Tvoj lični horoskop putem SMS-a


Zanima vas nešto više o današnjem danu, ljubavi, poslovnim izazovima? Saznajte šta vam zvezde predviđaju u ljubavi, poslu, školi, zdravlju za današnji dan!

Naše usluge izdvaja ORIGINALAN AUTORSKI sms savet za vaš LIČNI HOROSKOP autora web magazina SPICUM ASTRO COMMUNITY
Jasmine Knežević.

NAKON UPLATE putem sms-a VAŠE PODATKE (datum, tačno vreme i mesto rodjenja) i pošaljite PUTEM SMS-A NA BROJ 063/222-539.

Zahvaljujemo na poverenju
SPICUM ASTRO COMMUNITY

NOVO!!!
NAJBRŽI ODGOVOR NA SVA VAŠA PITANJA TELEFONSKA KONSULTACIJA

VAŠ LIČNI ANDJEO ČUVAR

SMS ODGOVORI

VAŠ LIČNI NEDELJNI HOROSKOP

TUMAČENJE SNOVA

Ovo NIJE usluga CALL centra ni sms i chat operatera.

Našu uslugu podržavaju svi modeli mobilnih telefona, i svi mobilni operateri, a cene sadržaja su najpovoljnije za sadržaj VISOKOG KVALITETA.
Sms pretplata se aktivira 24 sata od trenutka slanja pretplatnog sms-a. U slučaju da imate dodatnih pitanja ili teškoća sa korišćenjem našeg sms servisa slobodno se obratite na broj 063/222-539.

NAKON UPLATE na bankovni račun putem sms-a VAŠE PODATKE (datum, tačno vreme i mesto rodjenja) i pošaljite PUTEM SMS-A NA BROJ 063/222-539.
Zahvaljujemo na poverenju
SPICUM ASTRO COMMUNITY

Našu uslugu podržavaju svi modeli mobilnih telefona, i svi mobilni operateri, a cene sadržaja su najpovoljnije za sadržaj VISOKOG KVALITETA.

U slučaju da imate dodatnih pitanja ili teškoća sa korišćenjem našeg sms servisa slobodno se obratite na broj 063/222-539.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Čarolija brojeva

Sun Dec 18 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Datum rođenja, kućni brojevi, brojevi telefona i poslovni brojevi imaju veliku moć koja se temelji na energiji. Njihove energije pojedinačno i u raznim kombinacijama mogu popraviti ili pogoršati određenu situaciju. Svaki broj je važan, jer u osnovi predstavlja određenu planetu. Postoji mnogo informacija […]