Sunce konjunkcija Venera *tranzit


Sunce konjunkcija Venera tranzit

PAŽNJA!!! Ukoliko je Vaš Sunčev ili Asc znak Bik, Lav ili Vaga, i u vašem natalnom horoskopu su aktivni stepeni od 2° do 8° OVNA, Lava, Strelca, izuzetno je povoljan period za POBOLJŠANJE ODNOSA, prilike za emotivne preokrete.
Ljubavni problemi, ljubomora, posesivnost za rodjene u PROMENLJIVIM znacima Blizanaca, Device, Strelca, Riba, ukoliko ste rodjeni izmedju 21. i 29. Maja, Avgusta, Oktobra ili Februara.

Današnji dan pruža priliku da izrazite svoju kreativnost. Imate želju da dan provedete sa ljudima koje volite, a vaša urodjena toplina i prijateljski stav dolaze do izražaja danas. Čuvajte se esktravagantnih postupaka, prepuštanja uživanju i egoizma. Budite umereni u potrazi za zadovoljstvima. Ljubavna osećanja, privlačnost, popularnost, sklonost ka umetnosti, izraženost emotivnog i ljubavnog života, manji uspesi i pokloni.
Samo ukoliko je Venera prilikom rođenja slaba ili pod nepovoljnim uticajem, može doći do vanbračnih ljubavnih veza ili uplitanja sa osobama suprotnog pola niskog morala, zbog čega će patiti lični ugled pojedinca.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

U ovom periodu će vaša kreativnost i ljubazni način na koji vodite računa o drugima biti pojačani. Premda volite da budete u centru pažnje, nemojte samo da uzimate već i nešto dajte. Danas bi se trebali osećati moćno, uz dobijanje puno pažnje, posebno, od osoba suprotnog pola, budući da vaš šarm ne može proći nezapažen. Uživajte u sadašnjosti, pođite u pozorište ili ne neki lep koncert. Ovaj tranzit ima jednu zamku jer moguća uobraženost može odbiti ljude od vas. Ako ste ovoga svesni i obratite pažnju, imaćete lep dan za uživanje.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Ovaj tranzit doprinosi društvenom napretku, budi ljubav i podstiče naklonosti, koje se pod ovim uticajem stvaraju više no pod bilo kojim drugim. Okolnosti su povoljne i za finansijske transakcije, pošto je u vama probuđena veća spretnost i sposobnost taktiziranja, a stičete i magnetsku snagu privlačnosti u odnosu na okolinu, te sposobnost uticaja na ljude i njihove emocije. Ovaj uticaj je pokroviteljski i predstavlja jako zaleđe i podršku svim naprednim delatnostima, koje za cilj imaju unapređenje vašeg finansijskog ili društvenog položaja. Ako ste mladi, ovaj tranzit u vama podstiče ljubav, a ako ste u godinama i okolnostima koji pogoduju braku, može da dode do venčanja, ili romantičnih veza. Za one u braku, može da dovede do rođenja deteta. Današnji astrološki uticaj podstiče vas da odlazite u prijatno društvo, sklapate prijateljstva i imate mnogo dobiti od drugih ljudi. Ovaj tranzit štiti zdravlje i finansije, pobuđuje želju za uživanjem u svim životnim raskošima, u slušanju muzike, igrama ili prepuštanju zabavi i uživanju u lagodnostima svake vrste. Svi poslovi vam se dobro odvijaju, a i veseliji ste nego obično.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

AKTUELNO!!! Pun Mesec MART 2021.

Mon Mar 29 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kako će PUN MESEC na osi 8° Vaga/Ovan uticati na vas? Stišavajući energiju koja unosi promene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan.Ova Martovska lunacija pokrenuće čitav niz dogadjaja u vašem životu, naglasiće sve na šta se […]