Sunčev znak ili ASC (podznak) VAGA 2017.


Sunčev znak ili ASC (podznak) VAGA 2017., Godišnji horoskop Vaga 2017Ako imate SUNCE ili ASC (podznak) u VAGI
Prolazak Jupitera kroz zodijački znak Vage smatra se za vas veoma povoljnim, jer vas tada prati sreća i može se reći da je odličan period za ekspanziju svake vrste. Zdravstveno stanje je dobro, a ako ste i bili bolesni, ovo je period ozdravljenja. Zbog svega toga puni ste optimizma i mislite da sve možete uraditi.
Ovaj period, takođe, pospešuje gojaznost, a moguć je i odlazak u inostranstvo. Dobar je period za upis na fakultet ili uspešne studije, podršku profesora. Lako je moguće da u ovom periodu vam bude početak duhovnog života, buđenje spiritualnog rada ili poznanstva sa bogatim i uticajnim ljudima, kontakti sa strancima.
Ovo je odličan period i trebate ga iskoristiti, budući da se ponavlja tek svake dvanaeste godine.
Jupiter kao najveći dobročinitelj i telo sa apsolutno najboljim astralnim uticajem. Sada vam donosi prilike za radikalnu finansijsku ekspanziju i promenu svih životnih uslova na bolje. To je period u kome se novac zarađuje, a bogatstvo smeši. Zdravlje mora biti dobro, duša je snažna, a vi sa mnogo više optimizma posmatrate svet, otvaraju se i daleki putevi, kontakti sa inostranstvom, unutrašnji mir i poznanstva sa visokim uglednim ljudima, strancima i slično.
Za razliku od godine koja je za vama sada ćete biti mnogo više okrenuti stvaranju lične sreće, sve naučeno ranije sada ćete primenjivati na nivou svakodnevnog života što daruje osećaj da je ovo vreme za lični rast. Uspeh u nastojanjima da ispitate vaše sposobnosti osigurava temelj za dalji razvoj. Ovaj tranzit je takođe pogodan za promenu fizičkog izgleda, što može da vodi i konačnom rešavanju hroničnih zdravstvenih tegoba, ali je prisutan rizik od prepuštanja užicima i uvećanju telesne mase.
Uočavaćete češće nego ranije da vam se sreća smeši na svakom koraku, sa lakoćom pridobijate poverenje drugih i izuzetno ste cenjeni zbog vaših sposobnosti da ozbiljno shvatite njihove probleme i potrebe.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Drage Vage mnogo toga ste naučile tokom prethodnih godina. Vreme je da se opustite i uživate.
Kako je Jupiter prirodni vladar vaše kuće poslovanja teme ekspanzije se prvenstveno ogledaju u promeni radnog ambijenta, kolektivu koji je oplemenjen ili su uslovi rada jednostavno takvi da vam donose više udobnosti i zadovoljstva. Moguće su prilike za poslovno usavršavanje i to će sada pod novim okolnostima biti najzad lagano za realizaciju, uz delegiranje i podršku od strane saradnika i kolektiva. Dnevna rutina je sada nešto ležernija, nema više one užasne napetosti i pritiska koji su vas mučili tokom ranijih godina. Osećate da ste slobodni i u stanju da se nosite sa svim situacijama, sigurniji ste, srećniji, radost je najzad zakoračila i u vaš dom.
Povoljno vreme za selidbu, proširenje doma, kupoprodaju nekretnine.
Pored toga puno zadovoljstva će vam donositi učenje i čitanje, ove aktivnosti su za vas od izuzetnog značaja jer vam pomažu da smirenije i jasnije oblikujete svoje odluke. Nema više pritiska i nedostatka vremena, nigde ne kasnite, opuštenost i udobnost zameniti su osećaj tenzije koji vas je dugo pratio. Otvoreniji ste i za promene nego ranije, sa pozitivnim stavom i izuzetnom lakoćom prihvatate neke nove elemente svakodnevice. U periodu do kraja 2017. imaćete više prilike nego obično da uživate u kratkim putovanjima, a odnosi sa rodbinom će vam doneti mnogo zadovoljstva.
Ukoliko do sada niste imali dovoljno vremena ili organizaciju dnevnih obaveza koja je omogućila da uživate u begu od svakodnevnih obaveza sada budite spremni da se radujete tim malim dragocenim trenucima sreće.
Optimizam i pozitivan stav vaši su pratioci tokom ovog intervala, stoga ćete uz smešak zvezda veoma lako rešavati i naizgled komplikovane medjuljudske odnose.

SHARE Don’t Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Sinhronicitet u prirodi II

Sun Oct 23 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Tela se ponašaju sinhronicistički sve vreme. Uvek kada je u fizičkom telu primetno blago uznemirenje, reaguje celo telo, svi njegovi delovi. Na primer, pretpostavimo da niste jeli celoga dana, pa počinje da vam pada nivo šećera u krvi. Smesta se pokreće ceo […]