Veliki ljubavni horoskop Škorpion 2014.


Iako je Saturn, planeta strogosti, principijelnosti i emotivne uzdržanosti u vašem znaku od jeseni 2012. vi sasvim dobro funkcionišete u svim sferama života uključujući i ljubavni. Uspevate zahvaljujući stoičkom stavu, rešeni ste da izdržite sve što vam život priredi ali ne odstupate od svojih stavova. Ipak, ne biste bili mudra Škorpija kada u svemu što radite ne biste imali neki interes. Čak i ako se on odnosi na vaš psihčki mir, na pravo da imate svoj izbor i svest o tome da je ponekad mudro nešto oćutati, istrpeti ili sačekati svojih pet minuta.

Retrogradna Venera, planeta ljubavi slaba u Jarcu a vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i braka i vladalac vašeg astrološkog polja tajnih ljubavi i tajnih neprijatelja pre oslikava vašeg partnera kao osobu koja je uverena da se oseća nedovoljno voljenom ili je pomalo uzdržana, nepoverljiva, nego što oslikava vašu pozicjiu u vezi ili braku. Venera će biti retrogradna do početka februara kada kreće direktnim hodom preko Jarca, zbog čega ćete tada verovatno uzeti aktivno učešće u partnerovim odlukama koje se tiču bilo stručnog usavrašvanja, posla sa strancima ili rešavanja pitanja koja se odnose na partnerov status na poslu. Ako ste u vezi sa izuzetno kreativnom osobom koja je spremna da se stručno usavršava ili bavi umetnošću i planira svetsku karijeru, bilo bi dobro da je podržite.

Tranzit Venere preko Vodolije može doneti previše intelektualni odnos sa partnerom, lišen jake erotike ali vi ćete veoma dobro znati šta vam je prioritet. Ne smete da se previše prepuštate ljubavi da ne biste gubili tempo u drugim sferama života. Možete sebe iscrpljivati radom, jer retrogradni Mars, jedan od dva vladaoca vašeg znaka u retrogradnom hodu preko Vage od početka marta do 20. maja znači da biste mogli razmišljati o promeni taktike i bilo bi dobro da pokažete spremnost da, sve do kraja jula dok ne uđe u vaš znak, budete maksimalno popustljivi prema osobi koja vam je draga, ne toliko da biste njoj ugodili koliko da biste sebe poštedeli nepotrebnih rasprava. Ipak, vi nećete tako lako odustati od svojih želja i planova i pre ćete izabrati i samoću ako treba, naročito ako ste rođeni sredinom 80tih nego da uđete u komplikovanu vezu koja vas čini depresivnim. Rođeni početkom 70tih takođe mogu biti izloženi stresu u pokušaju da reše neke probleme koji verovanto traju izvesno vreme.

Od 7. februara do 1. marta možete ući u flert sa nekim ko je mnogo mlađi od vas ili ko je prilično neodgovoran, radiće se više o prijateljskom neobaveznom odnosu.

 

Set kristala *ŠKORPIJA
Vladajuća planeta Pluton U setu kristala nalaze se: malahit

 

Severni Mesečev čvor, tačka presecanja Zemljine ose sa ekliptikom poslednjih godinu dana bio je u vašem znaku i ulazi u Vagu, jer ide suprotnim kretanjem od kretanja planeta i donosi rasterećenje od osećanja krivice ali povremeno možete pokušati da tražite neka nova rešenja koja vam mogu izgledati komplikovana. Ipak, rasteretiće vas svog prisustva i vi ćete želeti da se više radujete životu a to se može dogoditi u martu jer će neko ko vam stalno pravi problem u ljubavi početi da biva popstljiv što će i vas učniti tolerantnijim. Saturn u vašem znaku vas muči poslednjih godinu i po dana ali Jupiter iz Raka vam pomaže da baveći se onim što volite a većina Škorpija to ume u stvari se rasterećujete i briga u vezi sa ljubavnim životo pokušavajući da ih rešite na najjednostavniji način.

Vaše brige, ako ste slobodna Škorpija mogu se odnositi na traženje iedalnog partnera, naročito ako ste blizu 30.te i sada vać želite da se skrasite, uđete u brak i osnujete porodicu. Asteroid Karma u Strelcu donosi tokom većeg dela godine mogućnost avanture ili poznanstva preko posla a Eros uz Pluton u Jarcu ipak vas upućuje na neku ambicioznu osobu koja je moguće već afirmisana u društvu i sa kojom možete zajedno da radite na nekom vežem projektu. Od početka juna kreće mnogo bolji period a dotle možete da se pomalo povučete iz javnosti i kao da ćete osećati neku vrstu opasnosti , posebno od bivših partnera ili od nekog ko vas smatra konkurencijom u ljubavi. Možete smatrati da i mogao da vam se previše meša u život. Venera u Biku je savršeno postavljena u junu i na vas čak neće delovati ni pomračenje Meseca 15.aprila ni pomračenje Sunca 29.aprila, bar ne ništa značajnije, mnogo će više to osetiti partner u vidu neke vrste nesigurnosti u sebe i uznemirenosti. U junu retrogradni hod Merkura može od 7.juna do 2. jula može doneti u vaš život opet nekog ko vas može smatrati veoma atraktivnim i zgodnim za flert. Ako ste slodobni, ili imate za sobom, jedan ili dva braka, bićete veoma spremni da uđete u vezu sa Rakom, Blizancima, Devicom.

U prvoj plovini jula, Sunce i asteroid Amor u Raku gde ubrzanim hodom Jupiter ide ka Lavu, čine vas romantičnim i spremnim da učinite sve što se od vas očekuje samo da biste bili u vezi sa nekim ko vas je impresionirao, moguće negde na putu u inostranstvu.Ulaksom Jupitera u znak Lava, sredinom jula i ulaskom Marsa, planete strasti u vaš znak krajem jula, postajete mnogo zainteresovaniji da sredite pitanje finansija, statusa nego što ćete imati vremena za osobu koja vam je draga.

Avgust je vaš mesec u kome ćete se pokazati u punom sjaju, naročito ako ste ambiciozni, u vezi sa osobom koja je takođe posvećena karijeri i vi ćete biti ona strana koja postavlja uslove pod kojima će se veza odvijati što će za mnoge značiti mogućnost ulaska u brak. Ovo je mesec mogoućih uspeha na poslovnom planu kada će vam uspeh otvoriti mnoga vrata i na polju ljubavi jer će mnogima biti bitno da budu u vašem društvu.Sredinom avgusta budite taktičniji u odnosima sa Lavom, Stelcem, Vagom ili Bikom. Bićete izuzetno nestrpljivi,ambiciozni, nedovoljno taktični i mogući su konflikti sa članovima porodice, kako vaše tako i vašeg partnera.Nemojte se previše upuštati u rasprave o nečemu što niti vi niti partner možete da rešite preko noći. Neko veoma uspešan i ambiciozan želeće da bude u vašem društvu i organizovaće susrete čak iako ste u stalnoj vezi ili braku. Rođeni krajem 70tih mogu biti veoma neprijatni kao partneri jer neće razumeti vašu ambiciju i očekivaće da im poklanajte više pažnje. Veza sa nekom drugom ambicioznom Škorpijom ili Jarcem može biti ono što će vam odgovarati tokom jeseni naročito u novembru. Septembar može biti povoljan mesec za ljubav ako vam se dopadaju neka Devica, Lav ali sa Ovnom ili Vodolijom nećete lako moći da izađete nakraj.

Ulazak Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u Devicu 6.septembra sve do 30.septembra može doneti obnovu veze koja je više bazirala svojevremeno na prijateljstvu nego na strasti. Ako ste rođeni početkom 80tih, moguće je razmišljanje o braku ili proširenju porodice.

Rođeni početkom znaka u vreme pomračenja Sunca 23.oktobra trebalo bi da izbegnu nepotrebne rasprave sa partnerom, naročito ne u vezi sa rešavanjem pitanja njihovog statusa.

Tranzit Venere, planete ljubavi tokom jeseni donosi vam mnoge prijatne momente u društvu osoba koje su vam drage i sa kojima možete ostvariti izuzetno stabilnu vezu a mnogi od vas će planirati zajedno sa partnerom zajednički odlazak za inostranstvo ili posao sa strancima.

Zaključak – Dok mnogi znaci čekaju sredinu godine da uđe Jupiter u Lava, vi ćete pokušati da iskoristite tranzit Jupitera preko Raka što vam mnogo više odgovara za zajendička putovanja. Retrogradni hod planeta ne bi trebalo da ozbiljnije uzdrma one Škorpije koje su u dugoj vezi ali obaveze koje možete imati u okviru zajedničkog života mogu vas povremeno prilično iscrpljivati.

astrozenit


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Veliki ljubavni horoskop Devica 2014.

Sun Jan 12 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U godinu ulaziate sa prilično turbulentnim i naglašenim astrološkim poljem ljubavi što nekima nagoveštava godinu punu uzbuđenja, drugima strah da bi emotivna situacija, veza ili brak mogli biti dovedeni u pitanje. Polovinom januara opozicija Venere iz Jarca iz vašeg astrološkog polja ljubavi […]