Vage muči bešika, a Blizance pluća


zdravljeOvan je sklon promišljanju i preteranom analiziranju pa ga zato najviše muče bolesti vezane za glavu. Najčešće ima problema s glavoboljom, muči ga škrgutanje zubima, a često mu brige izazivaju crvenilo i osip na licu.

BIK
Bikom vlada Venera koja kontroliše grlo i rad vilice i utiče na proizvodnju insulina. Pripadnike ovog znaka najviše muče upale grla, štitna žlezda i ukočenost vrata, a često imaju problema s upalama i infekcijama uva.

BLIZANCI
Znakom Blizanaca vlada Merkur koji kontroliše sistem za disanje i mišiće. Blizanci su stalno u pokretu pa su skloni upalama tetiva, a najviše problema im zadaju khronični kašalj, česte prehlade, bronhitis i bolovi u ramenima. Treba da izbegavaju pušenje i boravak u zadimljenim prostorijama.

RAK
Emotivni Rak je jako osjetljiv na svoje i tuđe probleme pa je sklon probavnim smetnjama i bolu u stomaku. Njegova tuga i ljutnja povezuju se s neurednom probavom i pojačanim želučanim refluksom.

LAV
Samopouzdanom Lavu najviše stresa izazivaju problemi sa srcem i cirkulacijom i bolovi u leđima. Upravo bi zbog toga pripadnici tog znaka treba da paze na holesterol.

DEVICA
Baš kao i Blizancima, Merkur vlada i Devicom. On kontroliše sistem za varenje, pa su za Devicu česti čirevi na želucu, alergije na hranu, bol u stomaku i zatvor.

VAGA
Pripadnici ovog znaka su skloni neumerenosti u jelu i piću pa ih muči prečesto mokrenje, bubrežni kamenčići i nepravilan rad bubrega koji može da izazove anemiju.

ŠKOROPIJA
Negativne emocije i pesimizam koji su karakteristični za Škorpiju mogu da utiču na njeno zdravlje, posebno na libido, rad bešike i bubrega.

STRELAC
Strelcu su jetra i kičma slaba tačka.

JARAC
Uporni Jarac muku muči sa slabim kostima, bolovima u koljenima, zubima i zglobovima. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu i osteoporozi, a povrede su njihova svakodnevica.

VODOLIJA
Užurbana Vodolija nikad nema vremena za opuštanje što utiče na njeno zdravlje. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu, imaju problema sa srcem i natečenim limfnim čvorovima, proširenim venama, astmom i alergijama.

RIBE
Kod osećajnih Riba emocije imaju glavnu reč što dosta utiče na njihov imunitet. Što se lošije osećaju, to im imunitet više pati, pa su podložnije različitim bolestima, a najviše ih muče bolovi u nogama i kurje oči.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Meditacije za svaki dan

Sun Jul 21 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email PONEDELJAK je dan Meseca, a njegove glavne karakteristike su neznost, duhovnost, blagost i osecajnost.osobe koje su rodjene ovog dana vode miran i skroman zivot. One su takodje sklone sticanju imovine i bavljenju nekim privatnim ili porodicnim poslom. U umetnosti mogu da postignu veliki […]

You May Like