Tarot *Vitez Štapova – Gospodar Plamena i Munje, Kralj Duhova Ognja


 

Tarot Vitez stapova

Opis karte

Ova karta predstavlja ratnika u kompletnom opklopu. Na šlemu kao ukras on nosi crnog konja. U ruci drži upaljenu baklju; plamen je takodje u njegovom ogrtaču; i na plamenovima jaše. Njegov konj je crni konj u skoku.

Tumačenje
Uspravno postavljena: Moralne osobine koje odgovaraju ovom liku su aktivnost, plemenitost, žestina, prekost, gordost, impulsivnost, hitrina u nepredvidivim postupcima. Onome koji postavlja pitanje savetuje se da bude oprezan, ali hladnokrvan, odlučan i energičan: da se čuva preuranjenih postupaka, ali da stupa napred sa čvrstim pouzdanjem u sopstvene sposobnosti.

Glavna značenja
Ličnost od autoriteta, novčani dobitak, velikodušan čovek, očinska figura.

Obrnuto postavljena: Ako je pogrešno usmeren opak je, okrutan, fanatik i brutalan. U oba slučaja je lo še pripremljen za sprovodjenje svoje akcije; nema načina da je prilagodi okolnostima. Ako doživi neuspeh u prvom poku šaju, nema unutraš njih rezervi za drugi. Naročito se ističe uznemirujući, opasan i revolucionaran karakter srodnih dogadjaja.

Glavna značenja: Dominantna ličnost, netolerancija.

Drvo Života Chesed

Astrološke atribucije
od 20 ° Škorpije do 20 ° Strelca uključujući deo Herkulesa – vatreni deo vatre

Toth Tarot, Priručnik za divinaciju
Knjiga Tota


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Princ Štapova - Princ Kočije Ognja

Fri Apr 18 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Opis karte Vazdušni deo vatre, sa sposobnošću širenja i isparavanja. On sedi na Kočiji od Plamena i drži Feniksov štap Moći i Energije. Tumačenje Uspravno postavljena: Moralne osobine koje odgovaraju ovom liku su brzina i snaga, no povremeno je sklon nagonskim postupcima; katkad se lako […]