Sunce u zodijačkom znaku Škorpiona *tranzit


Sunce u SkorpionuSvaki put kada Sunce započne svoj 30-dnevni tranzit znakom Škorpiona suočavamo se sa okolnostima koje nam obezbedjuju veštine neophodne za transformaciju i dalji razvoj. Obzirom da je astrološka pozadina drugih brzih i sporih planeta različita, svake godine je aktuelna potpuno različita tematika i novi ambijent.
Danas, 23. Oktobra 2021. u popodnevnim časovima (6:51) Sunce počinje tranzit kroz zodijački znak Škorpiona koji je simbol intenzivnih strasti i transformacije.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞REIKI HRONIKEAKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539

Dobro poznata priča o Nojevoj barci je više od jednostavne biblijske priče za decu, njeni koreni sežu dublje u Giglameš i sumerijsku mitologiju. Prava lekcija ove priče je u poplavi koja daruje život (ljudima je voda neophodna za život) ali donosi i smrt. U ovom slučaju voda je simbol pročišćenja od duboko ukorenjenih negativnih verovanja, kako bismo otrov izvukli na samu površinu i oslobodili ga se na konstruktivan način.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Dok Sunce tranzitira znakom Škorpiona sve disfunkcionalne navike će isplivati na površinu. Sada nam se pruža mogućnost da se pročistimo i eliminišemo ih – baš kao što i voda pročišćava zemlju od svih negativnosti. Preporuka je da razmislite kojim životnim oblastima je neophodno rasterećenje, što neće biti teško jer će upravo one biti u prvom planu tokom tranzita Sunca kroz znak Škorpiona. Nakon što se pozabavite otklanjanjem uočićete da je vaš život znatno produktivniji i smireniji, nakon što se pozabavimo pročišćenjem otkrićemo čitav spektar novih potencijala koja vodi ka ličnom izobilju i blagostanju.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Venera u Jarcu *tranzit

Thu Nov 4 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Venera počinje svoj tranzit kroz znak Jarca 05.11.2021. ovog puta dispozicijom je u zodijačkom znaku Bika. Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko su Bik, […]