Tranzitni stelijum kroz znak Raka


<rx merkur

tranzitni stelijum u znaku rakaStelijum, Merkur, Venera i Mesec u Raku, 11. i 12. juna, utiču na sve a posebno na Rakove, Škorpije, Ribe, Bikove, Device i Jarčeve. Znakom Raka, koji vlada emocijama pored Merkura i Venere, planeta koje simbolizuju komunikacije, ljubav i novac, 11. i 12. juna, tranzitira i Mesec, simbol osećanja što još više naglašava njihove uticaje. Ovaj tranzitni stelijum u Raku uticaće na ljubavni život ali i na finansije svih, a naročito vodenih i zemljanih znakova, Rakova, Škorpija, Riba, Bikova, Devica i Jarčeva.

OVAN
Merkur, Venera i Mesec u vašem četvrtom astrološkom polju, u napetom aspektu sa Uranom u vašem znaku i dobrom aspektu sa jednim od vladalaca vašeg znaka, Plutonom, donose vam mogućnosti za povoljno rešavanje pitanja nekretnina, stambenog i poslovnog prostora, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka.


BIK
Vaš vladalac Venera, Merkur i Mesec u vašem trećem astrološkom polju komunikacija donose vam nove i ljubavne i poslovne kontakte, susrete i poznanstva na kraćim putovanjima ali i na nekim porodičnim ručkovima, splavovima, u restoranima i kafićima. I finansijska situacija pogoduje predstavnicima vašeg znaka, naročito aprilskim Bikovima.


BLIZANCI
Planeta koja upravlja vašim znakom, Merkur, simbol biznisa, Venera. Simbol posla i Mesec, simbol čestih promena u vašem drugom astrološkom polju, u odličnim aspektima sa Saturnom u Škorpiji i Neptunom u Ribama, donose vam nove poslovne kontakte i novčane dobitke.


RAK
Merkur, Venera i vaš vladalac Mesec u vašem polju ličnosti čine vas veoma osetljivim na svim poljima, ljubavnom, finansijskom, zdravstvenom. Dobri aspekti sa Saturnom i Neptunom mogu vam doneti odlazak na zajednički put sa partnerom. Vašem znaku približava se i Jupiter, simbol prosperiteta koji će krajem juna ući u vaše prvo polje donoseći vam uspeh i zaradu.


LAV
Merkur, Venera i Mesec u vašem dvanaestom astrološkom polju tajni, neprijatelja i podsvesti, nagoveštavaju mogućnost ulaska u paralelnu ljubavnu vezu sa nekim vodenim ili zemljanim znakom. Ako ste privatnik, postoji mogućnost da relativno povoljno rešite i pitanje nekog poslovnog ili stambenog prostora i zaključite neki kupoprodajni ugovor.


DEVICA
Vaš vladalac, Merkur, Venera, simbol ljubavi i Mesec, simbol emocija u vašem jedanaestom astrološkom polju, u dobrom aspektu sa Saturnom, planetom prošlosti, mogu vam na nekom mestu za zabavu, doneti susret sa starom ljubavi ili osobom sa kojom ste nekada bili veoma bliski. Zahvaljujući dobrim kontaktim sa ženama, možete očekivati uvećanje prihoda, ma kog pola da ste.


VAGA
Venera, planeta koja vlada vašim znakom, Merkur i Mesec u vašem desetom astrološkom polju u dobrom aspektu sa Saturnom, planetom uspeha u drugom i Neptunom, simbolom zanosa u šestom polju, nagoveštavaju povoljnu situaciju na poslu, uvećanje prihoda i mogućnost napredovanja. Moguća romansa sa nekim koga poznajete preko posla.


ŠKORPIJA
Merkur, Venera i Mesec u vašem devetom astrološkom polju, u odličnim aspektima sa Saturnom, simbolom trajanja u vašem znaku i Neptunom, simbolom inspiracije i zanosa u astrološkom polju kreativnosti, donose vam mogućnost saradnje sa strancima kao i nekog vida stručnog usavršavanja, naročito ako se bavite privatnim biznisom ili nekim kreativnim zanimanjem.

STRELAC
Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Merkur i simboli ljubavi i emocija, novca i promena, Venera i Mesec, u vašem osmom astrološkom polju, nagoveštavaju sedmodnevni period u kojem bi trebalo da izbegavate rizične finansijske transakcije i budete oprezniji u vezama u kojima ste isključivo rukovođeni strašću.


JARAC
Merkur, Venera i Mesec u vašem sedmom astrološkom polju u odličnom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom, planetom trajanja i uspeha, u jedanaestom polju i Neptunom, simbolom romantike i zaljubljivanja u trećem polju, nagoveštavaju mogućnost uglavnom dobrih promena na ljubavnom planu. Uspeh očekuje decembarske Jarčeve, ukoliko su zbog svog posla prisutni u javnosti ili su pravnici.


VODOLIJA
Merkur, Venera i Mesec u vašem šestom astrološkom polju, u napetom aspektu sa vladaocima vašeg znaka, Uranom u trećem i Saturnom u desetom astrološkom polju donose vam dosta novih izazovnih situacija na poslu (naročito ako ste privatnik) koje se, na žalost, mogu nepovoljno reflektovati i na vaše zdravlje, naročito nervni sistem.


RIBE
Merkur, Venera i Mesec u vašem petom astrološkom polju u sjajnim aspektima sa vladaocima vašeg znaka, Neptunom, planetom nadahnuća i Jupiterom na poslednjim stepenima Blizanaca, kao i Saturnom, simbolom uspeha i trajnosti u devetom astrološkom polju, nagoveštavaju mogućnost uspeha i uvećanja prihoda, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

A kakav je tvoj mobilni telefon?

Tue Jun 11 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Rado prihvatate sve promene i volite sve što je novo i što vam omogućava prodor u neku novu oblast. Televizor, plazma, telefon, skajp, mobilni telefon, govorna pošta, laptop, “ajpod”, “ajfon”, uređaji su koje, jednostavno, obožavate. Ali, kada se neki od njih pokvari […]