TUMAČENJE HOROSKOPA


poslovni horoskop analizaKada vaš život iznenada menja pravac, kada se danima pitate kakav izbor da napravite i najradije biste zatražili savet, idealan je čas da osvestite sve astrološke uticaje! Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete iskoristiti!

Ovladajte svojom sudbinom – kako da prepoznate sjajne prilike i prebrodite izazovne faze, kako da korigujete problematične odnose, i da maksimalno iskoristite svaki dan. Nema loših aspekata, samo novih životnih izazova koje možete osetiti. 

Prednost lične konsultacije sa astrologom je u tome što obuhvata sve teme koje vas interesuju, pa čak i one koje možda u jednom trenutku vašeg života možda nisu primarno u fokusu, ali koje su od krucijalnog značaja za vaš život i aktiviraće se kada za to dođe vreme.
Analiziraju se vaš natalni horoskop i numerološki kod, godišnje i numerološke prognoze sa posebnim osvrtom na period od narednih 12 meseci (i duže ukoliko naglasite značaj posebnog pitanja), uporedni horoskopi, odnosi sa porodicom. Zdravlje bliskih.
Budite mudri – svoje dragoceno vreme i energiju koristite na pravi način. Uz pomoć zvezda planirajte svoje nove početke, promenu posla ili napredovanje, sklapanje braka, preseljenje, studije.

Promena posla, promena finansijske situacije, analiza uporednih horoskopa.

Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela u okviru škole “AstroLab” kod Aleksandra Imširagića, nakon čega započinje samostalnu stručnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Kigaku, Feng Shui, Istočne i Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.

Jasmina Knežević je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije.

Izrada i tumačenje natalne karte
Uporednog + godišnjih horoskopa 2021/2022

NAPOMENA: Ovo NIJE GENERIČKI pisani horoskop niti kopiran materijal iz knjiga ili astroloških programa, već prilika da dobijete konkretan odgovor na SVA vaša pitanja. Iskoristite svoju šansu!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

POPUST OD 30% ZA 3 ANALIZE

Spicum Astro Communty
Jasmina Knežević
063/222-539
www.spicum.com


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 09.02.2015.

Mon Feb 9 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PONEDELJAK 9. Februar će biti spokojan dan, a obeležiće samo 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 13° do 25° Vage. Noćni kvadrat Meseca i Plutona (1:01 do 3:01) kreira napornu atmosferu. […]