Sunce opozicija Rx Saturn *tranzit


Sunce opozicija Saturn tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 27° do 29° stepena KARDINALNIH znakova Ovan, Rak, Vaga, Jarac, a posebno ukoliko su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Rastrzani ste željom za samoizražavanjem i obavezama prema drugima, a ključ je u pronalaženju balansa. Izbegavajte sebičluk, brojne probleme ćete u potpunosti eliminisati ukoliko situaciju sagledate iz suprotnog ugla. Osećaj usamljenosti će se na kratko pojaviti, ali je u pitanju samo osećaj a ne pravo stanje stvari. Završite sve planirane obaveze, a potom se možete okrenuti aktivnostima koje donose užitak.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Tranzit je nepovoljan za zdravlje ili javni položaj i u zavisnosti od toga da li su  Sunce i Saturn bliži vašem horizontu ili meridijanu. Ukoliko se osa opozicije nalazi bliže horizontu negativno će se odraziti na fiziologiju i zdravlje, a moguća su i razočarenja, smrtni slučajevi i smrtne opasnosti. Javlja se i jaka podložnost utučenosti ili potištenosti. Neophodna je mobilizacija kompletnih resursa kako biste ovladali svim zadacima i osećali se dobro. Ako se trazit odvija u neposrednoj blizini meridijana ugled i uspeh mogu prolaziti izazovnu fazu. Onima koji su čitav svoj život podredili sticanju  reputacije, pridobijanju položaja ili časti, ovaj tranzit će skoro sasvim izvesno doneti  iznenadan i poguban pad a ostalima koji imaju stalan posao i ne haju previše za njega  ne predstavlja takvu opasnost – takvima će ovaj uticaj pre pomoći da postignu uspeh u bilo  kom poduhvatu. Stoga je i prisutno iskušenje onih finijih kvaliteta duše, pri  čemu na videlo izlaze i unutrašnji kvaliteti čoveka.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Nivo energije i motivacije je veoma nizak, poslovne situacije su izmakle kontroli te se pribojavate da može doći do sukoba za koje vi sada niste spremni. Trenutno ste spremni da kritikujete,  što vas ne čini posebno popularnim kod vaših kolega ili nadredjenih. Postoji  opasnost da suviše ozbiljno zauzmete vaš stav i zatim zanemarite da uzmete u obzir prava  ljudi oko vas. Ovo je ozbiljan problem koji je potrebno da prevazidjete tako što ćete stisnuti zube i  biti samodisciplinovani, u suprotnom rizikujete da budete odbačeni od strane okruženja.

©Spicum Astro Community


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

MERKUR konjunkcija SIRIJUS

Sun Jul 26 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Sazveždje Kanis Majoris, nalazi se na 14° 05’ Raka Sirijus je dvostruka, sjajno-bela i žuta zvezda, smeštena u ustima Velikog psa. Naziv dolazi od reči Serios, što znači Svetlucav ili Žarki, a prema nekim piscima vodi poreklo od imena egipatskog boga Ozirisa. […]