Tumačenje vaših snova


Tumacenje vaših snovaSan nema samo jedno tumačenje, on je obrazac koji je važeći za  X trenutaka u životu čoveka dok se  (procesom individuacije) ne razreši problematika koju san iznosi. 

Počela je sa radom nova opcija individualnog tumačenja Vaših snova – putem meila, telefonskog ili skype poziva u dogovorenom terminu ili u dogovorenom terminu uživo.
Dužina trajanja konsultacije je 40 minuta, a možete je zakazati pozivom na broj 063/222-539.

Segmenti i tehnike analize snova
1.  Tradicionalno vođeno tumačenje snova
2.  Kreiranje strukture sna
3.  Ustanoviti kontekst sna  (amplifikacija slika iz sna koje mogu uključivati, asocijacije, podaci iz okruženja, arhetipske paralele ( kolektivno nesvesno)
4.  Revidiranje stavova radi tumačenja sna :
a) ništa se ne može pretpostaviti o značenju sna ili određene slike sna
b) san nije maska ( prerušavanje) već skup psiholoških činjenica
c) san verovatno ne govori sanjaču šta da radi
d) svesnost o karakteristikama ličnosti sanjača i tumača
5. Karakteristike slike sna kroz prizmu objektivno/subjektivno
6. Analiza kompenzatorne funkcije sna
a) identifikovati problem ili kompleks koji se tiče sna
b) utvrdjivanje relevantnih svesnih situacija
c) Uzeti u obzir činjenicu da san kompenzira , modificira ili potvrđuje bitne svesne situacije sanjača
d) uzeti u obzir da li slike sna i psihički  razvoj sanjača zahtevaju reduktivnu ili konstruktivnu karakterizaciju
e) mogućnost da san nije kompenzatorni već prospektivni, traumatski, telepatski, reinkarnacijski…
7. Stvaranje hipoteza interpretacija – prevod jezika snova na slike/simbole


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesec Belog Metalnog Majmuna

Sun Aug 11 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Mnogima ovako naizgled nelogičan naziv i meseca i godine može delovati zlokobno jer se Zmija smatra opakom životinjom, a Majmun neozbiljnom. U okviru simbolike kineske astrologije Zmija se smatra mudrom i pragmatičnom životinjom koja uspeva da materijalizuje sve i da naplati svoj […]