Tranzitni Rx Merkur u Blizancima


Rx Merkur se kre─çe kroz znak BLIZANACA.┬áKada govorimo o periodu retrogradnog hoda Merkura pre svega skre─çemo pa┼żnju na neophodan oprez zbog izra┼żene opasnosti od ─Źe┼í─çih propusta i gre┼íaka u komunikaciji i kretanju. Merkur se u astrologiji povezuje sa informacijama i komunikacijama, sa percepcijom, rasu─Ĺivanjem, saobra─çajem i putovanjima, trgovinom… Stoga u fazi njegove retrogradnosti┬ádonosi izra┼żenu opasnost od promena, nije umesno za po─Źetak┬áposlova bez adekvatne pripreme ili bez preciznog planiranja, odgovaraju─çe evaluacije. Donosi izra┼żeniju opasnost od pa je potrebno imati dodatnu pa┼żnju pri sklapanju va┼żnih dogovora i potpisivanju ugovora. Dodatan oprez je po┼żeljan i prilikom kupovine nekretnina, automobila i vrednijih stvari a ve─çi oprez je potreban tako─Ĺe i prilikom transporta vrednijih stvari bilo prilikom njihove kupovine ili preseljenja. Prilikom putovanja je izra┼żenija opasnost od neprijatnih situacija prouzrokovane kvarom prevoznih sredstava ali i mogu─çih nesporazuma u komunikaciji.

Merkur u astrologiji vlada komunikacijom i┬áinteligencijom a retrogradnost Merkura se ogleda i u izra┼żenijoj opasnosti od mogu─çeg nedostatka kreativne inspiracije ili potrebne koncentracije naro─Źito prilikom obavljanja nekih zahtevnijih intelektualnih poslova.┬áKada je u pitanju ovakvo kretanje Merkura ─Źesto donosi slabljenje kvaliteta saradnje, a┬átra─Źevi i dezinformacije lako zavedu te se pretvaraju u sve ve─çe neistine.

Kako biste izbegli nepotrebne neprijatnosti u ovoj fazi budite ne┼íto oprezniji pri pregovorima, jasno iznesite svoje stavove i proverite da li je sagovornik dobro razumeo va┼íe re─Źi. Potrudite se da budete fleksibilniji i da se prilagodjavate novim okolnostima – dramati─Źnost ne─çe pomo─çi ve─ç mo┼że samo produbiti probleme i nesuglasice. Spremno do─Źekajte propuste i gre┼íke i pa┼żljivije proverite svaku stavku ugovora pre nego ┼íto stavite svoj potpis. Pisci i novinari bi mogli ovaj kreativni zastoj iskoristiti za istra┼żivanja i ─Źuvati se od optere─çenja – ra─Źunajte na ne┼íto du┼żi rok kako biste lak┼íe radili.

Obzirom da se Rx Merkur kre─çe kroz znak Blizanaca komunikacija mo┼że biti posebno ote┼żana. Ovo generalno nije najpovoljniji interval za sklapanje novih poslovnih kontakata, jer informacije koje dobijate kasnije mo┼żete oceniti kao neistinite ili nepotpune.

Faza Rx Merkura je idealna za fokus na sredjivanje poslovne dokumentacije, arhiviranje i kao i za obnavljanje saradnje sa kolegama koj su vam bili naklonjeni. Ako je ovo period kada putujete ra─Źunajte na izvesne manje komplikacije, ka┼ínjenja, dva puta proverite da li ste poneli svu neophodnu dokumentaciju ali i budite otvoreni za promenu planova kako biste izbegli nepotrebnu frustraciju.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Beba u znaku Raka

Sat Jun 21 , 2014
Beba Rak je mirna i osetljiva beba. Ose─çajna i suptilna ona ─çe reagovati i na najmanju negativnost u Va┼íem glasu i primiti to k srcu. Ova beba je neverovatno umiljata, draga i zna odgovoriti na roditeljske ose─çaje. ─îesto sanjari i voli ┼żivotinje. Ova beba na prvi pogled izgleda stidljivo i […]