poslovni horoskop analizaKada vaš život iznenada menja pravac, kada se danima pitate kakav izbor da napravite i najradije biste zatražili savet, idealan je čas da osvestite sve astrološke uticaje! Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete iskoristiti!

Ovladajte svojom sudbinom – kako da prepoznate sjajne prilike i prebrodite izazovne faze, kako da korigujete problematične odnose, i da maksimalno iskoristite svaki dan. Nema loših aspekata, samo novih životnih izazova koje možete osetiti. 

Prednost lične konsultacije sa astrologom je u tome što obuhvata sve teme koje vas interesuju, pa čak i one koje možda u jednom trenutku vašeg života možda nisu primarno u fokusu, ali koje su od krucijalnog značaja za vaš život i aktiviraće se kada za to dođe vreme.
Analiziraju se vaš natalni horoskop i numerološki kod, godišnje i numerološke prognoze sa posebnim osvrtom na period od narednih 12 meseci (i duže ukoliko naglasite značaj posebnog pitanja), uporedni horoskopi, odnosi sa porodicom. Zdravlje bliskih.
Budite mudri – svoje dragoceno vreme i energiju koristite na pravi način. Uz pomoć zvezda planirajte svoje nove početke, promenu posla ili napredovanje, sklapanje braka, preseljenje, studije.

Promena posla, promena finansijske situacije, analiza uporednih horoskopa.

 

 


 

Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela u okviru škole “AstroLab” kod Aleksandra Imširagića, nakon čega započinje samostalnu stručnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Kigaku, Feng Shui, Istočne i Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.

Jasmina Knežević je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije.

Izrada i tumačenje natalne karte
Uporednog + godišnjih horoskopa 2023

NAPOMENA: Ovo NIJE GENERIČKI pisani horoskop niti kopiran materijal iz knjiga ili astroloških programa, već prilika da dobijete konkretan odgovor na SVA vaša pitanja. Iskoristite svoju šansu!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

POPUST OD 30% ZA 3 ANALIZE

Spicum Astro Communty
Jasmina Knežević
063/222-539
www.spicum.com


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE