Sunce trigon Rx Jupiter *tranzit


Double Happiness

Zaista malo šta negativno možemo reći za ovaj aspekt, zapravo sve teškoće koje doživljavate tokom ovog teškog perioda olakšaće povoljen okolnosti koje nosi Sunce u trigonu sa Rx Jupiterom.
Sunce odražava individualni identitet stoga je danas povoljno raditi na sebi, a Jupiter daje mogućnost ekspanzije planeti sa kojom je u povoljnom aspektu. Posvetite ovaj dan promišljanju ličnih potreba, tražite li možda bolji posao, ili žudite za ljubavlju, možda priželjkujete bolje finansijske prilive? Jupiter donosi dobru sreću i povoljne okolnosti, i često će obezbediti inspiraciju koja je neophodna za bolju budućnost. Nakon toga preduzmite akciju i krenite ka svojim ciljevima! Ova planetarna postavka je odlična za nova iskustva, za putovanja i odmore ili jednostavno za užitak i zabavu. Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana uživajte! Uočićete da je dovoljno samo da se fokusiramo na ono što želimo da poboljšamo i naše želje će biti uslišene. Dobro zdravlje, borba za vlast i posedovanje, priznanje, uspeh u razgovorima (sa pretpostavljenima i vlastima), društvenost, radost, zadovoljstvo, manji poklon

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u zemljanim znacima (BIK, Devica, JARAC), a posebno ukoliko su BIK, Lav, Strelac JARAC ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

U ovom periodu ovaj tranzit predstavlja najpovoljniji mogući uticaj za osobe sa snažno postavljenim Jupiterom u svom horoskopu. Pod ovim aspektom nastupaju najbolje moguće prilike za ekspanziju. Uticaj je povoljan za ulaganja ili finansijske špekulacije, za dobiti i napredovanje na poslovnom planu, postizanje uspeha u društvu. Veze i udruživanja do kojih dođe za vreme ovog uticaja biće dugotrajne i blagotvorne. Ovaj tranzit predstavlja povoljnu životnu priliku koju je potrebno iskoristiti.
U duhovnoj sferi ukazuje se mogućnost za ovladavanjem okolnostima i sudbinom, i to u skladu sa svešću. U ovom periodu se odlično osećate i na svet gledate sa mnogo optimizma. Sve što budete radili biće uspešno. Kao i sa ostalim Jupiterovim aspektima dogadjaji će se koncentrisati oko ekspanzije u svakom pogledu. U ovom mometnu želite sigurno nesto posebno uraditi ili sanjate o nekom sasvim egzotičnom mestu. Danas ste mekog srca i milostivi, ali ujedno i arogantni te delujete previše spontano. Inspirišete najbolje osobine kod ljudi bez imalo poteškoća.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološka simbolika imena

Sat May 23 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kako nam je natalnom kartom određen karakter, navike, talenti tako nam je određeno i ime. U natalnoj karti sve što ima veze sa komunikacijom pisanom i usmenom, sa rečima, rečnikom, načinom razmišljanja spada pod simboliku trećeg polja i Merkura pa tako i […]