Svest i podsvest *EFT


Svest i podsvest EFT

DANAS je novi dan! Počnite iznova da stvarate i prihvatate sve što je dobro, sve što hrani vašu dušu, neguje vaše telo i podržava vas u potpunosti. Izrazite sebe na način koji vas ispunjava i oslobadja. Mogućnosti su neograničene – VI BIRATE!!!

Da li ste nekada primetili da sami sebe sabotirate? Da li vam se nekad desilo da vam se iste situacije i ponašanja ponavljaju, a da ne znate šta je uzrok tome? Nauka je utvrdila da podsvest čini oko 90% čovekove ukupne ljudske psihe, a svest samo 10%. Kada bi ove procente zamislili analogno ledenom bregu, površina ledenog brega bi bila naša svest, a ogroman deo ispod površine naša podsvest. Ono što čini našu svest su naše misli, volja, naša dugoročna memorija, logično i kritično mišljenje, dok se u podsvesti kriju naša uverenja, emocije, navike, vrednosti, intuicija i imaginacija koja su rezultat našeg iskustva i učenja. Kako bi mogli da stvaramo promene i nove vrednosti u našim životima, naša svest i podsvest moraju biti u skladu.

Mi život živimo i posmatramo kroz naočare naših uverenja koja se nalaze u našem podsvesnom umu, a često nisu u skladu sa našim svesnim umom, odnosno sa željama i htenjima našeg svesnog uma. Uverenja koja se nalaze u našoj podsvesti bilo da su negativna ili pozitivna predstavljaju istinu o nama tj. mi verujemo da je to istina i ona nas vode kroz život i mi reagujemo na situacije i događaje u skladu sa njima. Tako mi samo mislimo da odluke donosimo na osnovu svesnog nivoa uma, tj. putem razmišljanja. Ono što se zapravo dešava jeste da uglavnom naša podsvest odlučuje u skladu sa pozitivnim ili negativnim uverenjima koja su u njemu uskladištena. Problem nastaje kada se odluke na podsvesnom nivou ne slažu sa našim svesnim odlukama, i upravo tada dolazi do sabotaže – odustajemo od onog što smo planirali, ili radimo nešto što ne želimo ili nam se ponavljaju iste situacije u kojima na isti način reagujemo, i pitamo se zašto je to tako, zašto nismo drugačije postupili i šta je uzrok tome, a ne znamo da će naša podsvest sve učiniti dok nas ne dovede u sklad sa onim što je u njoj, bez obzira šta mi mislimo na svesnom nivou.

Ukoliko primetite da sabotirate sami sebe, zapitajte se koja su to uverenja dominantna u vašem životu, i to je prvi korak ka rešavanju slagalice. Neophodno je kontinuirano i redovno posvećeno raditi na usklađivanju podsvesnog i svesnog, tj. otpuštati i brisati sva uverenja koja uočite da su štetna i koja sabotiraju kako bi mogli da napravite mesta u podsvesti za nove izbore i mogućnosti koje će vas odvesti do željenog cilja.

U tom procesu Tehnika Emocionalne Slobode je izuzetan saveznik i prijatelj. Potrebno je samo da želite da radite na sebi i svemu onom što vas sabotira i čini vaš život komplikovanim. Srećno!!!

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 19.02.2015.

Thu Feb 19 , 2015
Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. ČETVRTAK 19. Februar će biti veoma dinamičan dan, a obeležiće ga lunarna i Sunčeva promena znaka, 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 29° Vodolije do 14° Riba.   Mesec poćinje tranzit kroz znak […]