sunce sekstil pluton tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop ili klik na link NATALNA KARTA

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u odeljku od 24° do 28° Device, JARCA ili Bika, a posebno ukoliko su Bik, LAV, Jarac, Devica ili ŠKORPION vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Borba za vlast, naglašena želja da budete superiorni u odnosu na druge, da ih povedete, generalno postajete svesni da imate snažan uticaj na druge. Samopotvrdivanje. Ovaj tranzit će vam dozvoliti da proživite dan punim intenzitetom. Iako je ovo samo kratak harmonični tranzit koji će vam omogućiti da utičete na vaše okruženje, pored toga pomoćiće da spoznate koliko je važno da vašu ličnu energiju držite pod kontrolom. Ovo je takođe pogodno vreme da relaksirate i dušu i telo posetom sauni, ili spa centru, što bi moglo da uzburka vaše energije a prijatna iscprljenost koja dolazi nakon toga dovešće vas u stanje regenerativnog sna i omogućiti vam da se probudite poptuno osveženi.


∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

Vreme je da napravite prvi korak u novom životnom pravcu i uvedete planirane životne promene. Snaga volje i percepcija da vidite šta treba da učinite u krajnjem ishodu donose priliku za novi početak u bilo kojoj oblasti vašeg života. Odlično je vreme za promenu loših navika, eliminisanje svega što je nepotrebno ili deplasirano. Grupne aktivnosti mogu biti posebno nagradjene. Ljudi na vlasti su receptivni za promene danas, podelite svoje ideje sa njima.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE