Veliki ljubavni horoskop Blizanci 2014.


Ovo bi mogla biti jedna od onih godina koja se pamti, jer vam naruku ide tranzit Jupitera koji vam u prvoj polovini godine donosi mogućnost veze sa strancem ili mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko živi u inostrasntvu a u drugoj polovini godine imate mogućnost da vezu,sa nekim ko će biti dobrog materijalnog stanja mudro iskoristite na obostrano zadovoljstvo i zajednički uložite novac u neki porodični biznis. Moguće da ćete ući u brak, preseliti se u inostranstvo. Nećete dopustiti da vas retrogradni hod Venere početkom godine, i tranzit ove planete ljubavi sve do početka marta preko Jarca destabilizuje ili da negativno utiče na vas učini vas sklonim da podlegnete ljubomori. Ovaj tranzit ipak donosi problematične odnose sa nekim za koga vam se može činiti da vas verbalno pomalo kinji, naročito ako je mnogo stariji od vas i ako ste dama Blizanci. Ulaskom Venere u Vodoliju što vama mnogo više odgovara, upravo u vreme kada Mars, planeta strasti kreće retrogradnim hodom, a takođe i Saturn, planeta koja upravlja vašim astrološkim poljem posesivnosti, početkom marta menjate svoj način komunikacije i shvatite značaj diplomatije u ljubavi zbog čega ćete biti mnogo tolerantniji i spremniji da razmišljate o braku, naročito sa Lavom ili Strelcem.

Predstavnici vašeg znaka biće spremni na razne vrste ljubavnih “ludorija”. Ako spadate u one koji su rođeni krajem 80tih, početkom 90tih, bićete veoma zaljubljeni. I sredovečni Blizanci, oni oko 60. te godine života, osećaće se kao u prvoj mladosti. Nema godišta koje neće biti uzdrmano retrogradnim Marsom, planetom erotike koji će sedam meseci boraviti u vašem astrološkom polju ljubavi, što retrogradnim, što direktnim hodom. Ipak takav hod Marsa može doneti nezaboravne ljubavi i mnogo romantičnih momenata u vezi sa nekim ko će želeti da se prilagođava vašim obavezama.

U vreme pomračenja Meseca 15.aprila i 8.oktobra predstoji manja konfuzija u vezi sa nekim za koga niste sigurni da li vam je prijatelj ili potencijalni ljubavni partner.

Veza sa ambicioznom osobom, posebno sa Jarcem, Škorpijom ili Ovnom može biti veoma komplikovana, naročito ako ste dama Blizanci. Bićete rastrzani između ličnih ambicija i partnerovih poslovnih planova i obaveza koje će često zahtevati od vas da se prilagođavate njegovom rasporedu.

Januar je veoma stresan za većinu predstavnika vašeg znaka jer ćete smatrati da se partner ponša previše nadmeno, posesivno i da vam ne pruža dovoljno ljubavi.

Jupiter, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu preko astrološkog polja novca i posla sve do 6.mata donosi mogućnost konflikta ako ste u vezi sa ambicioznom osobom kojoj je cilj da što više zaradi a i sami ste veoma ambiciozni a oboje posesivni. Igraćete se mačke i miša i naizmenično ćete menjati uloge. Ako je razlika između vas dvoje veća od pet godina, ne ulazite u nepotrene razgovore koji ne vode ničemu, bar ne razjašnjenju osnovnog problema koji vi možete smatrati da proističe iz partnerove nedovoljne iskrenosti.

 

Set kristala *BLIZANCI
Vladajuća planeta Merkur U setu kristala nalaze se: gorski kristal…

 

Retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg znaka preko znaka Riba i Vodolije od 7.febraura do 1.marta može vas totalno destabilizovati ako ste dama Blizanci, romantična i u očekivanju da vam se javi osoba koja vam je veoma draga, prema kojoj osećate neku vrstu opsesivne ljubavi.

Početak marta je veoma značajan jer će tada Mars i Saturn krenuti retrogradnim hodom zbog čega ćete imati utisak da držite konce svog života u svojim rukama i da niko ne može da vas destabilizuje ili povredi. S druge strane Sunce u Ribama i Venera u Vodoliji donose mogućnost bogatijeg društvenog života i slobodni Blizanci se mogu nadati interesantnim susretima.

Oni koji su u vezama koje su povremeno u krizi i oni koji nemaju dobar odnos sa partnerom trebalo bi da pokušaju da izbegnu rasprave pošto se njima ništa neće postići, samo ćete pogoršati odnos.

Tokom marta možete doživeti romansu na poslu ili sa umetnikom, javnom ličnošću. Slobodni Blizanci tokom aprila mogu biti svesni do koje mere su popularni u društvu i moguće poznanstvo sa atraktivnom osobom koja pleni u društvu.

Ako ste u vezi ili braku bićete spremni da se uklapate u partnerove planove ali ako ste muškarac Blizanci više pažnje ćete poklanjati karijeri nego ljubavi. Slobodni Blizanci mogu polovinom aprila očekivati izuzetno romantičan susret ili vezu sa nekim ko će im se dopasti iako može biti veoma komplikovana ličnost.Vaš znak je pod uticajem Merkura, brze planete koja tri puta godišnje ide retrogradnim hodom a to će u 2014.godini biti u periodima od od 16.februara do 1.marta, od 18.juna do 2.jula i od 5.do 26.oktobra. Tada možete biti prilično neodlučni, nepouzdani i nedovoljno tolerantni. Mnogi od vas će smatrati da su naprotiv, veoma trpeljivi u porodičnim odnosima i biće skloni impulsivnim odlukama.

Polovinom aprila asteroid Amor ući će u vaš znak preko koga će tranzitirati do prve polovine juna i dobar aspekt sa konjukcijom Venere i Urana oko 15 maja u blizini tačke na kojoj je bilo pomračenje Meseca 15.aprila, i to u Ovnu, znaku strasti može doneti mogućnost veze sa sportistom, osobom koja nosi neku vrstu uniforme ili sa nekim ko je izuzetno atraktivan, šarmantan, omiljen u društvu.

U maju je moguća tajna veza ili povremeni izlasci sa nekim prema čijim obavezama ćete morati da se uklapate i verovatno ćete to rado činiti jer će partner biti veoma ambiciozan, uspešan i vredan vaše pažnje.

Burno leto u društvu osobe koja često putuje u inostranstvo, posebno od sredine jula kada Jupiter bude ušao u znak Lava donosi mogućnost, naročito ako ste slobodni, novih poznanstava sa osobama koje su najverovatnije poznate u javnosti ili veoma popularne.U avgustu možete biti skloni konfliktima i verovatno nećete moći da se prilagodite nečemu što vam nikako neće odgovarati a ticaće se jednog Ovna, Lava, Jarca ili Škorpije. Od polovine septembra do kraja oktobra predstoji mogućnost veze sa nekim ko živi u inostranstvu i ko će vas prvi potražiti. U tom periodu moguća je i obnova veza sa nekim prema kome nikada niste bili ravnodušni a moguće da ste se poslednjih godina povremeno viđali. Najverovatnije se radi o osobi za koju često pomislite kako ne možete bez nje iako ima težak karakter. Asteroid Karma gotovo cele godine tranzitira preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u Strelcu što bi moglo kod vas stvoriti osećaj da je za vas idealan partner neko ko živi u inostranstvu ili često putuje u inostranstvo. Asteroid Psiha takođe je dobro pozicioniran od početka marta do kraja godine u Vodoliji donosi mogućnost da uz pomoć psihanalize rešite razne vrste emotivnih dilemma, naročito ako dugo traju i ovo je jedan od znakova sa kojim možete ostariti dobru komunikaciju iako će ovaj asteroid ići povremeno retrogradnim hododom doneseći vam priličnu konfuziju na emotivnom I duhovnom planu. Nećete biti načisto kako da se postavite prema nekom koga ćete smatrati veoma značajnim u svom životu a ko će često biti na putu.

U julu ćete biti pod velikim uticajem asteroida ljubavi Juno koji u konjukciji sa Venerom, planetom ljubavi donosi mnogo prijatnih momenata moguće sa Vagom ili Lavom. Tranzit Marsa, planete strasti od polovine septembra preko Strelca donosi sjajne mogućnosti na emotivnom planu, naročito ako u to vreme budete intenzivno sarađivali sa strancima. Septembar je mesec pun kontradiktornih osećanja jer će partner želeti jedno, vi drugo, vaša i njegova porodica će imati svoj stav prema vašoj vezi i pokušaće da se mešaju u vaš odnos, da utiču na vaše odluke.Oktobar donosi mnogo prijatnih momenata u vezi sa umetnikom, harmonizaciju odnosa ili slobodnima, izuzetno značajno poznanstvo sa osobom koja je prijatne naravi, spremna da vam po mnogim pitanjima izađe u susret.U vreme pomračenja Meseca 8.oktobra, neki Strelac, Ovan ili Lav mogu biti veoma uporni da vas osvoje a Vaga, će pružiti mnogo pažnje i razumevanja.

Krajem oktobra posle pomračenja Sunca koje se ne reflektuje značajnije na vas, ulazak Marsa u Jarca donosi nov period nesigurnosti, ljubomore i vezu sa izuzetno ambicioznom osobom.Veza koja započne u to vreme može biti veoma komplikovana ako dopustite sebi ljubomoru jer ovaj tranzit Marsa donosi pojačanu sklonost ka scenama, ljubomoru ili vezu sa sa nekim ko je izrazito posesivan. Ulaskom Marsa u Vodoliju 5.decembra za vas nastupa povoljan period za ljubav, naročito ako vam se dopada neki umetnik ili osoba koja radi u medijima.

Zaključak – Ako budete zadovoljni sobom i svojom karijerom i ne dozvolite da vam partner stvori bilo kakvo osećaj krivice, kompleksa niže vrednosti ali i ako sami ne budete previše arogantni, imaćete priliku da budete u vezi sa nekim ko je komplikovan ali veoma zaljubljen, strastven i moguće poznat. Prioritet dajte poslu, partneru ćete više imponovati ako i sami budete posvećeni karijeri a ako ste slobodni možete se nadati na novim poznanstvima na nekom putu. Moguća veza sa strancem.

astrozenit


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Veliki ljubavni horoskop Bik 2014.

Sun Jan 12 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pred vama je godina u  kojoj imate mogućnost da rešite pitanje vašeg statusa u ljubavi, da uđete u brak osnujete  ili uvećate porodicu, mnogo toga lepog moglo bi da se dogodi onima koji su spremni da se aktivnije postave prema rešavanju nekih […]