UTICAJ NEGATIVNIH ZVEZDA I AFLIKCIJAKao obrambena strategija prvi je korak identifikovati sve loše zvezda i nevolje koje pokreću nesreću i razoružati ih odgovarajućim lekovima.

# 5 Žuta zvezda leti ove godine na JugoIstok, donoseći opasnost najstarijoj kćeri i onima koji su rođeni u godinama Zmaja i Zmije. Pogođeni su domovi koji gledaju na jugoistok ili su im glavna vrata smeštena na jugoistoku, ako se spavaća soba nalazi u jugoistočnom uglu vašeg doma.
Da biste to rešili, plasirajte pagodu s 5 elemenata s drvetom života na jugoistoku. Ako je vaš dom okrenut prema jugoistoku, a rođeni ste u godini Zmije ili Zmaja, tada ćete također morati prikazati Stupu Kumbum i kao dodatni lek nositi amulet Pagoda 5 elemenata .

Izbegavajte renoviranje, bušenje ili lomljenje zidova na jugoistoku i držite ovaj sektor kuće što je moguće tišim kako biste izbegli dalje napajanje ove nepovoljne zvezde.

# 2 Zvezda bolesti nalazi se na Severu, a budući da je ojačana zvezdom kuće Yin, to znači da ako se vaša spavaća soba ili glavna vrata nalaze na severu ili ako je kuća okrenuta prema severu, morate preduzeti korake i plasirati odgovarajuće lekove. Ova zvezda također ugrožava srednjeg sina i one rođene u godini Pacova.
Ako su vaša glavna vrata okrenuta prema severu ili se nalaze u severnom uglu vašeg doma, trebaće vam Medicine Buddha i 7 Sugatas Gau da biste to korigovali. Oni koji su rođeni u godinama Pacova treba da nose amulet Buddha Medicine i u novčaniku drže  Zlatnu talismansku kartu Buddhe Vairocane. Starije osobe trebale bi se preseliti u drugu sobu kako ne bi došle pod uticaj ove zvezde.

# 7 Zvezd Kradje nalazi se na SeveroZapad i pogađa one rođene u godinama Vepra i Psa, kao i Oca porodice. Ako su vam kuća ili glavna vrata okrenuta prema severozapadu ili se nalaze na njima, morate postaviti efikasne lekove kako biste zaštitili svoju porodičnu sreću. Ova zvezda vrlo je jaka 2021. godine, pa je neophodno da plasirate Plaketu sa Čuvarima vrata protiv provala, kao i nositi Nightspot Protection Amulet ako procenjujete da ćete prekovremeno raditi tokom godine. Poslovni ljudi trebali bi nositi Kuan Kung Amulet protiv izdaje kako bi izbegli da ih njihovi poslovni partneri varaju. Svi očevi trebali bi nositi amulet protiv varanja i postaviti zaštitni točak 28 humsa na svoj radni sto.

# 3 zvezda Konflikata donosi zavađene energije na JugoZapad, a budući da je i ova zvezda ojačana zvezdom Yin kuće , to znači da će sve majke i svi domovi sa glavnim vratima koji se nalaze u ovom pravcu ili su okrenuti prema jugozapadu biti pogođeni ovom zvezdom. Zdravstveno su ugroženi rođeni u godinama Ovce ili Majmuna. Da biste ispravili i zaštitili porodični sklad, postavite ploču 9 Phoenix ili Crvene jabuke mira i harmonije na jugozapad svog doma. Takođe će biti korisno postaviti Crveni tepih (mistični čvor ili 5 šišmiša) u ovaj sektor.

Zvezda 3 ubistva nalazi se na Istoku tokom 2021. godine i donosi tri vrste energije koje utiču na zdravstveni potencijal. Također snažno pogađa Zeca koji MORA postaviti 3 Nebeska štita radi zaštite. Najbolji savet je da komade nameštaja za sedenje postavite tako da niko u domu ne sedi okrenut prema Zapadu tj okrenut leđima prema Istoku, jer će to aktivirati energije napada sa ledja.

Tai Sui, Bog Godine seli se na SeveroIstok 2021. godine. Postavite ovogodišnju Tai Sui Amulet plaketu u ovaj sektor kuće i kancelarije. Rođeni tokom godina Zmaja, Psa, Bivola i Ovce treba da nose Tai Sui Amulet. Izbegavajte renoviranje, bušenje ili kopanje u ovom sektoru svog doma kako biste izbegli ljutnju Tai Suija.


∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

POBOLJŠANJA SREĆNIH uticaja godišnjih LETEĆIH ZVEZDA za 2021.

Srećne zvezde maksimiziraće vaš potencijal da izvučete najbolje iz godine koja počinje. Na isti način na to koliko loše zvezde deluju na vas, ove vam zvezde najviše koriste ako je ovde vaša spavaća soba, ulaz, dnevni boravak ili životinjska palata!

# 8 zvezda Prosperiteta ove je godine na Zapadu i donosi izuzetno bogatstvo i prosperitetnu sreću Petlu, kao i stanovnicima domova okrenutih ka zapadu. Provodite što više vremena u ovom sektoru svog doma kako biste iskoristili njegove izuzetne energije. Ovde plasirajte Vazu Izobilja kako biste zaštitili svoje trenutno bogatstvo. Privucite dodatni prihod pomoću figure Bivola koji pronalazi skriveno bogatstvo.

# 6 zvezda Nebeske podrške je u Centru i stoga je dominantna zvezda godine. Povezana je sa mnogim pozitivnim stvarima, privlačenjem nebeske sreće, donošenjem mogućnosti i mentorskom srećom. Čuvajte ovaj sektor svog doma bez nereda i poboljšajte njegove povoljne energije pomoću Nebeskog vodenog zmaja, kao i 8 Nebeskih besmrtnih plaketa.

# 1 zvezda Pobede i Novih početaka donosi uspeh i pobedničku sreću Konju i svima koji žive u domovima okrenuti prema Jugu. Ova zvezda je nosilac velike sreće sa čak 2 velike povoljne zvezde, kao i sa zvezdom Zlatnog božanstva. Plasirajte figuru Pobedničkog Konja sa vetrom koji nosi Dragulj za poboljšanje. Ovde moćžete plasirati Crimson Red Ru Yi sa šišmišima da potvrdite uspeh i izobilje, dok će Blue Ru Yi s 8 povoljnih simbola doneti obećanje dodatnog bogatstva. Žuta Ru Yi sa Nebeskim Zmajem donosi unapredjenja i sreću.

# 4 Romantična zvezda je na Istoku, donoseći Zecu izobilje ljubavi i romantične energije. Oni koji su samci ili koji žele poboljšati svoj ljubavni život i ljubavnu sreću trebali bi imati figuru Zeca na Mesecu u svom životnom prostoru ili nositi Amulet Mesečevog zeca.
Ova zvezdatakođe donosi uspeh u učenju i dodatno poboljšava inteligenciju, kreativnost i snagu, stoga se preporučuje da učenici i studenti poboljšati svoju sreću plasiranjem Manjushri Ga u istočnom uglu ili da nositi Scholastic Amulet sa Manjushri Mantrom .

# 9 zvezda Budućeg prosperiteta ove godine posećuje Bivole i Tigrove donoseći brojne mogućnosti za buduće bogatstvo. Severoistok donosi koristi najmlađem sinu porodice i uvećava svu sreću pronađenu u njihovim BaZi kartama. Plasirajte plaketu 9 Zlatnih zmajeva kako biste bili koncentrisani i kako biste sprečili da vas kratkotrajne poteškoće ometaju. Ovde biste takođe trebali postaviti Vaze Izobilja li Ormariće za bogatstvo i ispuniti ih svojim željama i željama za nadolazeću budućnost.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Srećne boje za godinu metalnog Bivola 2021

Thu Feb 11 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U kineskoj metafizici postoji pet osnovnih boja koje predstavljaju pet elemenata Zemlje, Metala, Vode, Drveta i Vatre i osam pravaca – Sever, SeveroIstok, SeveroZapad, Jug, JugoIstok, JugoZapad, Istok i Zapad. U zavisnosti od smera vašeg doma, različite boje donose različite efekte na […]