Sunce u znaku Lava *tranzit


Danas 22.07. SUNCE počinje godišnji tranzit kroz zodijački znak Lava u 17:15, pridružujući se Merkuru, Marsu i Južnom mesečevom čvoru.
Pred nama je dinamičan interval stoga obratite pažnju na kuće natalnog horoskopa koje se nalaze u zodijačkom znaku Lava i Vodolije, preostalih kardinalnih (Bik i Škorpion) jer u tim životnim oblastima biti dinamično tokom Jula i Avgusta.

Za neke ovo je interval ljubavi i zabave, možete biti inspirisani za kreiranje novih proizvoda i usluga, prepustite se stvaranju iz strasti i osvestite svoju svrhu u ovom procesu stravanja. Slavite i pažljivo koristite svaki dan tokom ovog izuzetno moćnog intervala.
Ipak ova faza može biti i pomalo neprijatna (npr. ukoliko je Sunce u vašem natalnom horoskopu u zodijačkim znacima Vodolija, Ribe), stičete utisak da vas ignorišu i pomalo zaboravljaju, osećate se nemoćno i slabo, pasivno. Obratite pažnju na te odnose koji vas čine nezadovoljnim, ko vas loše tretira i šta možete učiniti da to promenite? Zaslužujete da budete ponosni na sve što ste stvorili i postigli, Ovo je vreme za promene.

Natalne kuće u kojima se odvijaju tri eklipse opisuju životne oblasti kojima je neophodno da se posvetite, a ukoliko su 0°, 15° i 28° Lava lični stepeni u vašem natalnom horoskopu pred vama je mesec važnih životnih promena.

Sezona Sunčevog tranzita kroz zodijački znak Lava je dinamična, uživajte u svetlosti i toploti.

Aspekti tokom faze Sunčevog tranzita kroz zodijački znak Lava:

23. Jul 23: Sunce konjunkcija Mesec *Mlad Mesec (0° Lava)
26. Jul: Sunce konjunkcija Mars (4° Lava)
28. Jul: Sunce inkonjunkcija Rx Juno (5° Jarca)
01. Avg: Sunce kvadrat Pallas (9° Bika)
05. Avg: Sunce inkonjunckija Rx Neptune (13°Riba)
07. Avg: Sunce opozicija Mesec *Pun Mesec (osa 15° Lav/Vodolija)
09. Avg: Sunce inkonjunkcija Rx Pluton (17° Jarca)
10. Avg: Sunce sekstil Jupiter (18° Vage)
12 Avg: Sunce trigon Lilith (20° Strelca)
13. Avg: Sunce trigon Rx Saturn (21°Strelca)
16. Avg: Sunce konjunkcija Južni mesečev čvor (24° Lava)
20. Avg: Sunce inkonjunkcija Rx Kiron (27°Riba)
21. Avg: Sunce trigon Rx Uran (28° Ovna)
21. Avg: Sunce konjunkcija Mesec *Mlad Mesec (28° Lava)
22. Aug: Sunce počinje tranzit kroz zodijački znak Device

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA ~ ZAKAŽITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mlad Mesec u znaku Lava *Juli 2017.

Sun Jul 23 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Julska Solarna eklipsa aktivira 00° Lava, Bika, Škorpiona i Vodolije donoseći prijatnu promenu u odnosu na proteklih desetak dana i izazovne planetarne i lunarne aspekte. Mars koji je aktiviran ovom Solarnom eklipsom može podsetiti na nedavne konflikte u odnosima koji su bili […]
Mlad Mesec u znaku Lava *Juli 2017.