Sunce u Strelcu *tranzit


Sunce u Strelcu tranzit

Zgrabite svoje natalne horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA!

Sunce počinje tranzit znak STRELCA 22. Novembra 2021, u 03:33.
Ukoliko je Asc, Mc ili neka od natalnih planeta u sektorima 0° do 5° Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Vodolije energija ovog tranzita će biti od značaja za Vas lično.

Ipak, svi ćemo osetiti ovu astrološku promenu – kada Sunce započne svoj tranzit kroz zodijački znak Strelca aktiviraće se životna oblast koja je pod vladavinom Jupitera u vašem natalnom horoskopu – (astrološka kuća koja se nalazi u znaku Strelca, Riba i kuća u kojoj je pozicioniran natalni Jupiter).

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Duga je jedna od najlepših prirodnih pojava, koja pored optimizma uliva izvesno strahopoštovanje. Ona asocira na moćne slike kao što su dobri duhovi, vilenjaci i patuljci. U mnogobrojnim legendama na samom kraju duge nalazi se ćup sa blagom, koji blagosiljati onoga ko ga pronadje otkrivajući mu sreću, izobilje, dobro zdravlje i besmrtnost. Ipak, jedna od najznačajnih priča o dugi nalazi se u Bibliji, u dobro poznatoj priči “Nojeva barka”.
U ovom predanju Noa je najveći pravednik svog doba – generacije koja je brojala neke od najnegativnijih ljudi do današnjih dana. Obzirom na svu negativnost tog doba Bog odlučuje da je Zemlji potrebno pročišćenje, i upozorava Nou da sagradi barku i da potom u nju ukrca po jedan par svake životinjske vrste (simbol kontinuma). Sledi izuzetno dug kišni period od 40 dana, nakon kog Bog sklapa savez sa Noom obećavajući mu da nikada više neće potapati Zemlju. Duga je upravo simbol ovog sporazuma.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Tokom Sunčevog tranzita znakom Škorpiona na mnogo načina smo se suočavali sa teškim procesom pročišćenja i duhovnim “poplavama”. Mnogi su veoma teško podneli ovaj proces, tokom kog su bili primorani da se iznova suočavaju sa realnim problemima u svom životu. Ipak, duga nas podseća da nećemo biti uništeni spirtualnim poplavama – mi ih možemo nadvladati!

U suštini duga je moćan simbol optimizma i jedan od osnovnih simbola Strelca. Kako bismo bolje razumeli okolnosti u našim životima, moramo neprestano širiti svest i povezivati se sa potencijalima koji su pred nama. Sada smo ohrabreni da prošlost (kakva god ona bila) ostavimo iza sebe, i potrudimo se da se fokusiramo na povezanost sa nečim višim od nas samih, što će nas izbaviti i dozvoliti da nas ponovo preplave talasi entuzijazma i optimizma. Dok se bliži sezona praznika osetićete priliv nade, duhovne povezanosti i vere u svetliju budućnost. Suština zodijačkog znaka Strelac je u mogućnostima da se povežemo sa sopstvenim potencijalima – potrebno je samo da imate dovoljno vere u sebe, i svom životu date smisao.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur kvadrat Jupiter *tranzit

Sun Nov 21 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite Vaš natalni horoskop (ili klik na link BESPLATNA NATALNA KARTA). Ukoliko ima planeta u sektoru od 24° do 28° Bika, Lava, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Merkur ili Jupiter vladari ličnih tačaka ili planeta u vašem natalnom horoskopu, ili su […]