Sunce trigon Rx Uran *tranzit


Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko je u njemu aktivan segment od 4┬░ do 8┬░ stepeni BIKA, Lava, Device, ┼ákorpiona, JARCA ili Vodolije energije ovog tranzitnog aspekta ─çe biti veoma zna─Źajne za vas.

Zapravo svi ─çemo osetiti efekte Sun─Źevog trigona sa Uranom, svako u oblasti kojima ove dve planete vladaju u va┼íoj natalnoj karti (ku─çe natalnog horoskopa ─Źiji su vrhovi u znacima Lava i Vodolije, ku─ça natalnog horoskopa u kojoj je pozicioniran aktivan trigon 10┬░ Devica/Bik). Jeste li nekada imali intutivnu spoznaju koja je vodila ka dubljem i jasnijem razumevanju li─Źnih potreba? Svaki put kada se pojavi ovaj bljesak znamo da je u pitanju neki od Uranovih tranzita.

Sunce predstavlja vitalnost i li─Źnu sposobnost da kreiramo sopstveni identitet, a uz Urana je uvek prisutna potreba za izra┼żavanjem originalnosti. Kada harmoni─Źno (trigonom) spajamo i kombinujemo ova dva koncepta na┼ía potreba je da budemo vidjeni kao individue koje poseduju izuzetnu originalnost.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE Ôł×
Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Obzirom da su Sunce i Rx Uran tranzitiraju zemljanim znacima (BIK i JARAC) danas je savr┼íen dan za realizaciju onoga ┼íto zaista ┼żelite za sebe u budu─çnosti. Dobi─çete veoma inspirativne uvide tokom aktivnosti ovog aspekta. Pored toga, obzirom da Sunce vlada profesijom i vokacijom mo┼żete se zainteresovati za novu oblast u okviru koje biste mogli realizovati veoma uspe┼ínu karijeru. Maksimalno iskoristite harmoni─Źnu energiju ovog tranzita i pronadjite pravi na─Źin da izrazite svoju pravu prirodu.
Mno┼ítvo neobi─Źnih ideja izranja pod ovim tranzitom. Va┼ía intuicija je jaka i ose─çate da ─çe se ne┼íto neobi─Źno dogoditi. Uranove okolnosti su uvek nepredvidjene i neobi─Źne stoga budite spremni na iznenadjenja. Va┼í nekonvencionalan prisup je visoko ocenjen i ljudi u┼żivaju u va┼íem dru┼ítvu.
Danas provedite ┼íto vi┼íe vremena napolju i u─Źinite ne┼íto sasvim suprotno svakodnevnom, uobi─Źajenom, jer ste ┼żeljni promene. Pozitivne i neo─Źekivane aktivnosti su za─Źin va┼íeg ┼żivota, a moto dana┼ínjeg tranzita neka bude FLEKSIBILNOST.

SHARE DonÔÇÖt Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

Ovaj tranzit nagove┼ítava da je pravo vreme za ubiranje plodova genijalnih, inventivnih i kreativnih aktivnosti. To je ujedno i prilika da raskinete sve okove robovanja predrasudama, neznanju, strahovima i verovanjima koja sputavaju va┼íe napredovanje. ┼Żivotne okolnosti ─çe ispratiti va┼í ritam – u meri u kojoj se trudite da zadobijete slobodu bauk nema┼ítine i┼í─Źezava, a mentalne i fizi─Źke aktivnosti donose sve vi┼íe rezultata. Sada imate priliku da na tren iskusite prednost vi┼íeg nivoa razumevanja, a te┼żnja reformama done─çe bolje raspolo┼żenje i novi talas optimizma.
Odli─Źno vreme za sklapanje novih prijateljstava i pro┼íirivanje kruga prijatelja.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

PUN MESEC 08┬░ Jarac/Rak* Decembar 2020.

Tue Dec 29 , 2020
Pun Mesec (30.12.2020.u 4:28) je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmo─çnijih i emotivno najsna┼żnijih dana u lunarnom ciklusu. Dana┼ínji Pun Mesec je na osi 8┬░ Rak/Jarac, te se aktivnije bavimo temama pro┼ílih ┼żivota. Rak je ─Źuvar pro┼ílosti, za┼ítitnik se─çanja, lepote i nostalgije, nosilac tradicije, emocija, i lekcije mnogih pro┼ílih ┼żivota, te […]