Sunce konjunkcija Mars *tranzit


Ukoliko je Vaš Sunčev ili Asc znak Ovan, Lav ili Škorpion, i u vašem natalnom horoskopu su aktivni stepeni od 05° do 12° Bika, DEVICE ili Jarca današnji dan je izuzetno povoljan period za NOVE POČETKE.

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 05° do 12° Bika, DEVICE ili Jarca, a posebno ukoliko su Ovan Lav, Škorpion vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

OPREZ 05° do 12° zodijački segment PROMENLJIVIH znakova – Blizanci, Devica, Strelac, Ribe.

Naglost, svadljivost, sklonost ka bolestima i nesrećama. U slučaju bolesti – groznica i visoke temperature. Ekstravagantni zahtevi, prenapregnutost.
Prenaglašen ego i snažno samopouzdanje biće od koristi pri realizaciji novih projekata i zato je treba staviti u konstruktivnu upotrebu. Fizički ste u jakoj formi i trebali bi se angažovati u nekim fizičkim aktivnostima, da bi izbegli nervozu i razdraženost, koji bi vas mogli odvesti u besmislene prepirke. Iako je dan naporan, ipak ćete na kraju dana biti zadovoljni načinom kako ste ga proveli. Ukoliko ste, opšte uzevši, nezadovoljni svojim životom, onda se nemojte iznenaditi ako danas bude izvesnog pogoršanja.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

U ovom periodu javljaju se želje, prisutna je neumerenost ili postupci koji se ne zasnivaju na zdravom rasuđivanju. Postoji težnja da prekomernom navala nagona dovede do zatrovanosti duševnih odlika. Opasnost od akutnih zapaljenja, nesrećnih slučajeva od požara, oružja, mašina, vrele vode ili električne struje. Preti i opasnost povređivanja od strane životinja, udaraca konja ili ujeda pasa i sl. U horoskopu kojim dominira Mars ovo je period kojim nastupa uspeh i napredovanje, a put do njih propraćen opasnostima i nadmetanjem. U većini slučajeva kada je Mars samo umereno jak ili slab, ovaj tranzit izaziva tek plaho i nesmotreno ponašanje.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Prisutna je opasnost od prepirki sa pretpostavljenima, zaposlenima u organima uprave, kao i opasnost da se okončaju pogubno po vas. Poduhvati otpočeti u ovo vreme su nepromišljeni, pa će kasnije prouzrokovati mnoštvo nepotrebnih nevolja i briga. Treba voditi umeren život, sprovoditi strogu kontrolu svojih prohteva i izbegavati prepirke. Bolje je za sve važne odluke potražiti razborit savet, te čuvati zdravlje, ugled i imetak. Izbegavati rizične postupke ili avanture, pregovore koji vas mogu dovesti u stanje opasnosti ili provocirati do konflikta.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Merkur konjunkcija Mars *tranzit

Mon Sep 2 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email MERKUR KONJUNKCIJA MARS 9° DEVICE *tranzit Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 7° do 11° Bika, DEVICE, Jarca, ili osi PROMENLJIVIH znakova (Blizanci, DEVICA, Strelac, Ribe), a posebno ukoliko su […]