USPEH *Preuzmite odgovornost za svoj život


USPEH *Preuzmite odgovornost za svoj život“Prvi princip: Preuzmite stopostotnu odgovornost za svoj život”
“Vreme je da prestanete da izvan sebe tražite odgovore na pitanje zašto niste stvorili život i rezultate kakve želite, jer vi stvarate kvalitet života koji vodite i rezultate koje dobijate.”
* * *
“Da biste ostvarili najveći uspeh u životu – ono što vam je najvažnije – morate preuzeti stopostotnu odgovornost za sopstveni život. Ništa manje vam neće vredeti.”
* * *
“Ako želite da stvorite život iz snova, moraćete da preuzmete stopostotnu odgovornost za svoj život. To znači da ćete odustati od svih izgovora, svih priča u kojima ste žrtva, svih razloga zašto ne možete i zašto niste do sada, i prestati sa okrivljavanjem spoljašnih okolnosti. Morate da odustanete od toga svega zauvek.”
* * *
“Morate zauzeti stav da ste uvek imali moć da nešto promenite, ispravite, postignete željeni rezultat.”
* * *
“Formula glasi: D + O = I
(Događaj + Odgovor = Ishod)”
* * *
“Osnovna zamisao jeste da je svaki ishod koji doživite u životu posledica toga kako ste odgovorili na neki prethodni događaj ili događaje u vašem životu.”
* * *
“Ako vam se ne dopadaju ishodi koje trenutno dobijate, imate dva osnovna izbora.”
* * *
“Možete okriviti događaj (D) za nedostatak rezultata (I).”
* * *
“Umesto toga, možete jednostavno da promenite svoje odgovore (O) na događaje (D) – na to kako stoje stvari – sve dok ne dobijete ishode (I) koje želite.”
* * *
“Zaglavljeni smo u svetu uopšte. Mi smo zbrka uslovljenih refleksa koji deluju spolja, van naše kontrole. Morate ponovo ovladati svojim mislima, slikama, snovima i sanjarenjima, i svojim ponašanjem. Sve što mislite, kažete i radite treba da postane namerno i usklađeno s vašom svrhom, vrednostima i ciljevima.”
* * *
“Sve što doživljavate u životu – i u sebi i van sebe – rezultat je onoga kako ste odgovorili na prethodni događaj.”
* * *
“Upravljate samo trima stvarima u životu – sopstvenim mislima, slikama koje zamišljate i postupcima koje preduzimate (ponašanjem). Način na koji koristite ta tri određuje sve što doživljavate. Ako vam se ne dopada ono što stvarate i doživljavate, morate promeniti odgovore. Zamenite negativne misli pozitivnim. Promenite ono o čemu sanjarite. Promenite navike. Promenite ono što čitate. Promenite prijatelje. Promenite način govora.”
* * *
“Onog dana kad promenite svoje odgovore, vaš život će početi da se poboljšava! Da ono što trenutno radite može da stvori to “više” i “bolje” koje tražite u životu, to više i bolje bi se već pokazalo! Ako želite nešto drugačije, moraćete da uradite nešto drugačije!”
* * *
“Nećete nikad postati uspešni sve dok krivite nekog ili nešto drugo za izostanak uspeha. Ako želite da budete pobednik, morate priznati istinu – vi ste delovali, razmišljali, osećali i birali da budete tu gde jeste. To ste bili vi!”
* * *
“Okolnosti na koje se vi žalite, po svojoj prirodi, prilike su koje možete da promenite – ali odabrali ste da to ne radite. Možete pronaći bolji posao, partnera koji vas više voli, zarađivati više novca, živeti u lepšoj kući, živeti u boljem komšiluku, zdravije se hraniti. Ali sve ovo zahteva da se vi promenite.”
* * *
“Ali zašto to jednostavno ne uradite? Zato što sve podrazumeva rizik.”
* * *
“Ako želite da stignete od mesta na kome ste na mesto gde želite da budete, naravno da ćete morati preuzeti taj rizik.”
* * *
“Zato donesite odluku da prestanete sa žalopojkama, prestanite da provodite vreme s ljudima koji se žale i počnite sa stvaranjem života svojih snova.”
* * *
“Naučite da pritužbe zamenite zahtevima i postupcima koji će postići željene ishode. To rade uspešni ljudi. To uspeva. Ako se nađete u okolnostima koje vam se ne dopadaju, potrudite se da ih poboljšate ili idite.”
* * *
“I zapamtite, na vama je da menjate, da uradite nešto drugačije. Svet vam ništa ne duguje. Promenu morate sami da stvorite.”
* * *
“Na kraju krajeva, vi ste stvorili život onakvim kakav jeste. Život kojim trenutno živite rezultat je svih vaših prethodnih misli i postupaka. Vi vladate trenutnim mislima i osećanjima. Upravljate onim što govorite i šta radite. Takođe, birate i ono što vam ulazi u um – knjige i časopise koje čitate, filmove i televizijske serije koje gledate i ljude s kojima se družite. Vladate svakim postupkom. Da biste bili uspešniji, samo morate da postupate na način koji će vam doneti ono što želite. To je to. Vrlo jednostavno!”

“USPEH Što da ne”, Džek Kenfild


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Dan Belog Kristalnog Vetra

Sun Aug 23 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email HARMONIJA 36 PLANETARNA MATRICA MAGNETNI ULAZNI FAKTORI SAOPŠTITI CVETANJE SVRHE LUNARNA LUNA ŠKORPIONA 23. Avgusta – 19. Septembra Luna IZAZOVA poseduje Moć POLARIZACIJE sa svrhom STABILIZACIJE Afirmacija Koji je moj izazov? I nedelja CRVENA Mayanska sedmica Inicira znanje, spoljna inicijacija, Moć kosmičkog […]
Dan Belog Kristalnog Vetra

You May Like