Sunce opozicija Rx Saturn *tranzit


Sunce opozicija Saturn tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop ÔÇô ukoliko ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta u sektorima od 27┬░ do 29┬░ stepena KARDINALNIH znakova Ovan, Rak, Vaga, Jarac, a posebno ukoliko su Lav ili Jarac Va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita ─çe se odnositi na vas li─Źno.

Rastrzani ste ┼żeljom za samoizra┼żavanjem i obavezama prema drugima, a klju─Ź je u pronala┼żenju balansa. Izbegavajte sebi─Źluk, brojne probleme ─çete u potpunosti eliminisati ukoliko situaciju sagledate iz suprotnog ugla. Ose─çaj usamljenosti ─çe se na kratko pojaviti, ali je u pitanju samo ose─çaj a ne pravo stanje stvari. Zavr┼íite sve planirane obaveze, a potom se mo┼żete okrenuti aktivnostima koje donose u┼żitak.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Tranzit je nepovoljan za zdravlje ili javni polo┼żaj i u zavisnosti od toga da li su ┬áSunce i Saturn bli┼żi va┼íem horizontu ili meridijanu. Ukoliko se osa opozicije nalazi bli┼że horizontu negativno ─çe se odraziti na fiziologiju i zdravlje, a mogu─ça su i razo─Źarenja, smrtni slu─Źajevi i smrtne opasnosti. Javlja se i jaka podlo┼żnost utu─Źenosti ili poti┼ítenosti. Neophodna je mobilizacija kompletnih resursa kako biste ovladali svim zadacima i ose─çali se dobro. Ako se trazit odvija u neposrednoj blizini meridijana ugled i uspeh mogu prolaziti izazovnu fazu. Onima koji su ─Źitav svoj ┼żivot podredili sticanju ┬áreputacije, pridobijanju polo┼żaja ili ─Źasti, ovaj tranzit ─çe skoro sasvim izvesno doneti ┬áiznenadan i poguban pad a ostalima koji imaju stalan posao i ne haju previ┼íe za njega ┬áne predstavlja takvu opasnost – takvima ─çe ovaj uticaj pre pomo─çi da postignu uspeh u bilo ┬ákom poduhvatu. Stoga je i prisutno isku┼íenje onih finijih kvaliteta du┼íe, pri ┬á─Źemu na videlo izlaze i unutra┼ínji kvaliteti ─Źoveka.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

Nivo energije i motivacije je veoma nizak, poslovne situacije su izmakle kontroli te se pribojavate da mo┼że do─çi do sukoba za koje vi sada niste spremni. Trenutno ste spremni da kritikujete, ┬á┼íto vas ne ─Źini posebno popularnim kod va┼íih kolega ili nadredjenih. Postoji ┬áopasnost da suvi┼íe ozbiljno zauzmete va┼í stav i zatim zanemarite da uzmete u obzir prava ┬áljudi oko vas. Ovo je ozbiljan problem koji je potrebno da prevazidjete tako ┼íto ─çete stisnuti zube i ┬ábiti samodisciplinovani, u suprotnom rizikujete da budete odba─Źeni od strane okru┼żenja.

┬ęSpicum Astro Community


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Rx Merkur sekstil Uran *tranzit

Thu Jul 23 , 2020
Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite va┼íu natalnu kartu). Ukoliko u va┼íem natalnom horoskopu ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta u sektorima od 8┬░ do 12┬░ Ovna, RAKA, Vage, Jarca, a posebno ukoliko su BIK, Blizanci, RAK, Devica ili Vodolija va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita ─çe se odnositi […]