Tvoja lična Godišnja prognoza 2019./2020. Mayanska astrologija


Vaše Individualno Godišnje tumačenje 2019./2020.
Na stazi sudbine svaki Solarni Kin (godišnji horoskop) sa Galaktičkim tonom i Solarnim pečatom galaktičkog praga predstavljaju kompleksnu bazu informacija, a svaka godina Mayanskog kalendara nosi nove potencijale za vaš razvoj i ekspanziju.

OTKRIJTE I VI DUGO SKRIVANE TAJNE MAJANSKE ASTROLOGIJE
Egzotični astrološki Mayanski sistem je u potpunosti nepoznat na našim prostorima, ali dobro znan na drugim podnebljima koja sa većom pažnjom neguju drevna znanja. Kod nas, zahvaljujući izuzetno zatvorenom krugu obožavalaca, za sada se predstavlja isključivo u formi Kalendara tj. Sinhronara, a izučavaoci sa prezirom negiraju bilo kakvu povezanost sa astrološkim potencijalima koje on bez sumnje poseduje. Jedan od razloga za takve stavove je nedostatak adekvatne literature koja bi pružila više informacija, a drugi nepoznavanje ove astrološke veštine – tačnije nedostatak entuzijazma praktikanata, opredeljenost samo za suvoparno upoznavanje elementarnih koraka Sinhronara.

Jasmina Knežević ima bogato iskustvo kroz svakodnevni rad sa klijentima i astrološku praksu aktivno od 2000. godina, urednica je web stranice www.spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Tokom prvih godina profesionalne primene (2003.) prepoznaje mističan potencijal Majanske astrologije i implementira je u svakodnevne konsultacije sa klijentima.

Kontakt tel za sve dodatne informacije: 063/222-539.

Otkrij svoj Galaktički SOLARNI pečat 2019./2020.
Na prvi pogled jednostavan Pečat Maya za poznavaoce astrološke tradicije predstavlja izuzetno kompleksnu celinu, i sam po sebi dovoljan je za vrlo detaljno tumačenje.

Tumačenje vašeg Mayanskog pečata (Kina)
je najsličniji životnom horoskopu, podrazumeva spoznaje koja se baziraju na galaktičkom imenu (Kin-a) koji detaljno opisuje sve vaše karakteristike i vašu sudbinu.

Uporedni horoskop
Kin Odnosa opisuje entitet bića koje dvoje ljudi stvaraju, entitet Odnosa. Ovom analizom stiče se uvid u samu suštinu vašeg odnosa, svih snaga i slabosti koje sadrži za oba partnera, daje uvid u energetske tokove koji su potencirali aktivaciju odnosa, i neminovnosti koje Odnos poseduje. Kakvu poruku za vas oživljava Odnos koji se analizira?


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

AKTUELNO!!! Pun Mesec NOVEMBAR 2019.

Tue Nov 12 , 2019
  12.11. u 14:34 19° BIK /ŠKORPION Pun Mesec NOVEMBARSKA faza Punog Meseca aktivira ličnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Asc u KARDINALNOM KRSTU sa Lunarnim čvorovima 9° Rak/Jarac, Saturnom 16° i Plutonom […]
AKTUELNO!!! Pun Mesec NOVEMBAR 2019.