Veliki ljubavni horoskop Rak 2014.


Vaš znak je od polovine 2013.pod velikim uticajem Jupitera, planete dobrotvora koja štiti vaše interese ma sa kakvim problemom da ste suočeni. Jupiter tranzitira preko vašeg znaka sve do polovine jula tako da ćete, nezavisno od nekih manje povoljnih aspekata kao što je početkom godine tranzit retrogradne Venere, planete ljubavi preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa i braka imati mogućnost da doživite mnoge nezaboravne momente.

Dame Rakovi su u nešto većoj prednosti od muškaraca koji će uglavnom svoju energiju usmeravati na posao. Rođeni sredinom 70tih mogu imati osećaj da mnoge probleme lakše rešavaju nego prethodnih godina, biće tolerantniji i spremniji na svaku vrstu ustupaka. Godište od početka 70.tih do početka 80tih je veoma osetljivo, spremno na razne “ludosti”, promene, ishitrene odluke.

Početak godine može biti veoma dramatičan za one Rakove koji imaju velika očekivanja kako od sebe, tako i od partnera i ako su veza ili brak izvesno vreme u krizi, biće spremni da se upuste ako treba i u paralelnu vezu. Oni koji su slobodni,takođe mogu početkom godine, sve do početka marta biti u nekoj vrsti dileme, ili dobiti želju da neobavezno izlaze sa dva partnera ili da održavaju komunikaciju sa osobama koje su im drage, očekujući da ih emocije odvedu na pravu stranu.

To se međutim neće tako lako dogoditi jer im Mars i Saturn, dve planete koje su veoma dominantne u znaku Jarca u koje pada njihovo astrološko polje partnerskih odnosa ne pogoduje svojim retrogradnim hodom od početka marta do kraja jula. U međuvremenu Mars će krenuti direktnim hodom krajem maja ali pre toga u februaru ili martu neko ko ima veze sa velikim institucijama, umetnošću ili javnošću može biti prilično uporan u želji da ih osvoji i moguća je srastvena veza. Iako će mnogi Rakovi imati potrebu da budu sa mnogo mlađim partnerom, takve veze, ma kog pola da su, neće doneti ništa dobro, naročito ako se radi o Blizancima, Devici ili Vodoliji. Mnoge Rakove intrigiraju Strelac i Bik i sve bi dali da mogu da budu sa njima, moguće i neka osoba rođena u znaku Riba ali takve veze neće biti jednostavne, ako do njih uopšte dođe.

Od početka marta kada Crni Mesec Lilit, simbol erotksih moći, bude napustio vaš znak vaše samopouzdanje može biti poljuljano naročito ako ste u komplikovanoj vezi sa nekim ko nije slobodan ili ko je od nedavano razveden, ili je raskinuo vezu zbog čega ćete morati da se prilagođavate njegovom/njenom tempu rada, moguće da će često biti odsutan iz vašeg mesta.

Asteroidi ljubavi imaju velikog uticaja na vas prvenstveno na dame Rakove. Početak godine donosi mogućnost obnavaljanja veze sa jednim Jarcem ili Škorpijom. Eros u Škorpiji i Psiha u Jarcu donose potrebu za intenzivnim emotivnim odnosom i potrebu da se psihološki analizira odnos. Prijaće vam veza sa lekarom, psihologom, psihijatrom. Eros će brzo ući u Strelca ali vam snagu Erosa već početkom februara zamenjuje uticaj Amora sa početnih stepeni Bika, što može doneti u vaš život osobu koja se bavi biznisom.

Set kristala *RAK
Vlada Mesec U setu kristala nalaze se: ~ Mesečev kamen…

 

Asteroid Psiha u Jarcu sve do polovine marta čini vas spremnim da o svojim osećanjima iskreno razgovarate a već početkom marta Eros vam je ponovo naklonjen ulaskom u znak Jarca.

Ako ste rođeni sredinom ili krajem 80tih upravo tranzit Venere koji može doneti nekakve nepredviđene probleme ili nedoumice u vezi sa odlukama koje se tiču vaše veze, odnosno braka, početkom godine, može vam sredinom aprila doneti burnu strastvenu vezu prepunu ljubomornih scena i neočekivanih susreta sa jednom Vodolijom, Bikom, Vagom ili Ovnom. Oni koji su u braku u to vreme, tokom aprila treba da svoj prag tolerancije na svaki način produže do neviđenih razmera ako ne žele svađe.

Sredinom maja tranzit Venere vam može pomoći da nađete gotovo idealnog partnera u vidu neke Device ili neke Vage ili Bika. U maju vas može “proganjati ” neko rođen u znaku Blizanaca ko vas se povremeno seti i ima potrebu da proveri kako se kotira na vašoj listi obožavalaca. Tada se može dogoditi tajna, kratka veza sa nekim ko je mnogo mlađi od vas.

Jun bi mogao biti veoma uzbudljiv jer asteroid Amor ulazi u vaš znak, asteroid Eros je već u Jarcu u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa i vi ćete biti u fazi iščekivanja da se nešto lepo dogodi u vašem ljubavnom životu, naročito ako ste slobodni.

Mnoge dame Rakovi biće u emotivnoj vezi sa nekim ko se bavi ozbiljnim poslovima, veoma odgovornim, moguće sa ekonomistima, lekarima i biće veoma praktične u pokušaju da sebi obezbede sigurnu vezu sa nekim ko ih neće izneveriti. Jupiter u vašem znaku ima dobar aspekt sa Saturnom, tokom većeg dela godine sve do jeseni, kada kreće napet aspekt sa ovom planetom principijelnosti zbog čega bi trebalo da budete manje zahteveni u finansijskom pogledu, naročito ako ste mlada dama Rak.Do kraja juna iskoristite povoljan aspekt između Jupitera, planete raskoši i jakih emocija i Saturna, planete praktičnosti, naročito ako ste rođeni posle 5. jula jer se ovaj aspekt može povoljno odraziti na vezu sa uspešnim partnerom dok će rođeni u prvoj dekadi znaka, junski Rakovi biti pod uticajem romantičnog Neptuna iz Riba cele godine i skloni idealizovanju partnera, empatični i spremni da im pomognu u vezi sa karijerom.

Rođeni između 1974. i 1977. biće pod velikim uticajem Jupitera koji će prelaziti preko njihovog natalnog Saturna, bilo u Raku ili u Lavu i od sredine jula biće tolerantniji kada su njihovi kriterijumi u pogledu toga kakav treba da bude njihov partner. Mnogo toga može krenuti u neželjenom pravcu ako ste rođeni početkom ili sredinom 50tih a spremni da obnovite neku vezu iz mladosti. U tom slučaju možete značajno iskomplikovati svoj život jer će retrogradni Mars praviti haos u vašem životu, naročito ako se radi o tajnoj vezi i to od početka marta do kraja maja. Ako ste u vezi sa Škorpijom koja je rođena sredinom 50tih ili 80tih takođe možete biti skloni stresu jer će partner biti, ma koliko zaljubljen, strastven, istovremeno i zahtevan i nedovoljno tolerantan.

Ako ste u vezi sa novim partnerom od polovine 2013.potrudite se da izdržite iskušenja koja će doneti pritisak okoline i porodice, naročito ako ste u vezi sa Bikom, Vagom, Jarcem ili Vodolijom, ako ste mladi, npr. rođeni početkom 90tih i spremni da vodite svoj život ne pitajući nikog za savet a u vezi koja je komplikovana ili u vezi sa nekim ko je prilično nepouzdan.

Sredinom aprila u vreme pomračenja Meseca, vladaoca vašeg znaka, možete doći u iskušenje da uradite nešto u afektu što neće biti povoljno po vas. Ipak, mnogo toga interesantnog moglo bi da se dogodi Rakovima od juna do jeseni jer će Jupiter koji im donodi od sredine prošle godine mnogo novih uzbuđenja, nastaviti hod preko zodijaka koji Rakovima savršeno odgovara. On im donosi samopouzdanje i hedonistički pristup životu. Sa manje tenzije ćete pristupati rešavanju svih problema uključujući i ljubavne nedoumice

Asteroid Amor u tranzitu preko vašeg znaka od početka juna donosi mnogo interesantnih susreta. Prva polovina juna može biti prilično turbulentna ako ste skloni paralelnim vezama. Neko na poslu, moguće ko radi za strance ili se bavi privatnim poslom, mogao bi vas zainteresovati za sebe i na pragu ste ozbiljne veze sa nekim s kim ćete imati prilike da provodite dosta vremena van zemlje. Saturn, vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa i braka dobro postavljen u odnosu na vaš znak sve do kraja 2014. donosi mogućnost stupanja u vezu sa nekim ko bi mogao biti veoma odgovoran i spreman da sa vama vrlo brzo uđe u ozbiljnu vezu a oni koji su već u braku, mogu očekivati proširenje porodice. Saturn u direktnom hodu od 21.jula donosi rođenima u poslednjoj dekadi znaka stabilnog partnera ili potrebu partnera da mnogo više učestvuje u zajedničkom životu i verovanto će pokušati da doprinese na svaki način stabilizaciji odnosa. Problemi bi mogli nastati samo ako ste u vezi sa Bikom, Ovnom ili Strelcem ili sa osobama koje su podznaku neki od ovih znakova. Od vaše istrajnosti da veza ili brak budu uspešni i od vaše tolerancije i razumevanja mnogo toga zavisi.

Ulazak Amora u prvoj polovini juna u vaš znak dok je Eros još uvek u astrološkoj kući partnerskih odnosa čini vas spremnim da započnete strastvenu vezu sa nekim ko je veoma ambiciozan, popularan i veoma šarmantan. Polovinom jula Eros u retrogradnom hodu vraća se u Strelca i vi možete ući u vezu sa nekim ko ima veze sa strancima.

Tokom avgusta trebalo bi da budete oprezni u emotivnim odnosima, naročito ako partner smatra da ste dominantna strana u vezi ili ako ste prisutni u javnosti. Ako ste rođeni početkom znaka, jedan Ovan, Jarac ili Škorpija mogli bi biti izuzetno zainteresovani za vas a ukoliko ste rođeni krajem znaka, trebalo bi da budete popustljiviji prema partneru, naročito ako se radi o Strelcu, Biku ili Ribama. Pazite da ne budete “žrtva” osbobe koja voli da laska i koja će po svaku cenu želeti da vas osvoji ali koja će ipak, najviše voleti sebe. Vaša potreba za emotivnom sigurnošću uz Lava ili Vagu neće biti tako lako zadovoljena. Asteroid Amor u Lavu uz Crni Mesec Lilit čini vas veoma probirljivim kada su partneri u pitanju ali će mnogi smatrati da ste kolekcionar obožavalaca.

U oktobru možete biti izloženi stresu, naročito kada je u pitanju veza sa strancem ili sa nekim ko zbog posla često putuje, ko nije spreman da svoj život podredi vama. Krajem oktobra nastupa nov period od mesec i po dana u toku kojeg su mogući interesantni susreti sa osobama koje su ugledne, poznate ili veoma ambiciozne. Rođeni na samom početku ili na samom kraju znaka biće pod stresom u vreme pomračenja Sunca 23.oktobra ako tada budu u vezi sa Lavom ili Ovnom. Oni koji imaju bilo kakve probleme u porodici trebalo bi da u to vreme izbegavaju konflikte. Ukoliko budete imali probleme na poslu ili ukoliko vam se bude udvarao neko ko je višeg ranga od vas a nije slobodan, razmislite da li treba da se sa njim upustite u vezu.Do početka decembra možete uživati u društvu osobe koja je ambiciozna, a pozicija asteroida Karme uz Eros, Mars i Pluton u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa donosi osećanje da ste u vezi koja vam je na neki način suđena.

Zaključak-Iskoristite sve prednosti koje donosi Jupiter u prelasku preko vašeg znaka i znaka Lava jer bi mogao pojačati kod vas želju za promenom stila života. Sledite svoju intuiciju i nemojte se previše opterećivati bilo kojim događajem iz prošlosti ili raskidima koje ste mislili da ne možete da prebolite. Strelac, Bik, Ribe ili neki drugi Rak uz Škorpiju i Jarca mogu biti za vas idealni partneri.

astrozenit


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Veliki ljubavni horoskop Blizanci 2014.

Sun Jan 12 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ovo bi mogla biti jedna od onih godina koja se pamti, jer vam naruku ide tranzit Jupitera koji vam u prvoj polovini godine donosi mogućnost veze sa strancem ili mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko živi u inostrasntvu a u drugoj […]