Sunce u Strelcu tranzit

Zgrabite svoje natalne horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA!

Sunce počinje tranzit znak STRELCA 22. Novembra 2021, u 09:20.
Ukoliko je Asc, Mc ili neka od natalnih planeta u sektorima 0° do 5° Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Vodolije energija ovog tranzita će biti od značaja za Vas lično.

Ipak, svi ćemo osetiti ovu astrološku promenu – kada Sunce započne svoj tranzit kroz zodijački znak Strelca aktiviraće se životna oblast koja je pod vladavinom Jupitera u vašem natalnom horoskopu – (astrološka kuća koja se nalazi u znaku Strelca, Riba i kuća u kojoj je pozicioniran natalni Jupiter).

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

Duga je jedna od najlepših prirodnih pojava, koja pored optimizma uliva izvesno strahopoštovanje. Ona asocira na moćne slike kao što su dobri duhovi, vilenjaci i patuljci. U mnogobrojnim legendama na samom kraju duge nalazi se ćup sa blagom, koji blagosiljati onoga ko ga pronadje otkrivajući mu sreću, izobilje, dobro zdravlje i besmrtnost. Ipak, jedna od najznačajnih priča o dugi nalazi se u Bibliji, u dobro poznatoj priči “Nojeva barka”.
U ovom predanju Noa je najveći pravednik svog doba – generacije koja je brojala neke od najnegativnijih ljudi do današnjih dana. Obzirom na svu negativnost tog doba Bog odlučuje da je Zemlji potrebno pročišćenje, i upozorava Nou da sagradi barku i da potom u nju ukrca po jedan par svake životinjske vrste (simbol kontinuma). Sledi izuzetno dug kišni period od 40 dana, nakon kog Bog sklapa savez sa Noom obećavajući mu da nikada više neće potapati Zemlju. Duga je upravo simbol ovog sporazuma.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE

 

Tokom Sunčevog tranzita znakom Škorpiona na mnogo načina smo se suočavali sa teškim procesom pročišćenja i duhovnim “poplavama”. Mnogi su veoma teško podneli ovaj proces, tokom kog su bili primorani da se iznova suočavaju sa realnim problemima u svom životu. Ipak, duga nas podseća da nećemo biti uništeni spirtualnim poplavama – mi ih možemo nadvladati!

U suštini duga je moćan simbol optimizma i jedan od osnovnih simbola Strelca. Kako bismo bolje razumeli okolnosti u našim životima, moramo neprestano širiti svest i povezivati se sa potencijalima koji su pred nama. Sada smo ohrabreni da prošlost (kakva god ona bila) ostavimo iza sebe, i potrudimo se da se fokusiramo na povezanost sa nečim višim od nas samih, što će nas izbaviti i dozvoliti da nas ponovo preplave talasi entuzijazma i optimizma. Dok se bliži sezona praznika osetićete priliv nade, duhovne povezanosti i vere u svetliju budućnost. Suština zodijačkog znaka Strelac je u mogućnostima da se povežemo sa sopstvenim potencijalima – potrebno je samo da imate dovoljno vere u sebe, i svom životu date smisao.


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE