Sunce konjunkcija Pluton *tranzit


Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Lava ili Škorpiona, a posebno ukoliko su Jarac, Lav ili Škorpion vaš vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539

Danas ste spremni da se borite protiv nepravde. Imate izuzetno snažan poriv, čak ste u izvesnoj meri opsednuti željom za vlašću. Netolerancija može biti pogubna stoga vodite računa da ne precenite sebe.
Posesivnost i ljubomora su realni problemi sa kojima ćete morati da se suočite u toku današnjeg dana. Moguće su intezivne promene u romantičnom odnosu, osećaćete se čas inhibirano zbog osećaja da vas neko sputava i koči. Ovo je pravo vreme da rešavate problem koji postoji na poslovnom planu i napravite prvi siguran korak ka ostvarenju. Strasti su prenaglašene, intezivne. Potrebna je opreznost u vezi finansija i upravljanju, kao i u poslovnim i finansijskim odnosima.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Intenzivne emocije dana, moć transformacije i regeneracije, koje će se manifestovati i kroz želju da kreirate nešto novo ili napravite prvi značajan korak ka dugoročnim promenama u životu koji je pred vama. Očekujte pokušaj manipulacije, igre moći ili želju partnera da vas kontroliše. Osmislite nove procese promene – bilo da donosite drasatične odluke i pravite velike iskorake, osmelite se da načinite taj prvi majušan korak i osetićete moćni talas energije. Kako se ova konjunkcija odvija u znaku Jarca posebno ćete razmišljati o posvećivanju i posledicama odluka koje danas donosite. Kao i promene u režimu ishrane svaki zalogaj se računa – na vama je da kreirate promenu na sebi.
U svakom slučaju ovo nije lagan period jer želite da postavite sebi cilj koji možete postići samo fokusirani. Razmislite – pred vama je prilika za moćnu transformaciju. Ova energija je oko vas i ona će pronaći način da se izrazi – mudro je upotrebite umesto da strepite nad mogućim neplaniranim nuspojavama. Samo oni koji su sasvim spremni da preuzmu odgovornost imaju moć.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

MESEC u PRAZNOM HODU *Pozitivni i negativni efekti praznog hoda

Fri Jan 15 , 2021
NEGATIVNI EFEKTI PRAZNOG HODA Planiranje ili započinjanje aktivnosti tokom prazan hod perioda nije nužno loše, ali se mogu desiti čudnovate okolnosti, poput: – primarna svrha vaše nameravane akcije verovatno može da se ne ostvari, ili možete naići na neobične faktore koji zahtevaju posebnu pažnju (može da bude potrebno uložiti više […]
mesec u fazi praznog hoda