Tumačenje vaših snova


Tumacenje vaših snovaSan nema samo jedno tumačenje, on je obrazac koji je važeći za  X trenutaka u životu čoveka dok se  (procesom individuacije) ne razreši problematika koju san iznosi. 

Počela je sa radom nova opcija individualnog tumačenja Vaših snova – putem meila, telefonskog ili skype poziva u dogovorenom terminu ili u dogovorenom terminu uživo.
Dužina trajanja konsultacije je 40 minuta, a možete je zakazati pozivom na broj 063/222-539.

Segmenti i tehnike analize snova
1.  Tradicionalno vođeno tumačenje snova
2.  Kreiranje strukture sna
3.  Ustanoviti kontekst sna  (amplifikacija slika iz sna koje mogu uključivati, asocijacije, podaci iz okruženja, arhetipske paralele ( kolektivno nesvesno)
4.  Revidiranje stavova radi tumačenja sna :
a) ništa se ne može pretpostaviti o značenju sna ili određene slike sna
b) san nije maska ( prerušavanje) već skup psiholoških činjenica
c) san verovatno ne govori sanjaču šta da radi
d) svesnost o karakteristikama ličnosti sanjača i tumača
5. Karakteristike slike sna kroz prizmu objektivno/subjektivno
6. Analiza kompenzatorne funkcije sna
a) identifikovati problem ili kompleks koji se tiče sna
b) utvrdjivanje relevantnih svesnih situacija
c) Uzeti u obzir činjenicu da san kompenzira , modificira ili potvrđuje bitne svesne situacije sanjača
d) uzeti u obzir da li slike sna i psihički  razvoj sanjača zahtevaju reduktivnu ili konstruktivnu karakterizaciju
e) mogućnost da san nije kompenzatorni već prospektivni, traumatski, telepatski, reinkarnacijski…
7. Stvaranje hipoteza interpretacija – prevod jezika snova na slike/simbole


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesec Belog Metalnog Majmuna

Sun Aug 11 , 2013
Mnogima ovako naizgled nelogičan naziv i meseca i godine može delovati zlokobno jer se Zmija smatra opakom životinjom, a Majmun neozbiljnom. U okviru simbolike kineske astrologije Zmija se smatra mudrom i pragmatičnom životinjom koja uspeva da materijalizuje sve i da naplati svoj rad bez obzira da li se bavi ekonomijom […]