Svest i podsvest *EFT


Svest i podsvest EFT

DANAS je novi dan! Počnite iznova da stvarate i prihvatate sve što je dobro, sve što hrani vašu dušu, neguje vaše telo i podržava vas u potpunosti. Izrazite sebe na način koji vas ispunjava i oslobadja. Mogućnosti su neograničene – VI BIRATE!!!

Da li ste nekada primetili da sami sebe sabotirate? Da li vam se nekad desilo da vam se iste situacije i ponašanja ponavljaju, a da ne znate šta je uzrok tome? Nauka je utvrdila da podsvest čini oko 90% čovekove ukupne ljudske psihe, a svest samo 10%. Kada bi ove procente zamislili analogno ledenom bregu, površina ledenog brega bi bila naša svest, a ogroman deo ispod površine naša podsvest. Ono što čini našu svest su naše misli, volja, naša dugoročna memorija, logično i kritično mišljenje, dok se u podsvesti kriju naša uverenja, emocije, navike, vrednosti, intuicija i imaginacija koja su rezultat našeg iskustva i učenja. Kako bi mogli da stvaramo promene i nove vrednosti u našim životima, naša svest i podsvest moraju biti u skladu.

Mi život živimo i posmatramo kroz naočare naših uverenja koja se nalaze u našem podsvesnom umu, a često nisu u skladu sa našim svesnim umom, odnosno sa željama i htenjima našeg svesnog uma. Uverenja koja se nalaze u našoj podsvesti bilo da su negativna ili pozitivna predstavljaju istinu o nama tj. mi verujemo da je to istina i ona nas vode kroz život i mi reagujemo na situacije i događaje u skladu sa njima. Tako mi samo mislimo da odluke donosimo na osnovu svesnog nivoa uma, tj. putem razmišljanja. Ono što se zapravo dešava jeste da uglavnom naša podsvest odlučuje u skladu sa pozitivnim ili negativnim uverenjima koja su u njemu uskladištena. Problem nastaje kada se odluke na podsvesnom nivou ne slažu sa našim svesnim odlukama, i upravo tada dolazi do sabotaže – odustajemo od onog što smo planirali, ili radimo nešto što ne želimo ili nam se ponavljaju iste situacije u kojima na isti način reagujemo, i pitamo se zašto je to tako, zašto nismo drugačije postupili i šta je uzrok tome, a ne znamo da će naša podsvest sve učiniti dok nas ne dovede u sklad sa onim što je u njoj, bez obzira šta mi mislimo na svesnom nivou.

Ukoliko primetite da sabotirate sami sebe, zapitajte se koja su to uverenja dominantna u vašem životu, i to je prvi korak ka rešavanju slagalice. Neophodno je kontinuirano i redovno posvećeno raditi na usklađivanju podsvesnog i svesnog, tj. otpuštati i brisati sva uverenja koja uočite da su štetna i koja sabotiraju kako bi mogli da napravite mesta u podsvesti za nove izbore i mogućnosti koje će vas odvesti do željenog cilja.

U tom procesu Tehnika Emocionalne Slobode je izuzetan saveznik i prijatelj. Potrebno je samo da želite da radite na sebi i svemu onom što vas sabotira i čini vaš život komplikovanim. Srećno!!!

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 19.02.2015.

Thu Feb 19 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. ČETVRTAK 19. Februar će biti veoma dinamičan dan, a obeležiće ga lunarna i Sunčeva promena znaka, 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 29° Vodolije do […]