Sunce u znaku Lava *tranzit


Danas 22.07. SUNCE počinje godišnji tranzit kroz zodijački znak Lava u 17:15, pridružujući se Merkuru, Marsu i Južnom mesečevom čvoru.
Pred nama je dinamičan interval stoga obratite pažnju na kuće natalnog horoskopa koje se nalaze u zodijačkom znaku Lava i Vodolije, preostalih kardinalnih (Bik i Škorpion) jer u tim životnim oblastima biti dinamično tokom Jula i Avgusta.

Za neke ovo je interval ljubavi i zabave, možete biti inspirisani za kreiranje novih proizvoda i usluga, prepustite se stvaranju iz strasti i osvestite svoju svrhu u ovom procesu stravanja. Slavite i pažljivo koristite svaki dan tokom ovog izuzetno moćnog intervala.
Ipak ova faza može biti i pomalo neprijatna (npr. ukoliko je Sunce u vašem natalnom horoskopu u zodijačkim znacima Vodolija, Ribe), stičete utisak da vas ignorišu i pomalo zaboravljaju, osećate se nemoćno i slabo, pasivno. Obratite pažnju na te odnose koji vas čine nezadovoljnim, ko vas loše tretira i šta možete učiniti da to promenite? Zaslužujete da budete ponosni na sve što ste stvorili i postigli, Ovo je vreme za promene.

Natalne kuće u kojima se odvijaju tri eklipse opisuju životne oblasti kojima je neophodno da se posvetite, a ukoliko su 0°, 15° i 28° Lava lični stepeni u vašem natalnom horoskopu pred vama je mesec važnih životnih promena.

Sezona Sunčevog tranzita kroz zodijački znak Lava je dinamična, uživajte u svetlosti i toploti.

Aspekti tokom faze Sunčevog tranzita kroz zodijački znak Lava:

23. Jul 23: Sunce konjunkcija Mesec *Mlad Mesec (0° Lava)
26. Jul: Sunce konjunkcija Mars (4° Lava)
28. Jul: Sunce inkonjunkcija Rx Juno (5° Jarca)
01. Avg: Sunce kvadrat Pallas (9° Bika)
05. Avg: Sunce inkonjunckija Rx Neptune (13°Riba)
07. Avg: Sunce opozicija Mesec *Pun Mesec (osa 15° Lav/Vodolija)
09. Avg: Sunce inkonjunkcija Rx Pluton (17° Jarca)
10. Avg: Sunce sekstil Jupiter (18° Vage)
12 Avg: Sunce trigon Lilith (20° Strelca)
13. Avg: Sunce trigon Rx Saturn (21°Strelca)
16. Avg: Sunce konjunkcija Južni mesečev čvor (24° Lava)
20. Avg: Sunce inkonjunkcija Rx Kiron (27°Riba)
21. Avg: Sunce trigon Rx Uran (28° Ovna)
21. Avg: Sunce konjunkcija Mesec *Mlad Mesec (28° Lava)
22. Aug: Sunce počinje tranzit kroz zodijački znak Device

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA ~ ZAKAŽITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mlad Mesec u znaku Lava *Juli 2017.

Sun Jul 23 , 2017
Julska Solarna eklipsa aktivira 00° Lava, Bika, Škorpiona i Vodolije donoseći prijatnu promenu u odnosu na proteklih desetak dana i izazovne planetarne i lunarne aspekte. Mars koji je aktiviran ovom Solarnom eklipsom može podsetiti na nedavne konflikte u odnosima koji su bili izvan ravnoteže poslednjih dana, ali i pružiti prilike […]
Mlad Mesec u znaku Lava *Juli 2017.