Categories: Astrologija Maya

Tvoja lična Godišnja prognoza 2022./2023. Mayanska astrologija

Published by
Jasmina Knezevic 063222539
Share

Vaše Individualno Godišnje tumačenje 2022/2023
Na stazi sudbine svaki Solarni Kin (godišnji horoskop) sa Galaktičkim tonom i Solarnim pečatom galaktičkog praga predstavljaju kompleksnu bazu informacija, a svaka godina Mayanskog kalendara nosi nove potencijale za vaš razvoj i ekspanziju.

OTKRIJTE I VI DUGO SKRIVANE TAJNE MAJANSKE ASTROLOGIJE
Egzotični astrološki Mayanski sistem je u potpunosti nepoznat na našim prostorima, ali dobro znan na drugim podnebljima koja sa većom pažnjom neguju drevna znanja. Kod nas, zahvaljujući izuzetno zatvorenom krugu obožavalaca, za sada se predstavlja isključivo u formi Kalendara tj. Sinhronara, a izučavaoci sa prezirom negiraju bilo kakvu povezanost sa astrološkim potencijalima koje on bez sumnje poseduje. Jedan od razloga za takve stavove je nedostatak adekvatne literature koja bi pružila više informacija, a drugi nepoznavanje ove astrološke veštine – tačnije nedostatak entuzijazma praktikanata, opredeljenost samo za suvoparno upoznavanje elementarnih koraka Sinhronara.

Jasmina Knežević ima bogato iskustvo kroz svakodnevni rad sa klijentima i astrološku praksu aktivno od 2000. godina, urednica je web stranice www.spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Tokom prvih godina profesionalne primene (2003.) prepoznaje mističan potencijal Majanske astrologije i implementira je u svakodnevne konsultacije sa klijentima.

Kontakt tel za sve dodatne informacije: 063/222-539

Otkrij svoj Galaktički SOLARNI pečat 2022/2023
Na prvi pogled jednostavan Pečat Maya za poznavaoce astrološke tradicije predstavlja izuzetno kompleksnu celinu, i sam po sebi dovoljan je za vrlo detaljno tumačenje.

Tumačenje vašeg Mayanskog pečata (Kina)
je najsličniji životnom horoskopu, podrazumeva spoznaje koja se baziraju na galaktičkom imenu (Kin-a) koji detaljno opisuje sve vaše karakteristike i vašu sudbinu.

Uporedni horoskop
Kin Odnosa opisuje entitet bića koje dvoje ljudi stvaraju, entitet Odnosa. Ovom analizom stiče se uvid u samu suštinu vašeg odnosa, svih snaga i slabosti koje sadrži za oba partnera, daje uvid u energetske tokove koji su potencirali aktivaciju odnosa, i neminovnosti koje Odnos poseduje. Kakvu poruku za vas oživljava Odnos koji se analizira?


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Published by
Jasmina Knezevic 063222539

Recent Posts

Astrološki događaji za 22.04.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Astrološki događaji za 21.04.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Japanski kalendar Srećnih dana za APRIL 2024.

21.04.2024. 先負 SENBU tj SAKIMAKE SM ~ Dan Ranog Gubitka Potrebno je da sve radite mirno,…

Sunce kvadrat Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Sunce i Pluton na…

Rx MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 17° OVNA

Rx MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 17° OVNA Zgrabite vaš natalni horoskop ili klik na link NATALNA…

Venera u znaku Ovna *tranzit

Vreme je za vruću prolećnu romansu. Ako po prirodi nemate visok stepen samopouzdanja i dojadili…