Sunce trigon Rx Saturn *tranzit


sunce trigon saturn tranzit

Zgrabite Vaš natalni horoskop. Ukoliko ima planeta u sektoru od 23° do 27° Bika, DEVICE ili Jarca, a posebno ukoliko su SUNCE ili SATURN vladari ličnih tačaka ili planeta u vašem natalnom horoskopu ili su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas.

Povoljan dan za rad i organizaciju važnih poslovnih projekata. Metodični ste i sistematični u radu, a vaša posvećenost je uočena, i pred vama je solidniji poslovni period. Šefovi su uočili konstruktivnu ambiciju i praktičan pristup obavezama.
Razumete značaj selekcije prioriteta. Rešeni ste da istrajete i realizujete svoje planove i ambicije, spremni da budete istrajni, stoga pažljivije odmeravate svoje reakcije i radujete se približavanju cilju. Do uspeha se stiže samo vlastitim naporima, svesni ste da ništa neće pasti sa Neba! Vaš korak ka uspehu je lagan ali siguran, nakon mnogo iskušenja i posvećenog rada. Držite se utemeljenih procedura.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Rado prihvatate nove obaveze i odgovornosti, i najbolje funkcionišete kada su svi parametri jasno definisani. Kada je tlo na kom ste čvrsto sa lakoćom prihvatate sve zadatke, a vaša posvećenost i trud će biti biti nagradjeni. Malim ali sigurnim koracima postižete trajne rezultate. Izuzetno ste strpljivi i poslovnim zadacima pristupate sa dozom dodatnog opreza. Lako prihvatate odgovorne zadatke postavljajući visok standard poslovanja i vaši nadredjeni izražavaju naklonost prema ovakvom pristupu. Ukoliko radite u kreativnim delatnostima danas možete postići uspeh dajući formu kreativnim idejama ili radom na tehničkim detaljima. Ozbiljni ste i otvoreno izražavate poštovanje prema kolegama, sa blagom dozom konzervatizma pristupate odnosima. Poboljšanje odnosa sa autoritetima.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Škola astrologije i numerologije *Spicum Astro Community

Sat Sep 19 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Predstavljamo inovativnu sintezu astroloških predavanja i praktičnih vežbi analize koji će vam omogućiti da naučite sve o astrologiji i numerologiji. Na praktičnim primerima iz života razvijaćemo tehnike kojima u svakoj situaciji možete da analizirate bilo koje od važnih životnih oblasti – poslovnu […]