Uranjanje u nepoznato


Želite da vam život ima smisao. Verovatno se ponekad upitate: ” Da li postoji razlog zašto se nalazim ovde, na Zemlji?”. Možda je život pred vas stavljao takva iskušenja, da ste se zatekli u razmišljanju: ”Dobar sam čovek. Zašto mi je, onda, život toliko težak?” Kako vam ova tehnika može pomoći? Tehnike karmičkog isceljenja pomogle su mnogima da dođu do odgovora na slična pitanja. Ako primenite to, o čemu će vas ova knjiga obavestiti, doćićete do sličnih odgovora i, takođe, doživeti dublji smisao postojanja, unapredivši pritom odnose sa bližnjima. Osećaćete se opuštenije i snažnije za dalja životna iskušenja.
Povratak u prošle živote je tehnika karmičkog isceljenja, koju koristim u radu sa svima koji mi se obrate za stručnu pomoć. Kada od učesnika radionica zatražim da kažu šta očekuju od regresije u prošle živote, većina njih to obično nije u stanju da učini. Najveći broj njih, zapravo, kaže: ”Čak nisam ni siguran da li zaista verujem u prošle živote. Samo sam znatiželjan da vidim šta će se desiti.” Kada zarone u nepoznato i angažuju se u daljem procesu, saznaju nešto novo o sebi. Iskustvo varira- nekada je otkriće samo interesantno, a nekada ostvari duboki i snažan uticaj.

U protekle dve decenije prisustvovala sam ogromnom broju putovanja u prošle živote, a iskustvo svake osobe bilo je jedinstveno. Priče, iznete u knjizi, zasnovane su na stvarnom iskustvu ljudi, koji su tražili da se na njima primeni regresija. Iako sam zabeležila njihove priče i godinama pratila njihov napredak, nikada nisam osetila potrebu da istražim istorijsku validnost samih priča o prethodnim inkarnacijama. Kako su pacijenti doživljavali isceljenje, emocionalna oslobađanja i duboke uvide, dokazivati same priče činilo mi se irelevantno. Toriju reinkarnacije možemo prihvatiti ili odbaciti, ali nikada ne možemo dokazati njenu tačnost.
Ja, međutim, raspolažem dokazima da proces regresije u prošle živote proizvodi prozitivne promene u životima ljudi. Kada ”doputuju” do svojih prošlih života, klijenti onda dopru do ”priče” tog života, a tako dobijena priča može biti viđena kao metafora za unutrašnje konflikte, koji dominiraju sadašnjim životom. Suštinski problem je otkriven, a time što je podignut do nivoa svesnosti, znači da može biti isceljen.
Čak i u svakodnevnom životu, sama veština pričanja priče sadrži moć – eto zašto su filmovi i romani tako popularni. Kada se poistovetimo sa određenim, izmišljenim likovima i situacijama, to nam pomaže da iscelimo sopstvene aspekte, koji su pretrpeli povređivanje ili bili potisnuti.
Mada se svi borimo sa sličnim problemima, nikada nisam čula dvaput istu priču. Skepticima, takođe, poručujem da, u radu na regersiji, do sada nisam srela slavne ličnosti, poput Napoleona ili Kleopatre. Smisao otkrivanja podataka o prošlom životu nije u glorifikaciji vaše ličnosti ili ”hranjenja” ega. Umesto toga, punu dobrobit ostvarujemo kada se, od ovako dobijenih informacija stvore uvidi, izazove emocionalno katarzičko oslobađanje ili podstakne slično izlečenje.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 02.10.2015.

Fri Oct 2 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PETAK 02. OKTOBAR će biti dinamičan dan a obeležiće ga čak 6 lunarnih aspekata. Mesec se kreće od 01° do 16° Blizanaca. Tokom ponoćnih sati (00:07 do 02:07) Mesec […]
Astrološki dogadjaji