Sunce trigon Rx Uran *tranzit


Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko je u njemu aktivan segment od 4° do 8° stepeni BIKA, Lava, Device, Škorpiona, JARCA ili Vodolije energije ovog tranzitnog aspekta će biti veoma značajne za vas.

Zapravo svi ćemo osetiti efekte Sunčevog trigona sa Uranom, svako u oblasti kojima ove dve planete vladaju u vašoj natalnoj karti (kuće natalnog horoskopa čiji su vrhovi u znacima Lava i Vodolije, kuća natalnog horoskopa u kojoj je pozicioniran aktivan trigon 10° Devica/Bik). Jeste li nekada imali intutivnu spoznaju koja je vodila ka dubljem i jasnijem razumevanju ličnih potreba? Svaki put kada se pojavi ovaj bljesak znamo da je u pitanju neki od Uranovih tranzita.

Sunce predstavlja vitalnost i ličnu sposobnost da kreiramo sopstveni identitet, a uz Urana je uvek prisutna potreba za izražavanjem originalnosti. Kada harmonično (trigonom) spajamo i kombinujemo ova dva koncepta naša potreba je da budemo vidjeni kao individue koje poseduju izuzetnu originalnost.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE
∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Obzirom da su Sunce i Rx Uran tranzitiraju zemljanim znacima (BIK i JARAC) danas je savršen dan za realizaciju onoga što zaista želite za sebe u budućnosti. Dobićete veoma inspirativne uvide tokom aktivnosti ovog aspekta. Pored toga, obzirom da Sunce vlada profesijom i vokacijom možete se zainteresovati za novu oblast u okviru koje biste mogli realizovati veoma uspešnu karijeru. Maksimalno iskoristite harmoničnu energiju ovog tranzita i pronadjite pravi način da izrazite svoju pravu prirodu.
Mnoštvo neobičnih ideja izranja pod ovim tranzitom. Vaša intuicija je jaka i osećate da će se nešto neobično dogoditi. Uranove okolnosti su uvek nepredvidjene i neobične stoga budite spremni na iznenadjenja. Vaš nekonvencionalan prisup je visoko ocenjen i ljudi uživaju u vašem društvu.
Danas provedite što više vremena napolju i učinite nešto sasvim suprotno svakodnevnom, uobičajenom, jer ste željni promene. Pozitivne i neočekivane aktivnosti su začin vašeg života, a moto današnjeg tranzita neka bude FLEKSIBILNOST.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Ovaj tranzit nagoveštava da je pravo vreme za ubiranje plodova genijalnih, inventivnih i kreativnih aktivnosti. To je ujedno i prilika da raskinete sve okove robovanja predrasudama, neznanju, strahovima i verovanjima koja sputavaju vaše napredovanje. Životne okolnosti će ispratiti vaš ritam – u meri u kojoj se trudite da zadobijete slobodu bauk nemaštine iščezava, a mentalne i fizičke aktivnosti donose sve više rezultata. Sada imate priliku da na tren iskusite prednost višeg nivoa razumevanja, a težnja reformama doneće bolje raspoloženje i novi talas optimizma.
Odlično vreme za sklapanje novih prijateljstava i proširivanje kruga prijatelja.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Anđeli *Januar

Wed Dec 30 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email 57 Nemamiah nmmyh 01.01. – 05.01. Arhanđel Mihael *Prosperitet, jasnoća, inteligencija. Donosiji intelektu fleksibilnost i otvorenost, oslobađa od rutine, donosi blagostanje i podržava preduzetništvo. Ovo je Anđeo čuvar onih koji se bore za pravdu, posebno štiti one koji se angažuju u zaštiti slabijih, […]