Veliki ljubavni horoskop Ovan 2014.


U godinu ulazite sa već oslabljenim Marsom, vladaocem vašeg znaka u Vagi što donosi sklonost ka popuštanju i nedovoljnu aktivnost. Venera, planeta ljubavi,romantike, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i braka početkom godina je slaba u Jarcu i može doneti probleme u ljubavnom ali i porodičnom životu zbog vaše velike rigidnosti ili sklonosti da partneru namećete svoju volju.

Početak godine je obeležen veoma teškim aspektima u kojima se formira veliki krst,aspekt između Merkura, Plutona, Meseca i Sunca u vašem astrološkom polju porodice ali i karijere i Jupitera, s jedne strane i između Marsa i Urana na relaciji prva-sedma astrološka kuća ( vi – partner). Ovaj aspekt može da pokrene osobu na akciju ali i na potrebu za promenom po svaku cenu zbog čega su mogući raskidi veza, brakova ali slobodnima može doneti iznenadne susrete i poznanstva koja mogu da prerastu u ozbiljne veze.

Ljubavni asteroidi tokom cele godine donose uzbuđenja na ljubavnom planu. U januaru imate zaštitu ljubavnih asteroida Ceresa i Veste iz astrološkog polja partnerskih odnosa što može simbolizovati nekog partnera koji će vam po mnogo čemu odgovarati, između ostalog će se truditi da vas osvoji. Generacije rođena krjem 60tih i početkom 70tih su najviše je pod uticajem tranzitnog Marsa i Urana zbog čega su na pomolu turbulente veze, jake strasti, sumnjičvost u iskrenost partnera i pored njegovog napora da vam dokaže suprotno biće dominantno osećanje nepoverenja. Asteroid Psiha uz Pluton u Jarcu početkom godine, do 15.marta donosi veliki uticaj članova porodice na vaše odluke lične prirode, uključujući i emotivni život, a zatim tranzitira preko znaka Vodolije sve do kraja godine i slobodnima donosi potrebu za proširenjem kruga prijatelja. Mnoga nova poznanstva mogu biti za vas veoma značajna. Sve do 1.februara kada Venera kreće direktnim hodom ali opet oslabljena u Jarcu, predsatvlja period u toku kojega možete imati problema ako ste u vezi sa nekim s posla, posebno sa Vagom, Bikom ili Jarcem.

U februaru treba da budete taktični jer u protivnom,  vaša svojeglavost  pri donošenju odluka u vezi sa porodičnim životom može doneti probleme. Asteroidi Karma i Eros svojim položajem u Strelcu donose mogućnost veze sa strancem ili poznastvo u inostranstvu u toku februara i tokom prve polovine marta. Tada je već asteroid ljubavi Juno ušao u vaš znak a naglašen znak Vodolije donosi i mnogo sadržajniji društveni život. Tada ćete biti skloni flertu.

Iako je Mars, planeta akcije i erotike, simbol muškog principa, tokom ovog proleća “slab”, u retrogradnom hodu  preko znaka u kome njegova svojstva ne dolaze do izražaja, u Vagi,  od 2.marta do 20.maja,  koji je istovremeno i znak braka, možete  oslabljenu snagu Marsa okrenuti u svoju korist. Ako  ako se budete potrudili da  budete, bar do kraja jula staloženiji, strpljiviji i tolerantniji, na filozofski način ćete rešiti eventualne probleme sa partnerom. Venera, planeta ljubavi, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa u svom tranzitu preko Riba doneti potrebu za romantičnom vezom od 18.marta gde će se nalaziti do 4. maja kada će ući u  vaš znak . Ovakav tranzit Venere preko znaka Riba do početka maja može doneti manje neprijatnosti u komunikaciji sa nekim kome ste neka vrsta opsesije.U proleće će biti naglašena potreba za romantičnom vezom i mladi Ovnovi mogu doneti želju za osnivanjem doma, braka, moguće je uvećanje porodice i uživanje u bračnoj harmoniji. Mnogi predstavnici vašeg znaka želeće da odu sa partnerom u inostranstvo na duže. Polovinom aprila možete doći u iskušenje da uđete u vezu sa Blizancima, Devicom ili Vodolijom ili u tajnu vezu sa Vagom, Bikom ili Ribama.

Uticaj sporih planeta na vaš znak nije zanemarljiv tokom ove godine. Saturnplaneta emotivne hladnoće, pesimizma i usamljenosti u Škorpiji,  u znaku preko kojeg tranzitira tokom cele godine, može doneti veliku dozu ljubomore i posesivnosti, naročito rođenima u drugoj i trećoj dekadi znaka, od 1.do 20.aprila. Sredinom aprila dobar aspekt između Venere i Saturna  može muškarcima Ovnovima  doneti prilično komplikovanu vezu, flert sa nekim koga će često viđaju na poslu ali moguće da će  i Ovan i partner biti nesigurni u svoje emocije. Saturn je retrogradan tj. oslabljen u svojoj moći ( manje tenzije, manje ljubomore) od 3.marta do 21. jula do kada bi trebalo da pokušate da sredite odnose sa partnerom, naročito ako u poslednje vreme pokazuje pojačanu zabrinutost, kako za svoj status na poslu tako i za finansije.

 

{swf}spicum{/swf}

 

Uran, planeta eskcentričnosti u vašem znaku može vašem ličnom šarmu dati mnogo toga što će drugi prepoznati kao atraktivni deo vaše ličnosti i cele godine će vam pomagati da budete svoji, da ne dopustite da vam bilo ko poremeti planove u vezi sa ljubavnim životom ili da ima bilo kakav uticaj na vas. Krajem marta i početkom aprila konjukcija Sunca, Urana i asteroida Juno u vašem znaku može doneti poznanstvo koje bi onim Ovnovima koji su dugo u braku moglo uzdrmati bračnu harmoniju. U vreme pomračenja Meseca 15.aprila možete  takođe  imati osečaj da neko želi da vam narušiti dobre porodične odnose,moguće da će se neko mešati u vaš odnos sa partnerom, moguće  da će to biti i članovi partnerove porodice.  Problem će nastati usled vaše nedovoljne sigurnosti u sebe. Većina predstavnika vašeg znaka u proleće,u apriliu i maju može imati utisak da mora da napravi neku značajniju promenu u svom životu. Duge veze doživljavaju transformaciju a slobodni imaju prilike da uđu u vezu sa nekim u koga će se zaljubiti na prvi pogled.

Jupiter, planeta koja ima dobar uticaj na vas, bilo da ste u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu ili ste u braku, dužoj vezi, sve do polovine jula  ipak ublažava uticaj oslabljenog  Marsa i uticaj pomračenja Meseca, štiti porodični život onih koji su spremni da promene nešto u svom karakteru ili bar ponašanju, stilu života jer Uran u vašoj astrološkoj kući ličnosti to od vas zahteva i čini vas spremnim da uđete u brak. U vreme pomračenja Sunca, 29.aprila, planete koja vlada vašim astrološkim poljem ljubavi mladi, nesigurni a zaljubljeni Ovnovi mogu biti pokolebani ponašanjem partnera, naročito ako im je podznak u nekom vodenom ili zemljanom znaku (Bik, Rak,Devica, Škorpija, Jarac, Ribe)

U maju Venera tranzitira preko vašeg znaka, što vam donosi jake emocije, burne strasti, sklonost ka flertu. Od 10.do 17. maja egzaktna konjukcija Venere koja u vašem znaku donosi impulsivnost i Urana, planete iznenadnih susreta, simbol vaših prijatelja, u opoziciji sa Marsom može značiti poznanstvo sa uniformisanim licem, sa nekim pilotom, stjuardesom, osobom koja nosi neku vrstu uniforme na radu ili poznanstvo posredstvom kolege, prijatelja.

U junu se nastavlja povoljan tranzit Venere, mada polovnom juna možete biti pod stresom ako budete u vezi sa starijim partnerom a polovinom jula ako budete negde putovali, moguć je prijatan susret i novo poznanstvo.U julu ulazak Jupitera u znak Lava martovskim Ovnovima donosi novu romansu I veoma romantično raspoloženje. Vaše interesovanje mogu privući neka Vaga, Bik, Rak ili neko ko je pod uticajem Marsa ( Ovan, Škorpija, Jarac) ili i ko ma Mars u lićnom horoskopu u nekom od ovih znakova, nezavisno od horoskopskog znaka.Moguće su strastvene ljubavi tokom leta, posebno na putovanju.

U prvoj polovini avgusta romantično ste raspoloženi a od polovine avgusta do polovine septembra možete biti sumnjičavi i veoma posesivni. Avgust je što se asteroida tiče sjajan mesec jer vam pozicija Sunca, Jupitera, Merkura I Crnog Meseca u Lavu početkom avgusta donosi mnogo raznih mogućnosti za ostvarenje srećne veze sa Lavom, Strelem, Blizancima, Devicom.Od druge polovine septembra nastupa vaše vreme, bićete dominantni, odlučni i spremni da svoj ljubavni život uzmete u svoje ruke.

Kada Mars, vladalac vašeg znaka bude ušao u Strelca polovinom septembra, počinje takođe period u kome je moguća romansa sa strancem a u prvoj polovini oktobra i pored  drugog pomračenja Meseca, 8.oktobra što se negativno  reflektuje na vaš ego, štiti vas dobra pozicija Venere u Vagi u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa zbog čega vam se predstavnik ovog znaka ili neki Bik, Ribe ili Rak mogu udvarati. U drugoj polovini oktobra bićete u vezi sa osobom koja se bavi sportom ili često putuje. Novembar donosi konflikte u porodici i moguće nesuglasice a u decembru ulazak Marsa u Vodoliju pruža nove šanse za neko novo poznanstvo.

Zaključak – Tolerantnim stavom kako prema partneru, sadašnjem ili potencijalnom ali i prema članovima porodice postići ćete unutrašnji mir jer će umeti da cene promenu vašeg stave. Do polovine jula budite od pomoći članovima porodice, od sredine jula, mislite na sebe, priušite sebi više radosti. Moguće je uvećanje porodice i ulazak u brak u drugoj polovini godine. Na partnerovu pažnju se ne obazirite ali nemojte ni vi biti sumnjičavi i ispitivački nastrojeni.

astrozenit


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Andjeo za 14.01. Haziel

Tue Jan 14 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Broj 9 Red: Kerubini Hijerarhija: Serafin Vladajuća planeta: Merkur Boja: Ljubičasta, lila Kristal: Citrin Tarot karta: Sud Prisutan na Zemlji: 2:40 do 03:00 Dan u nedelji: Ponedeljak Tarot karta: Sveštenica Planeta: Mesec Iznenadni novčani dobici i neočekivane priviegije slede onima koji prizivaju Andjela Haziela. […]