Sunce opozicija Rx Pluton *tranzit


Sunce opozicija Pluton tranzit

Sunce opozicija Rx Pluton 23° Raka/Jarac

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u odeljku od 21° do 25° Bika, Raka, Device, ili Jarca, a posebno ukoliko su Rak, Lav, Škorpion ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Svojeglavi ste, hvalisavi, arogantni i buntovni, i teško usmeravate svoju energiju u konstruktivnom pravcu. Razvijete dozu umerenosti umesto destruktivne eliminacije koja je aktivan impuls pod ovom opozicijom.

Intenzivan dan, kontrolišite svoju aroganciju. Igre moći. Uočavate pokušaje drugih da vas privole na aktivnosti koje vam ne prijaju. Potrudite se da pronadjete kompromis i ravnotežu. Transformacija je neminovna ukoliko ste otvoreni za promenu dosadašnjih navika, i ukoliko održite ego pod kontrolom.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE HRONIKE AKAŠE 063/222-539

Prinudno podređivanje, obmanutost fanatizmom, arogancija, samoprecenjivanje. Ovaj tranzit će vam doneti dan pun izazova. Pošto će ovaj tranzit brzo proći, on možda na prvi pogled neće uneti velike promene u vaš život. Kratak ali žestok sukob može da izbije u kome bi neko mogao da pokuša da vas kontroliše prouzrokujući da se branite svim sredstvima. Čak i da je ovo samo jedna kratka faza koja će brzo proći, danas nema vremena za pogoršanje tog stanja. Za vas bi bilo korisno da odmorite vaše telo i dušu tako što ćete ići u saunu, na primer. To bi moglo da uzburka vaše energije a prijatna iscrpljenost koja se dolazi posle toga dovešće vas u stanje regenerativnog sna i omogućiti vam da se probudite osveženi.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 20.07.2020. 19:33 MLAD MESEC 28° RAKA

Mon Jul 20 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka” 20.07.2020. 19:33 MLAD MESEC 28° RAKA Mlad Mesec na 28° RAKA okončava ciklus Eklipsi za 2020. Postoji jasna veza izmedju Mladog Meseca 20.07.2020. u večernjim časovima, i prvog MLADOG MESECA na 00° RAKA koji je […]