Veliki ljubavni horoskop Devica 2014.


U godinu ulaziate sa prilično turbulentnim i naglašenim astrološkim poljem ljubavi što nekima nagoveštava godinu punu uzbuđenja, drugima strah da bi emotivna situacija, veza ili brak mogli biti dovedeni u pitanje.

Polovinom januara opozicija Venere iz Jarca iz vašeg astrološkog polja ljubavi i Jupitera u Raku može doneti obnovu ljubavi iz mladosti ili vezu sa nekim ko radi za strance, živi u inostranstvu ili ste ga upoznali preko Facebook-a.Ovo je period u kome se obrazuje dobar aspekt između Venere, Saturna i Jupitera što daje nadu da bi veze započete u tom periodu mogle da imaju perspektivu. S druge strane, tranzit Marsa i Urana u odnosu na vaš znak kvari utisak i čini vas pomalo nesigurnim u vaš sistem vrednosti ili možete biti u vezi sa nekim koga upoznate na poslu a ko nije slobodan.

Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo bi mogla biti godina koja se pamti, naročito prva polovina godine. Tranzit Venere, planete ljubavi koja vlada između ostalog i vašom astrološkom kućom inostranstva i druge značajne veze i to u retrogradnom do 1. februara a zatim direktnim hodom preko Jarca i Vodolije može doneti dosta problema u vezi sa nekim ko živi u drugom gradu ili državi ili sa nekim ko nema dovoljno vremana za vas. Upravo u prva dva i po meseca dok Venera ne uđe u znak Riba, biće vam potrebno mnogo ljubavi, pažnje i lako se može dogoditi da, ako ne steknete utisak da ste voljeni i dovoljno poštovani, potražite utehu u društvu neke druge osobe čak i ako ste u dugoj vezi ili braku.

Od 7.februara do 1.marta retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg znaka preko Vodolije i Riba čini vas prilično nesmotrenim u komunikaciji sa nekim ko neće biti spreman da vam izađe u susret po mnogim pitanjima. Ipak, štiti vas pozicija asteroida Psihe a u martu ulaskom asteroida Erosa u Jarca postajete i dalje emotivno vezani za predstavnike ovog znaka, moguće za neku Škorpiju. Do početka marta tranzit Severnog Mesečevom čvora koji simbolizuje karmičke zadatke preko prvih stepeni Škorpije donosi vam raščišćavanje odnosa sa nekim ko je verovatno često odsutan ili radi za strance a u martu počinje retrogradnih hod Marsa, planete strasti preko Vage što se neće odraziti na većinu predstavnika vašeg znaka osim ako ste u vezi sa sportistom ili osobom koja nosi uniformu ili sa nekim koga ste upoznali na poslu.

Mnogi će u drugoj polovini marta, tokom aprila i maja biti skloni tajnim vezama, naročito tokom pomračenja Meseca oko 15.aprila. Polovinom maja sledi nov emotivni “udar” za vas jer bi neko s kim ste nekada radili zajedno a ko živi u inostranstvu ili ga mnogo ređe viđate mogao pokazati želju za pomirenjem. Možete imati opsesivnu želju za vezom koja bi mogla da vam donese mnoga uzbuđenja. U junu dobro postavljena Venera u Biku deluje pozitivno na vaše strpljenje i u prvoj polovini ovog meseca moguća je romansa sa Škorpijom, Bikom, Rakom ili Jarcem. Strelac bi mogao biti za vas i dalje veoma interesantan ali nećete imati u njega mnogo poverenja. Rođeni sredinom 60tih I 80tih mogu biti posebno skloni vezama sa osobama koje su veoma zahtevne ili sa kojima neće moći tako lako da izađu nakraj. Početak jula može doneti poznastvo sa Rakom i nagoveštaj onoga što bi moglo da se dogodi u vidu tajne ljubavi ili obnove veze sa nekim ko je odavno za vas zainteresovan.

 

Set kristala *DEVICA
Vladajuća planeta Merkur U setu kristala nalaze se: ~ Sardoniks…

 

Retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg znaka donosi vam u periodu od 7.juna do 2.jula pogrešne poteze, možete biti skloni svađama za svaku sitnicu, uvredljivi ili nepostojani u svojim osećanjima. Retrogradni hod Merkura bi mogao prelaskom preko znaka Raka i Blizanaca doneti flert sa osobom koja radi u turzimu, medijima, često putuje ili bi neko površno prijateljstvo sa posla moglo da se pretvori u romansu.

Kada sredinom jula Jupiter bude ušao u znak Lava, mnogi predstavnici vašeg znaka neće odoleti iskušenju da uđu u vezu sa osobom koja nije slobodna ili koja je poznata a izbegava da se pojavljuje u javnosti ili sa nekim ko vam je duže vreme opsesija. Strastveno leto donosi i dosta problema u komunikaciji sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem.

Početak avgusta za mnoge predstavnike vašeg znaka može biti period prepun uzbuđenja jer će Merkur, vladalac vašeg znaka biti u strastvenom Lavu i vi ćete lako podlegati sumnjama, imaćete potrebu da naglo prekinete neku vezu, da se osamite ili da uđete u paralelnu vezu, da se, ako treba, osvetite partneru za nešto. Bićete u tom periodu vuk samotnjak kome ništa nije potaman, naročito ako vam je podznak u nekom vatrenom ili vazdušnom znaku. Oni koji su rođeni početkom znaka, krajem avgusta mogu očekivati ipak nešto bolji period ako izbegnu vezu sa drugom Devicom ili Blizancima jer će ih podržavati Mars iz Škorpije, zbog čega bi veza sa Škorpijiom iili Jarcem mogla biti ono o čemu maštate. Kraj jula i avgust mogu biti za vas prilčno stresni, naročito ako ste skloni flertu, ako ste dama Devica a privlače vas dominantni muškarci i sredinom avgusta kada Mars i Saturn budu obrazovali konjukciju u Škorpiji može vam se desiti romansa sa osobom za koju nećete znati da nije slobodna i verovanto ćete biti spremni na rizik. Muškarci Device mogu biti u vezi sa poslovnom ženom koja radi u banci ili u državnoj ustanovi, sa lekarkom ili mogu biti veoma opčinjeni nekom damom koja ima po mnogim pitanjima jasne stavove i učiniće im se da se oni mnogo ni za šta ne pitaju. To je period pojačane nervoze i mogućih rasprava kod onih koji su duže u braku ili vezi.

Početkom septembra imate šanse da se stabilizujete naročito ako ste rođeni krajem znaka, a sredinom septembra, avgustovske Device mogu ponovo biti izložene nekoj vrsti krize u odnosima. Tranzit Marsa preko vatrenog Strelca može kod vas pobuditi sumnje u vezi sa vernošću vašeg partnera. Možda će vam se udvarati na poslu neko ko je isuviše uporan da biste ga odbili ali vas neće previše privlačiti, naročito ako se radi o Vodoliji ili Ovnu.

Ujesen retrogradni hod Merkura preko Škorpije i Vage ponovo donosi mogućnost upravo romanse na poslu i to od 5. do 26.oktobra. Ovaj tranzit Merkura je čak i mnogo važniji jer će u to vreme doći do dva pomračenja, prvo Meseca 8. oktobra a zatim i Sunca 23.oktobra što će se loše odraziti na vašu sigurnost u sebe.

Rođeni krajem znaka, sredinom septembra mogu ući u vezi sa nekim Ovnom ili Škorpijom, a slobodne će privlačiti najverovatnije neki Bik ili Vaga a u drugoj polovini oktobra i novembra ponovo bi mogao da vas zainteresuje neko ko nosi uniformu, osoba na položaju dok će oni koji su u braku ili dužoj vezi, najverovatnije planirati proširenje porodice.

Od 24. oktobra do 20. novembra možete, ako ste slobodni, doživeti romantičan susret ili neko novo poznanstvo sa osobom koja nosi neku vrstu uniforme, radi u finansijskoj, medicinskoj ustanovi ili živi u drugom mestu.

Novembar je za mnoge predstavnike vašeg znaka sjajan mesec ako volite dominantne partnere. Ako se bavite sportom, bavite se politikom, ekonomijom ili arhitekturom, građevinom, moguće da čete u okviru nekog interesantnog projekta imati priliku da sretnete nekog prema kome nečete biti ni malo ravnodušnoi ali se može raditi o osobi koja nije slobodna. Asteroid Karma u Jarcu uz Mars I Pluton, Eros, čini novembar mesecom u kome je moguće da doživite jaku intenzivnu ljubavnu vezu sa Ovnom, Škorpijom, Jarcem.

Zaključak- Tranzit Jupitera iz Raka u Lava stavlja težište na promenu stila života. Dok se to ne dogodi, sredinom godine, pokušajte da sredite svoj ljubavni život a za to će vam biti potrebno mnogo taktičnosti i moraćete da se odviknete od želje da partnera kritikujete za svaku sitnicu. Veza sa umetnikom, lekarom ili nekom veoma uspešnom osobom može doneti zadovoljstvo i sreću ako se odlučite da budete mnogo popustljivji nego dosada.

astrozenit


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Veliki ljubavni horoskop Vaga 2014.

Sun Jan 12 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Većina predstavnika vašeg znaka koja ima solidnu vezu ili brak moraće da se prilagođava potrebama partnera da bi se harmonični odnosi nastavili. Oni koji su nezadovoljni, posebno Vage koje su u zrelim ili poznim godinama i koje su dugo već u dilemi […]
Mesec u znaku Vage *tranzit