Rodjenjem svako od nas dobija tri Andjela čuvara. Osobinama koje nose ANDJELI nam pomažu da korigujemo ličnu snagu i radimo na slabostima koje su nam date kao zadaci za prevazilaženje.

Za komunikaciju sa Anđelom budite otvoreni i pozitivni. Nakon opuštanja u udobnoj i sigurnoj atmosferi obratite se svojim Andjelima, možete ih zamoliti za savet, pomoć u prepoznavanju povoljnih odluka ili jednostavno zamolite da vas prate i olakšaju prolaz kroz izazovne životne situacije. Andjeli vole da ostave tragove svog prisustva – bela pera, letire, prijatne snove, intrigatne poruke, Andjeoske brojeve… Nakon povezivanja sa Andjelima čuvarima sami ćete biti iznenadjeni brojnim simbolima kojima ukazuju na svoje prisustvo u vašem životu.

Jedan od signala dublje povezanosti sa Andjelima su noćna budjenja. Ukoliko se tokom noći učestalo budite u odredjeno vreme, zapišite vreme budjenja. Svaki Andjeo je prisutan na zemlji u odredjenom 20-minutnom intervalu, i svaki od njih nosi poruku za vas.

PRVI Andjeo čuvar korespondira sa nivoima fizičkog tela.
DRUGI Andjeo čuvar korespondira sa nivoima emotivnog i čulnog, ukazujući na potencijale i vrline koje je potrebno da razvijamo sa emocionalne tačke gledišta.
TREĆI Andjeo čuvar korespodira na intelektualnoj ravni, sa brigama i nivoima svesnog.

 


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE