Tvoja lična Godišnja prognoza 2022./2023. Mayanska astrologija


Vaše Individualno Godišnje tumačenje 2022/2023
Na stazi sudbine svaki Solarni Kin (godišnji horoskop) sa Galaktičkim tonom i Solarnim pečatom galaktičkog praga predstavljaju kompleksnu bazu informacija, a svaka godina Mayanskog kalendara nosi nove potencijale za vaš razvoj i ekspanziju.

OTKRIJTE I VI DUGO SKRIVANE TAJNE MAJANSKE ASTROLOGIJE
Egzotični astrološki Mayanski sistem je u potpunosti nepoznat na našim prostorima, ali dobro znan na drugim podnebljima koja sa većom pažnjom neguju drevna znanja. Kod nas, zahvaljujući izuzetno zatvorenom krugu obožavalaca, za sada se predstavlja isključivo u formi Kalendara tj. Sinhronara, a izučavaoci sa prezirom negiraju bilo kakvu povezanost sa astrološkim potencijalima koje on bez sumnje poseduje. Jedan od razloga za takve stavove je nedostatak adekvatne literature koja bi pružila više informacija, a drugi nepoznavanje ove astrološke veštine – tačnije nedostatak entuzijazma praktikanata, opredeljenost samo za suvoparno upoznavanje elementarnih koraka Sinhronara.

Jasmina Knežević ima bogato iskustvo kroz svakodnevni rad sa klijentima i astrološku praksu aktivno od 2000. godina, urednica je web stranice www.spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Tokom prvih godina profesionalne primene (2003.) prepoznaje mističan potencijal Majanske astrologije i implementira je u svakodnevne konsultacije sa klijentima.

Kontakt tel za sve dodatne informacije: 063/222-539


Otkrij svoj Galaktički SOLARNI pečat 2022/2023
Na prvi pogled jednostavan Pečat Maya za poznavaoce astrološke tradicije predstavlja izuzetno kompleksnu celinu, i sam po sebi dovoljan je za vrlo detaljno tumačenje.

Tumačenje vašeg Mayanskog pečata (Kina)
je najsličniji životnom horoskopu, podrazumeva spoznaje koja se baziraju na galaktičkom imenu (Kin-a) koji detaljno opisuje sve vaše karakteristike i vašu sudbinu.

Uporedni horoskop
Kin Odnosa opisuje entitet bića koje dvoje ljudi stvaraju, entitet Odnosa. Ovom analizom stiče se uvid u samu suštinu vašeg odnosa, svih snaga i slabosti koje sadrži za oba partnera, daje uvid u energetske tokove koji su potencirali aktivaciju odnosa, i neminovnosti koje Odnos poseduje. Kakvu poruku za vas oživljava Odnos koji se analizira?


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji za 26.11.2019.

Tue Nov 26 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email   UTORAK 26.11.2019. će biti spokojan dan, a obeležiće ga Venerina i Lunarna promena znaka, Mlad Mesec 4° Strelca. MESEC tranzitira od 25° ŠKORPIONA do 8° STRELCA.   VENERA počinje tranzit kroz zodijački znak JARCA u 1:28. MESEC okončava fazu praznog hoda, i […]
Spicum Astrologija Horoskop