Tarot *Vitez Štapova – Gospodar Plamena i Munje, Kralj Duhova Ognja


 

Tarot Vitez stapova

Opis karte

Ova karta predstavlja ratnika u kompletnom opklopu. Na šlemu kao ukras on nosi crnog konja. U ruci drži upaljenu baklju; plamen je takodje u njegovom ogrtaču; i na plamenovima jaše. Njegov konj je crni konj u skoku.

Tumačenje
Uspravno postavljena: Moralne osobine koje odgovaraju ovom liku su aktivnost, plemenitost, žestina, prekost, gordost, impulsivnost, hitrina u nepredvidivim postupcima. Onome koji postavlja pitanje savetuje se da bude oprezan, ali hladnokrvan, odlučan i energičan: da se čuva preuranjenih postupaka, ali da stupa napred sa čvrstim pouzdanjem u sopstvene sposobnosti.

Glavna značenja
Ličnost od autoriteta, novčani dobitak, velikodušan čovek, očinska figura.

Obrnuto postavljena: Ako je pogrešno usmeren opak je, okrutan, fanatik i brutalan. U oba slučaja je lo še pripremljen za sprovodjenje svoje akcije; nema načina da je prilagodi okolnostima. Ako doživi neuspeh u prvom poku šaju, nema unutraš njih rezervi za drugi. Naročito se ističe uznemirujući, opasan i revolucionaran karakter srodnih dogadjaja.

Glavna značenja: Dominantna ličnost, netolerancija.

Drvo Života Chesed

Astrološke atribucije
od 20 ° Škorpije do 20 ° Strelca uključujući deo Herkulesa – vatreni deo vatre

Toth Tarot, Priručnik za divinaciju
Knjiga Tota


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Princ Štapova - Princ Kočije Ognja

Fri Apr 18 , 2014
Opis karte Vazdušni deo vatre, sa sposobnošću širenja i isparavanja. On sedi na Kočiji od Plamena i drži Feniksov štap Moći i Energije. Tumačenje Uspravno postavljena: Moralne osobine koje odgovaraju ovom liku su brzina i snaga, no povremeno je sklon nagonskim postupcima; katkad se lako povede za spoljnjim, stranim uticajima, a neretko je žrtva […]

You May Like