Sunce opozicija Mars *tranzit


Sunce opozicija Mars tranzit

Sve opozicije se direktno ili indirektno projektuju na naše odnose, to je osnovna priroda opozicije – i odnosa dve planete koje se nalaze na najudaljenijim mestima tačkama u zodijačkom krugu u datom trenutku. Jedna od planeta koja je deo aktuelne današnje opozicije je Sunce, a svaki put kada se Sunce i Mars aktiviraju možemo očekivati energične i žustre dogadjaje. Za osobe koje pripadaju grupi Marsovih tipova (Sunčev znak ili podznak Ovan ili Škorpion) ovaj aspekt nosi izuzetnu potrebu za suprotstavljanjem pretpostavljenima ili predstavnicima zakona, a za tipove Lava (Sunčev ili Ascendentalni znak Lav) može biti dan u kom osećaju dramatičan nedostatak energije i mogu se naći u centru agresivnog ispada sagovornika. U suštini kada se aktivira ova energija težimo da tragamo za balansom i izbegavamo konflikte.

Svaka opozicija Sunca opisuje svesni deo ličnosti, namere i aspiracije za budućnost, kako izražavate sebe na individualnom nivou, dok su kvaliteti Marsa opozitni Venerinim – on vlada kapacitetom za asertivnost, takmičarskim duhom ali i agresivnim akcijama kojima težite odredjenom cilju, vašim sposobnostima da uočite i zgrabite ono što vam je potrebno. U socijalnom smislu ovi kvaliteti su okarakterisani stereotipno kao “muški”.
Opozicija Marsa i Sunca donosi talas besa zbog neslaganja drugih sa vašim načinom rada ili obavljate poslovne na način koji je neprihvaćem ali uprkos reakciji okruženja nemate nameru da odustanete. Frustracije i iritacije su osnovna karakteristika ovog tranzita.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞REIKI HRONIKEAKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539

Ova opozicija predstavlja izazov koji treba savladati kako biste ostvarili planirane ciljeve. Snažan je impuls za akcijom, ne prihvatate odlaganja već potencirate realizaciju uprkos okolnostima koje osporavaju vaš plan. Zbog disbalansa koji donosi ovaj tranzit teško je pronaći odgovarajući način pa su bes i frustracije nezaobilazni danas. Iako je ovo težak dan vi se ne mirite sa neuspehom i to vas neće sprečiti da ostvarite konačni uspeh uz spontano napredovanje sa dobro planiranim ulaganjima. Poželjno je da birate svoje bitke pažljivo, a kratko taktičko povlačenje u ovom trenutku je pametnije od iscrpljujućeg napredovanja protiv vodene struje. Napetost u odnosima je očigledna, posebno u emotivnim odnosima, stoga je kompromis neophodan kako bi se sačuvao mir. Ego konflikti su izvesni tokom današnjeg dana, ostanite pribrani i ne dozvolite da budete uvučeni u raspravu sa policijom ili šefovima. Nemojte shvatati dogadjaje isuviše lično jer će vas dogadjaji koji se odvijaju u vašem neposrednom okruženju iritirati. Mogu se pojaviti izazovi u odnosima sa nadredjenima i zakonom. Nestrpljivost i impulsivnost mogu zavladati, a vi niste raspoloženi za kompromise.
Naglost, svadljivost, sklonost nevoljama, ekstravagantni zahtevi, prenapregnutost. Današnji dan donosi negativne izlive i mogući su konflikti sa ljudima u neposrednom okruženju. Nervozni ste i razdražljivi, a izvesno je da ste previše koncentrisani na aktuelne izazovne situacije. Obuzdajte strasti – loš je trenutak za odmeravanje snaga, kritikovanje i suprotstavljanje. Sva neslaganja ostavite po strani i provedite dan na otvorenom. Pronadjite način da izbacite bes intenzivnijim fizičkim aktivnostima, prijaće vam.
Zaštitite sebe u slučajevima rada sa vatrom ili oštrim predmetima – posebno oružjem. Zbog stresa i psihičke iscrpljenosti ste podložniji nezgodama.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

ASTROLOŠKI DOGADJAJI za 16.10.2020.

Fri Oct 16 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email PETAK 16.10.2020. će biti spokojan dan, a obeležiće ga 3 lunarna aspekta i MLAD MESEC na 23° VAGE. MESEC tranzitira od 10° do 25° VAGE. Tokom ranog jutarnjeg intervala (14:06 do 16:06) Mesec kreira prvi od današnja tri izazovna aspekta – kvadrat […]