Sunce u znaku Vage *tranzit


Danas (22.09.2020.) u 15:30 Sunce počinje tranzit kroz zodijački znak VAGE. Sunce ulaskom u kardinalni vazdušni znak Vage obeležava početak jeseni na severnoj hemisferi. Noći postaju duže od dana što implicira na međusobnu zavisnost i postavlja opšti fokus delovanja na temu partnerstva, te je upravo ovo vremenski interval tokom kog odnosi dobijaju na značaju.
Zodijački znak Vage predstavlja balans suprotnosti. a pripadnici ovog znaka teže diplomatiji i harmoniji, te je interval od predstojećih 30 dana socijalno varijabilan i nepredvidiv, posebno za okupljanja kroz koja se iskazuje nezadovoljstvo.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Želja za balansiranjem suprotnosti može biti toliko snažna da komunikacija postepeno dobija notu zatvaranja, što može voditi u prilagodjavanje do neiskrenosti. Otvoren sukob je neophodan u svakom odnosu kako bi se razvijao pozitivno i konstruktivno za sve učesnike.
Intevral znaka Vage je pod vladavinom Venere koji vlada osećajem lepote i javnog života stoga odlazak u pozorište ili na izložbu jesu idealne aktivnosti za ove dane. Sada je logičan period tokom kog razmišljamo o osvežavanju garderobe, nakita ili životnog prostora dekorativnim predmetima. Posvetite više pažnje lepim detaljima jer vizuelni sklad je osnov unutrašnjeg mira i harmonije.

Sunce u tranzitu kroz znak Vage teži stabilnosti i prihvatanju partnera onakvim kakav jeste i daje poseban akcenat značaju odanosti, ipak obzirom da će Venera tokom ovog intervala tranzitirati takodje kroz zodijački znak Lava (do 02.10.) emotivna i poslovna partenerstva mogu se poboljšati ukoliko prihvatite odgovornost za svoj deo obaveza, a deo obaveza ravnopravno delegirate. Nakon 02.10. tranzitni dispozitor Sunca prelazi u zodijački znak Device (02.10. do 29.10.), pa će oktobar proticati užurbano zbog dodatnih obaveza će biti neophodna brižljiva organizacija.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Psihološki profil Zmije

Sat Oct 3 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email EMOTIVNI ŽIVOT ZMIJE Jedan od najprivlačnijih znakova kineskog zodijaka. Savetuje se drugim životinjama da je se klone na vreme, jer neće moći da joj odole. Zmija je poznata po tome što troši ogromnu energiju da zavede i počini onog koga je odabrala, […]