Trobroj u numerologiji


Trobroj u numerologijiPoruke koje primamo kroz brojeve mogu biti vidljive na raznim mestima, i vrlo važne za nas ako ih uočimo. A ako se uzastopno ponavljaju tada bi možda bilo dobro da se zaustavimo i, “pročitamo” poruku koju nam šalju – jer brojevi nosioci poruka kao i slova.
111, 1111
Broj koji ukazuje da su vaše misli povezane sa početkom novog ciklusa u vašem životu. Promene koje planirate simbolizuju novu fazu. Pažljivo preispitujte svoje misli i potrudite se, misliti samo na ono što želite da realizujete, a nikako ne na brige i strahove. Ovaj brojčani niz znači da se pred vama otvaraju nove mogućnosti i vaše misli rekordnom brzinom postaju stvarnost. Započinje materijalizacija. 222, 2222
Ovaj trobroj potvrdjuje da ste na pravom putu, da se krećete u dobrom pravcu. Nastavite u istom pravcu. Vaše sveže posejane ideje počinju da rastu, nemojte prestati da ih zalivate i dohranjujete, i one će ubrzo izbiti na svetlost, tako da ćete uvideti dokaze njihove materijalizacije. Drugim rečima – NE ODUSTAJTE, na samo PET MINUTA PRED ČUDOM! Ubrzo će se pojaviti i vi ćete se uveriti u rezultate svoje manifestacije. Negujte pozitivne misli, koristite afirmacije, i nastavite sa vizualizacijom.
333, 3333
Simbol ukazuje da su vaši Duhovni vodiči saglasni sa vašim mislim a i osećanjima, i može se interpretirati kao Kosmičko “Da” na pitanja koja imate ili ideje koji su aktuelne u vašim životima. U vašoj blizini su se okupili “majstori”, i oni žele da znate da vam nude svoju pomoć, ljubav i pratnju. PRIZOVITE IH ČESTO U POMOĆ, NAROČITO kada oko sebe viđate kombinacije broja 3. U najpoznatije uzvišene majstore spadaju Isus, Mojsije, Marija, Quan Yin i Yogananda.

444, 4444
Znak Duhovnih vodiča koji signifikuje neslaganje sa vašim idejama i osećanjima i može se interpretirati kao Kosmičko “Ne!” na pitanja koja imate ili ideje koji su aktuelne u vašim životima. Okruženi ste Anđelima koji vam potvrdjuju svoju ljubav i podršku. Nemojte se bojati preusmeravanja koja vas očekuju, jer vas okružuje pomoć Andjela!

555, 5555
Kada vidite ovaj signal ideja koja će promeniti život se upravo pojavila u vašim mislima – može vam se dopasti ili ne, svejedno je. Duhovni vodiči vas vas obaveštavaju da sledi promena na vašem životnom putu i da je vreme da se i vi menjate u skladu sa tim. Započnite da se uskladjujete sa novim dogadjajima. Nove dogadjaje ne treba uzimati kao “pozitivnu” ili “negativnu” promenu, jer su sve promene sastavni deo životnog toka. Možda je ova promena odgovor na vaše molitve, i zato u sebi i dalje negujte viziju i osećaj osobne ravnoteže.
666, 6666
Vaše misli su izvan balansa, ipreterano ste fokusirani na materijalni svet što je posledica duhovnog ili emotivnog nesklada. Ukazuje na nejasnoću misli, ne biste trebali nastaviti sa tokom misli. Ovaj numerološki niz zahteva da svoje misli ravmomerno rasporedite između neba i zemlje. Kao u slavnom “ukazanju na Gori”, Anđeli vas navode tome da se fokusirate na duh i služenje, i da verujete da će vaše materijalne i emocionalne potrebe biti blagovremeno zadovoljene.
777, 7777
Anđeli vam aplaudiraju – ČESTITAMO, sjajno našpredujete! Signal koji ukazuje da ste kompletirali stadijum učenja. Lekcija je naučena. Ovo je pokazatelj spoznaje i dostignuća, savladali ste ono što su Duhovni vodiči želeli da naučite o svom životu. Ne zaustavljajte se u marljivom radu i znajte da VAŠ SAN POSTAJE STVARNOST! Ovaj broj je vrlo pozitivan znak, koji najavljuje da vam i u budućnosti slede čuda.

888, 8888
Jedna životna faza se približava svom kraju i ovo je znak upozorenja – potrebno je da se pripremite. Ovaj numerološki niz može ukazati na zaključivanje emocionalne, poslovne ili faze odnosa. Ovaj da na kraju tunela će se pojaviti svetlo. Znači da je urod dozreo, ne čekajte sa žetvom i uživajte u njoj! Drugim rečima ne odlažite put prema svojim snovima ili radost zbog plodova svojih dela.

999, 9999
Okončanje. Ovo je simbol okončanja duže faze u ličnom ili globalnom smislu. Vaše misli u trenutku u kom ste uočili ovaj simbol ukazuju da njima okončavate životnu fazu. Ovo je kraj važne faze vašeg ličnog ili celokupnog života. Takođe, to je poruka potvrde službenicima svetla, koji se bave lečenjem zemlje, koji znači: “Bacite se na posao, jer ste potrebni Majci zemlji!” DOVRŠENJE!
000, 0000
Jedinstvo sa univerzumom. Vaše misli su u savršenom skladu sa univerzumom. Ovaj znak ukazuje da ste savršeno uskladjeni sa aktuelnim globalnim uticajima. Određena situacija obišla puni krug.
BROJEVI 2 i 1
Brojevi se mogu pojaviti u kombinaciji 2 i 1, na primjer 212 ili 112. Naše misli su kao semenke koje započinju proces klijanja. Možda ste ugledali dokaze da se vaše želje ispunjavaju. To znači da se stvari odvijaju i da će se odvijati željenim smerom. NE GUBITE VERU!
BROJEVI 6 i 1
Brojevi 6 i 1, na primer 611 ili 661, podstuču da i dalje usmeravate svoje misli ka nebu i oslobodite se briga o materijalnom.
611 znači Zatražite pomoć za ono što vas u ovom momentu iritira ili ljuti!
BROJEVI 626
Brojevi 6 i 2, na primer 622 ili 662 – na vidiku se pojavljuje duga ili ostvarenje nečeg novog!
BROJEVI 114
Brojevi 1 i 4, na primer 114 ili 144. Anđeli vas ozbiljno upozoravaju da se držite sopstvenih misli. Savetuju vas da nešto poželite, jer ste u situaciji da se vaše misli trenutno materijalizuju.
411 znači – Tražite važne informacije koje su vam u ovom času neophodne
Brojevi 707
Brojevi 7 i 0, na primer 700 ili 770. Svim srce se predajte onom što radite, direktno od Boga koji vam dodjeljuje pohvalu za intelektualni, duhovni i fizički posao koji ste obavili. Na svom sadašnjem putu pomažete sebi i mnogim drugim ljudima, i od vas se traži da nastavite sa odlično obavljenim poslom.

“Lečenje anđelima”
D.Virtue


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Simbolika brojeva

Fri Mar 8 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email NULA nije broj. Ona stoji na mestu odsutnih veličina i svakom broju uz koji se nalazi dodaje ili oduzima vrednost u zavisnosti od toga da li se nalazi ispred ili iza broja. Simbolizuje osobu koja ima moć samo po opunomoćenju. DVA simbolizuje […]

You May Like