Usmerite svog Anđela


usmeri andjelaSvako ko je proučavao metafiziku ili redovno meditirao, svestan je prirodih zakona energije i kako su atomska i molekularna struktura vođene tim zakonima. A drevna mudrost takođe kaže da će ono što izražavaš biti vraćeno tebi putem Univerzalnog zakona Rezonancije. Iako fizički ne možemo videti Anđele, možemo osetiti njihovu prisutnost. Stoga pretpostavljajući da su ovde, počinjemo svesno sa njima da komuniciramo i uživamo u njihovoj prirodi i energetskoj snazi.Svako ko je proučavao metafiziku ili redovno meditirao, svestan je prirodih zakona energije i kako su atomska i molekularna struktura vođene tim zakonima. A drevna mudrost takođe kaže da će ono što izražavaš biti vraćeno tebi putem Univerzalnog zakona Rezonancije.
Dok leva polovina našeg mozga, koja je racionalna a njen viši um prirodne zakone razume konceptualno i može odabrati hoće li biti u skladu sa njima i koristiti ih – naša Anđeoska priroda ili Anđeosko Ja, uživa u igrama i svetlosti Bivanja. Kako bi svoje putovanje učinili još zabavnijim, počeli smo igrati igru “Usmerite svog Anđela”.
Anđeli nemaju slobodnu volju, oni uče i evoluiraju kroz emotivno telo. Iako su u punoj službi za Majku/Oca Stvoritelja Boga, poslani su na planetu Zemlju da bi učestvovali, vodili i učili iz ljudskog života.
Čovečanstvo ima dar slobodne volje! Vekovima su se iznova inkarnirali, i njihovo emotivno telo postalo je prezasićeno sekundarnom memorijom radi složenosti života sa slobodnom voljom i eksperimentisanja u igri stvaranja realnosti.
Iako fizički ne možemo videti Anđele, možemo osetiti njihovu prisutnost. Stoga pretpostavljajući da su ovde, počinjemo svesno sa njima da komuniciramo i uživamo u njihovoj prirodi i energetskoj snazi.
1. Zamislimo redove “nezaposlenih” Anđela na planeti. Ovo takođe zahteva da prihvatamo činjenicu da smo stvoreni prema Božjoj slici i kada se uskladimo sa Uzvišenom Voljom, univerzalni zakon je da nam sile Anđela moraju služiti.
2. Zatvorite oči i zamislite red Anđela kako stoje ispred vas – kao pešadija u svetlosnoj vojsci i čekaju instrukcije Vas – generala. Ili sekretarice koje čekaju naređenja direktora. Ako vam nisu bliski koncept vojske ili poslovne organizacije, zamislite nešto drugo, npr. zamislite da vodite agenciju za zapošljavanje i da ćete zaposliti sve te Anđele u obostranu korist.
3. Potom zamislite šta vam je potrebno u vašem životu. Za jednu osobu unutar P.P.O.Z. (Pokret pozitivno osvešćene zajednice – M.A.P.S. – Movement of Awakened Pozitive Society), bio je potreban auto, pa su Anđela nazvali “Transportni Anđeo”. Zamislite Anđela kako korača prema vama. Taj Anđeo je sam iskoračio znajući da je on taj koji će najbolje obaviti određene zadatke.
4. Dajte mu instrukciju: “Od OVOG trenutka, zadužen si da moja putovanja na ovoj planeti koordiniraš na način da budu puni lakoće, radosti, prijatni i uvek na vreme. Neka tako bude!” (Ili I tako jest – “So be it!”)
5. Verujte da će se Anđeo brinuti oko detalja. Tako možemo zaposliti Anđela komfora, obilja, ljubavnika, prijatelja, rodbine, Anđela slobode, zdravlja, Anđela za mudrost i čistoće. Lista je ograničena samo granicama vaše mašte.
Ova igra daje nam slobodu od opterećenosti detaljima. Za ovo mi moramo biti čisti u svojoj nameri, viziji i instrukciji što zahteva samopoznavanje i introspekciju, vreme kontempliranja pre nego ponudimo posao. Ovo ne može biti iskorišeno u negativne svrhe jer Anđeli služe samo ako smo usklađeni sa Božanskim Ja. Oni služe refleksiji božanstva unutar nas.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Gorski kristal

Thu Mar 7 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Set za energetsko čišćenje i energetsko punjenje kristala (gorski kristal). Gorski kristal, Kvarz, je najmoćniji isceljujući kamen svih namena. Pogodan je za lečenje rana iz traumatičnog detinjstva i podizanju samopoštovanja. Ovaj kristal vam neće dozvoliti da tugujete u samosažaljevanju oko onoga što ne […]

You May Like