Tehnike opuštanja


tehnike opustanjaUnutrašnji mir je vitalan za svakoga ko teži sreći, ali smirenost je nekim horoskopskim znacima bitnija nego drugim. Evo najboljih načina da se opustite uz aktivnosti koje odgovaraju vašem senzibilitetu.

Ovnovima prija dinamišno puštanje
OVAN
Ovo je užurban znak, kome smirivanje može zvučati dosadno. Ali sagorevanje takođe nije zanimljivo. Za vas su idealne borilačke veštine, koje angažuju i um i telo, a mogao bi da vam prija i da vas opusti i neki dobar triler. Prijao bi vam i odlazak sa društvom u neki spa centar.

BIK
Masaže će savršeno odgovorati bikovima za neophodno opuštanje tela, a um možete dovesti u balans meditacijom i vežbanjem disanja. Bikovi vole prirodu i ona na njih ima jako dobar uticaj pa bi pešačenje po šumi, odlazak na selo, ali i šetnja u parku prijati osobama rođenim u ovom znaku.

BLIZANCI
Ovom napetom i često razapetom znaku, opuštanje će definitivno prijati. Do opuštanja blizanci mogu doći meditacijom, jogom i vežbanjem disanja. Prijaće im i masaža umornih ramena ili stopala. Miran san mogao bi da im obezbedi miris lavande u kupatilu i spavaćoj sobi.

RAK
Smirivanje osećanja dovešće do smirivanja vaše duše, pa za sebe i kod kuće i na poslu stvorite miran i bezbedan kutak, i pokušajte da odagnate tenziju melodičnom i nežnom muzikom. Masaža bi mogla da vam pročisti telo od toksina, a dušu od brige i bola.

LAV
Sve što ispunjava jednog lava, usko je povezano sa publikom koja to prati, pa ni izolovana masaža ovom znaku neće prijati. I kada se radi o oslobađanju od stresa, razmišljajte o grupnim aktivnostima. Pokušajte sa Tai Čijem, ili posetom nekoj popularnoj banji koja nudi puno aktivnosti.

DEVICA
Device imaju mozak koji ne prestaje da radi i previše umne energije. Angažujte svoje telo, kako biste smirili um. Razmislite da nabavite kućnog ljubimca, pošto će vas briga o njemu opustiti. Nađiti hobi u kome će vaše nemirne ruke biti angažovane, u obzir dolazi sve, od štrikanja do modelarstva, a povremena masaža vam takođe neće škoditi.

VAGA
Lepota je ono za čim vaga žudi, pa ako osećate da vam se organizam zamara nađite dobru galeriju ili prelistajte magazin koji se bavi visokom modom. Počastite sebe tretmanom lica, i počnite da se bavite jogom.

ŠKORPIJA
Šta god da radite, radite to punim intenzitetom. Ako je to meditacija, mora biti Zen, ukoliko se radi o jogi u obzir dolaze samo najzahtevniji programi. Postarajte se da s vremena na vreme odete na tretmane lekovitom glinom, a za svakodnevno opuštanje vama će najviše prijati da odgledate seksi film u zagrljuju voljene osobe.

STRELAC
Samo mogućnost putovanja vas ispunjava, pa odvojite vreme da se udobno uvalite u sofu i posvetite se prelistavanju magazina o putovanjima i turističkih brošura. Pojačajte neku dinamičnu muziku i dozvolite vašem umu kome treba avantura, da se izgubi u nekom dobrom putopisu.

JARAC
Napravite strategiju koja će vam pomoći zaboravite na posao, stres i sve druge probleme koji vas muče. Posvetite se malo svom telu i uspećete da umirite misli i relaksirate dušu. Zamislite okean koji hiljadama godina udara u istu obalu i pokušajte da se otisnete iz sadašnjosti u neku ritmičniju dimenziju.

VODOLIJA
Mnogo ste nemirniji nego što dozvoljavate da se vidi, pa je vašem uvek aktivnom umu i nervnom sistemu s vremena na vreme potreban odmor. Prestanite da razmišljate i počnite da osećate uz neki film nabijen emocijama. Povežite vaša osećanja i vaše telo, pa će um početi da usporava. Napravite sebi aromatičnu kupku i ne razmišljajte na koji način ona funkcioniše nego se samo opustite i uživajte.

RIBE
Muzika je ono što vas najviše osvežava pa pola sata svakog dana odvojite za omiljenog pevača ili kompozitora. U opuštanju će vam pomoći i filmovi, pa odaberite nešto nežno i romantično i uživajte. I dobra knjiga u kojoj možete da se izgubite za vas će učiniti čuda u otklanjanju napetosti.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Nedeljni horoskop 23.- 29.06.

Sun Jun 23 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OVAN (21.3. – 20. 4.)Posao – Pred vama je značajan period tokom kojeg možete doći do lepe zarade, pogotovo ukoliko budete spremni da se uključite u posao koji od vas zahteva dobru sposobnost komunikacije, bilo sa saradnicima iz inostranstva ili sa osobama koje […]