Sunce sekstil Jupiter *tranzit


Zgrabite va┼í natalni horoskop ÔÇô ukoliko ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta u segmentu 20┬░ do 2┬░ Bika, Device, Lava, VAGE, STRELCA, Jarca ili Vodolije, a posebno ukoliko su Lav, Strelac ili Ribe va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog izuzetno benefi─Źnog tranzita ─çe se odnositi na vas li─Źno.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Sekstil Sunca i Jupitera donosi dosta povoljnih situacija koje mo┼żete iskoristiti kroz u─Źenje, li─Źni razvoj znanja i ve┼ítina.
Danas se odli─Źno ose─çate i na svet gledate sa mnogo ljubavi i optimizma. Sve ┼íto budete radili bi─çe uspe┼íno. Kao sa svakim Jupiterovim trigonom primarna tema je ekspanzija, u ovom mometnu ┼żelite sigurno nesto posebno uraditi, zapo─Źeti zna─Źajan projekat ili sanjate o nekom egzoti─Źnom mestu. Mekog ste srca i milostivi, ali postoji mala opasnost da budete arogantni i da delujete previ┼íe spontano. Velike su ┼íanse da dobijate najbolje od ljudi bez te┼íko─ça.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

41821476_abundancebethbudesheimOvo je izuzetno blagotvoran i uspe┼ían period sa mogu─çnostima za razvoj i napredak, po┼íto postoji jak unutra┼ínji podsticaj za ostvarenje planova i sprovo─Ĺenje pobolj┼íanja, pa pod ovim uticajem mo┼żete da ostvarite svoje ┼żelje i postignete ono za ─Źime te┼żite. Pobolj┼íanje dru┼ítvenog statusa, ili ─çete u┼żivati u dobiti od prijatelja, ro─Ĺaka ili va┼íih partnera. Uspostavi─çete ─Źasne i dugotrajne veze. Ovaj period je povoljan za putovanja ili sprovo─Ĺenje bitnih promena. Na planu bilo kakvih ostvarenja u ovo vreme prakti─Źno ne postoje ograni─Źenja, posebno ako ste voljni da se potrudite i upotrebite svoju energiju.

Dobro zdravlje, borba za vlast i posedovanje, priznanje, uspeh u razgovorima (sa pretpostavljenima i predstavnicima vlasti), društvenost, radost, zadovoljstvo, manji pokloni.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Analiza uporednog horoskopa *Ljubavni horoskop

Sun Nov 15 , 2020
LJUBAVNI I UPOREDNI HOROSKOPKoliko ste kompatibilni? Bez obzira da li ste nedavno zapo─Źeli ljubavnu vezu ili brak, ili ste ve─ç dugo godina zajedno, uvek c╠üe biti i perioda lakoc╠üe i faza tenzije. Za sve vrste odnosa (ljubavnih, poslovnih, porodi─Źnih, prijateljskih) izuzetno su korisni uvidi koji poma┼żu da se odnos razvija […]