostignuća i osetljivi ste posebno ukoliko uočavate neadekvatna priznanja za uloženi rad na dosadašnjem nivou. Bilo da su u pitanju talenti i sposobnosti ili karakter i individualne veštine, priznavanje kvaliteta od strane drugih danas je od izuzetnog značaja. Težite da budete isuviše samokritični prema sebi, a ujedno ste jako tužni zbog nedostatka podrške od strane ljudi iz bliskog okruženja. Ovaj proces je značajan i neophodan jer učite da sagledate sebe na realističniji način, bez ružičastih naočara kako biste krenuli napred sa jasnijom slikom svrhe.
Ovo može biti značajn period za eliminisanje projekata ili emotivnih veza koje su već neko vreme disfunkcionalne, ili su na slabim osnovama. Sačuvajte energiju za ciljeve koji donose rezultate i radite na njihovom razvoju.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 19.11.2014.

Wed Nov 19 , 2014
Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Sreda 19. Novembar će biti spokojan dan, a obeležiće ga 2 lunarna aspekta i poludnevna faza praznog hoda. Mesec se kreće od 13° do 26° Vage.       Mesec tranzitira kvadrat sa Marsom (7:30 do 9:30), te se čini […]