Sunce sekstil Jupiter *tranzit


sunce sekstil jupiter

Sekstil Sunca i Jupitera donosi dosta povoljnih situacija koje možete iskoristiti kroz učenje i lični razvoj.
Danas se odlično osećate i na svet gledate sa mnogo optimizma. Sve što budete radili  biće uspešno. Kao sa svakim aspektom, primarna tema će biti ekspanzija. U ovom mometnu želite sigurno nesto posebno uraditi  ili sanjate o nekom egzotičnom mestu. Mekog ste srca i milostivi, ali postoji mala  opasnost da budete arogantni i da delujete previše spontano. Izvućete ono najbolje iz ljudi  bez imalo poteškoća.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Blagotvoran i uspešan period sa  mogućnostima za razvoj i napredak, pošto postoji jak unutrašnji podsticaj za ostvarenje  planova i sprovođenje poboljšanja, pa pod ovim uticajem možete da ostvarite svoje želje i  postignete ono za čime težite. Poboljšanje društvenog statusa, ili ćete uživati u dobiti od  prijatelja, rođaka ili vaših partnera. Uspostavićete časne i dugotrajne veze. Ovaj period je  povoljan za putovanja ili sprovođenje bitnih promena. Na planu bilo kakvih ostvarenja u  ovo vreme praktično ne postoje ograničenja, posebno ako ste voljni da se potrudite i  upotrebite svoju energiju.

Dobro zdravlje, borba za vlast i posedovanje, priznanje, uspeh u razgovorima (sa  pretpostavljenima i vlastima), društvenost, radost, zadovoljstvo, manji pokloni.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 09.06.2015.

Tue Jun 9 , 2015
Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PONEDELJAK 08. JUNI će biti dinamičan dan a obeležiće ga 1 planetarni i 2 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 23° Vodolije do 8° Riba. Tranzitirajući znakom Riba Mesec će ubrzo (2:57 do 4:57) utonuti u Neptunov zagraljaj. […]