Sunce opozicija Rx Uran *tranzit


Sunce 8° ŠKORPIONA opozicija Rx Uran 8° BIKA.

Ovaj neprijatan tranzit po drugi put aktivira osu fiksnih zodija─Źkih znakova (BIK, Lav, ┼áKORPION, Vodolija) od 06┬░ do 10┬░.

Uran ─çe narednih 7 godina tranzitirati kroz zodija─Źki znak Bika, unose─çi elemente promene svima koji u svom natalnom horoskopu imaju li─Źne planete ili uglove u FIKSNIM zodija─Źkim znaima (Bik, Lav, ┼ákorpion, Vodolija).
Ovaj relativno negativni tranzit mogao bi delovati vrlo stimulativno na vas tako što bi vam mogao omogućiti bolji uvid u tokove, i pomoći da se lakše prilagodite novonastalim okolnostima.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Nepredvidljivi ste, te┼żite iznenadjenjima i privla─Źe vas izazovi. Nemate strpljenja za sugestije i savete drugih, odli─Źno se ose─çate jer delate samostalno. Sklonost neuobi─Źajenom pona┼íanju je oe─Źkivana, kao i svaka neo─Źekivana reakcija, ipak o─Źekujte i da se dogadjaji ne odvijajuna ┼żeljeni na─Źin.
Iznenadne prepreke za ostvarenje poslovnih planova, i ─Źudna reakcija nadredjenih ipak mo┼że doneti uspeh ukoliko usaglasite svoje aktivnosti sa novonastalom situacijom. Svaki ─Źudesan dogadjaj posmatrajte isklju─Źivo kao izazov koji ─çe doneti novo iskustvo. Izbegavajte boemske skupove i egocentri─Źne govornike jer impulsivnost mo┼że prouzrokovati ┼żestoke konflikte.

SHARE DonÔÇÖt Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Pred nama su dani sa poja─Źanim efektom opozicije Sunca i Urana. Sam Uran u sebi nosi sve elemente iznenadjenja i neo─Źekivanog razvoja situacija. Stoga, dok ova planeta tranzitira kvadrat sa Suncem izuzetno je zna─Źajno da uzmemo u obzir sve prakti─Źne elemente ┼żivota na koje mo┼że da se odrazi. Ukoliko niste spremni za promenu Uranov aspekt ─çe podsetiti da ┼żivotne situacije nisu tako jednostavno i logi─Źno predvidive, stavljaju─çi pred vas par te┼żih zadataka kako biste razmotrili neke nove neobi─Źne situacije.
Tokom narednih dana posvetite pa┼żnju razmatranju ┼żivotnih oblasti koje ste tokom du┼żeg perioda zapustili i ignorisali – bilo da pri┼żeljkujete da su obnovljene i osna┼żene ili ┼żudite za inspiracijom kako biste im se posvetili. Samo spoznaju─çi sve komponente mo┼żete biti tek donekle sigurni da ste u stanju da ovladate haosom koji Uran povremeno unese, o─Źekuju─çi spremnost da prihvatite promene, i priznaju─çi vi┼íe nego pasivno prepu┼ítanje izazovnim okolnostima.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Crveni granat

Tue Nov 3 , 2020
Prema mitu, granat je osvetljavao Nojevu barku danju i no─çu za vreme ki┼ía i crnih oblaka. Njega su nosili krsta┼íi, koji su verovali da ─çe im on osvetljavati put do ku─çe. U srednjem veku almadinski granat je kori┼í─çen u nakitu, kao i u crkvama i prozorima hramova. Granat je kamen […]