Sunce opozicija Rx Uran *tranzit


Sunce 8° ŠKORPIONA opozicija Rx Uran 8° BIKA.

Ovaj neprijatan tranzit po drugi put aktivira osu fiksnih zodijačkih znakova (BIK, Lav, ŠKORPION, Vodolija) od 06° do 10°.

Uran će narednih 7 godina tranzitirati kroz zodijački znak Bika, unoseći elemente promene svima koji u svom natalnom horoskopu imaju lične planete ili uglove u FIKSNIM zodijačkim znaima (Bik, Lav, Škorpion, Vodolija).
Ovaj relativno negativni tranzit mogao bi delovati vrlo stimulativno na vas tako što bi vam mogao omogućiti bolji uvid u tokove, i pomoći da se lakše prilagodite novonastalim okolnostima.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Nepredvidljivi ste, težite iznenadjenjima i privlače vas izazovi. Nemate strpljenja za sugestije i savete drugih, odlično se osećate jer delate samostalno. Sklonost neuobičajenom ponašanju je oečkivana, kao i svaka neočekivana reakcija, ipak očekujte i da se dogadjaji ne odvijajuna željeni način.
Iznenadne prepreke za ostvarenje poslovnih planova, i čudna reakcija nadredjenih ipak može doneti uspeh ukoliko usaglasite svoje aktivnosti sa novonastalom situacijom. Svaki čudesan dogadjaj posmatrajte isključivo kao izazov koji će doneti novo iskustvo. Izbegavajte boemske skupove i egocentrične govornike jer impulsivnost može prouzrokovati žestoke konflikte.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Pred nama su dani sa pojačanim efektom opozicije Sunca i Urana. Sam Uran u sebi nosi sve elemente iznenadjenja i neočekivanog razvoja situacija. Stoga, dok ova planeta tranzitira kvadrat sa Suncem izuzetno je značajno da uzmemo u obzir sve praktične elemente života na koje može da se odrazi. Ukoliko niste spremni za promenu Uranov aspekt će podsetiti da životne situacije nisu tako jednostavno i logično predvidive, stavljajući pred vas par težih zadataka kako biste razmotrili neke nove neobične situacije.
Tokom narednih dana posvetite pažnju razmatranju životnih oblasti koje ste tokom dužeg perioda zapustili i ignorisali – bilo da priželjkujete da su obnovljene i osnažene ili žudite za inspiracijom kako biste im se posvetili. Samo spoznajući sve komponente možete biti tek donekle sigurni da ste u stanju da ovladate haosom koji Uran povremeno unese, očekujući spremnost da prihvatite promene, i priznajući više nego pasivno prepuštanje izazovnim okolnostima.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Crveni granat

Tue Nov 3 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Prema mitu, granat je osvetljavao Nojevu barku danju i noću za vreme kiša i crnih oblaka. Njega su nosili krstaši, koji su verovali da će im on osvetljavati put do kuće. U srednjem veku almadinski granat je korišćen u nakitu, kao i […]