Veliki ljubavni horoskop Vaga 2014.


Većina predstavnika vašeg znaka koja ima solidnu vezu ili brak moraće da se prilagođava potrebama partnera da bi se harmonični odnosi nastavili. Oni koji su nezadovoljni, posebno Vage koje su u zrelim ili poznim godinama i koje su dugo već u dilemi kako da organizuju život da bi sebe rasteretile neprijatnih scena ili rasprava, dok Mars u direktnom hodu prelazi preko njihovog znaka do početka marta,moći će dobrom taktikom da nešto postignu na emotivnom planu.

Slobodne Vage, posebno rođene početkom 70tih ili 80tih treba da budu oprezne kod donošenja odluka u vezi sa emotivnim životom jer se može dogoditi da uđu u vezu sa nekim ko im neće odgovarati. U ovu godinu ulazite sa Marsom u vašem znaku, slabim inače u ovoj poziciji koji obrazuje napete aspekte sa Uranom u astrološkom polju partnerskih odnosa i sa Plutonom i Merkurom u astrološkoj kući doma i porodice, sa Jupiterom u Raku. Imaćete utisak da ste na prekretnici i mnogi predstavnici vašeg znaka će imati potrebu za radikalnim rešenjima. Ako smatrate da već duže vreme trpite nešto što vam ne odgovara u partnerskom odnosu nikakav potez s vaše strane, bilo da se radi o napuštanju partnera ili prenjama neće doneti efekta jer je Venera, vladalac vašeg znaka slaba u Jarcu u retrogradnom hodu. Ipak, ona je jaka u četvrtoj astrološkoj kući što znači da bi bilo dobro da prihvatite situaciju takvu kakva je dok se ne dogodi nešto što će vam omogućiti da sredite svoj život na način na koji vi to želite. Želja da partnera naterate da se ponaša kako biste vi želeli, neće doneti rezultat jer je Uran u Ovnu previše jak u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa da biste imali dovoljno strpljenja da se borite za svoje mesto pod suncem.

Vaš znak je jedan od onih kojima će biti u prvoj polovini godine, posebno do kraja maja potrebno mnogo nerava, snage, mudrosti I spremnosti da pravite kompromise da biste uspeli da izdržite tenziju u odnosima kako sa stalnim partnerom tako I sa onima sa kojima ćete prvi put dolaziti u kontakst.

Januar i februar su meseci u kojima će porodični problemi kulminirati zbog retrogradnog hoda Venere, vladaoca vašeg znaka preko Jarca i to na vas može delovati prilično deprimirajuće jer će i Mars, planeta akcije biti retrogradan u vašem znaku. Nećete imati snage da budete dovoljno istrajni. Svaki čas ćete menjati mišljenje o partneru, moguće da će članovi porodice pokušati da utiču na vaše odluke ili ćete imati pogrešnu sliku o partneru. Drugi značajan tranzit koji utiče na predstavnike vašeg znaka je tranzit Severnog i južnog Mesečevom čvora na relaciji vaša astrološka kuća ličnosti – astrološka kuća partnerskih odnosa. Jednom u osamnaest godina ovaj tranzit donosi osvešćenje, otkrivanje svojih pravih potreba, pokušaj da se isprave greške iz prošlosti, spoznaju bitnih pitanja u vezi sa vašom ličnošću.

Slobodne Vage mogu biti emotivno zainteresovane za nekog ko ima dosta svojih porodičnih ili profesionalnih problema. U drugoj polovini marta može doći do pomirenja sa nekadašnjim partnerom, poznanstvo sa nekim ko je poznat po svojim zavodničkim sposobnostima, bićete spremni na ustupke, prilagodljivi, imaćete pred sobom cilj. U drugoj polovini marta asteroid ljubavi Juno u Ovnu i ulazak asteroid Psihe u Vodoliju mogu doneti neku vrstu olakšanja, spremnost da iz nekog drugog ugla sagleda situacija na poslu. Retrogradni hod Merkura od 7.februara do 1.marta može doneti problem u vezi sa Blizancima, Vodolijom, Ribama ili Lavom. Neko prijateljstvo može u martu postati mnogo više od toga, emotivna veza ili flert, avantura, pokušaj da sredite svoj život.Crni Mesec Lilit ulazi u Lava zbog čega veza sa ovim znakom može biti dobra samo ako niste isto godište.

 

Set kristala *VAGA
Vladajuća planeta Venera U setu kristala nalaze se: ~ Heleiotrop…

 

Proleće može doneti problem u odnosima sa Vodolijom, Ovnom, Strelcem, Škorpijom i Jarcem. Često ćete se osećati prepušteni sami sebi i prilično usamljeni. Da biste uspeli da dovedte svoj život u red moraćete da budete veoma prisebni naročito u vreme pomračenja Meseca sredinom aprila i to ako ste u vezi sa osobom koja je prisutna u javnosti.Od početka aprila do druge polovine maja traje tranzit planeta preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i konjukcija Sunca i Urana oko 1.aprila može doneti potrebu da znate na čemu ste, ako ste u vezi koja vas ne čini srećnim ili ćete, ako ste slobodni, ući u novu vezu. Sredinom aprila u vreme pomračenja Meseca, planete emocija koja upravlja vašim astrološkim poljem porodice ali i karijere, dolazi do konjukcije Urana i Merkura u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, što znači mogučnost nove veze sa Blizancima ili Devicom. U maju nemojte biti impulsivni jer Venrera, vladalac vašeg znaka ulazi u Ovna što sasvim mladim ili sredovečnim Vagama može doneti popularnost u društvu i kako je tada asteroid Amor dobro postavljen prema vašem znaku, nemate o čemu da brinete. Treba da naučite kako da uživate u životu i da se pripremate za ulazak Jupitera u znak Lava. Polovina maja je veoma burna za one kojima se dopadju Vodolija, Bik, Ovan. Mars se u to vreme već sprema da krene direktnim hodom što vam može doneti potrebu za aktivnim učešćem u društvenom životu.

Od maja, Severni Mesečev čvor u vašem znaku tokom cele godine donosi potrebu da doživite ljubavnu vezu u kojoj ćete imati osećaj da vas partner izuzetno poštuje.

Asteroid Karma u Strelcu tokom većeg dela godine donosi mogućnost poznanstva sa nekim strancem ili osobom koja živi u inostranstvu.

Tokom proleća, romantične, mlade Vage, rođene početkom devedestih mogu se zaljubiti u nekog ko će ih opčiniti.Polovinom marta Venera, vladalac vašeg znaka u Vodoliji i ulazak asteroida Psihe u ovaj znak slobodnih i razvedenih može doneti želju za odvajanjem od partnera. Uran, planeta ekstravagantnog ponašanja i naglih odluka u Ovnu u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa uz asteroid Juno u martu i aprilu donosi mogućnost romantične ljubavi.

Početak jula može doneti nove mogućnosti na emotivnom planu, čak i ako vam se dopadne neko ko nije naročito pouzdan, neko ko često menja planove, moguće da često putuje u inostranstvo ili ćete i sami poželeti da negde otputujete a tamo predstoji susret. Jul bi mogao septembarskim Vama, doneti mnoga uzbuđenja.

Posebno bi druga polovina jula mogla doneti nove momente u vaš život, vezu sa nekim ko je stranac ili ćete ga upoznati na putu, moguće da se radi o kolegi. Avgust je veoma uzbudljiv ali pazite da se previše ne zaljubite u nekog ko neće biti naročito spreman da vam ugađa, moguće da nećete primetiti da se radi o osobi kojoj je mnogo važnije da bude primećena, ako treba i u vašem društvu, koja će po svakoj ceni želeti da dominira i koja će biti spremna da fascinira I drugoe.

Druga polovina avgusta može biti veoma burna za one koji ne umeju da kontrolišu svoja osećanja i skloni su impulsivnim reakcijama Kratka putovanja, naročito u inostranstvo donose nove mogućnosti i na ljubavnom planu.Sredinom avgusta možete biti u procepu između dve sasvim različite osobe, možete imati dve simpatije. Mogući su neprijatni razgovori sa stalnim partnerom o nekretninama.Polovinom septembra ulazak Marsa u znak Strelca mnogim Vagama donosi uzbuđenja, naročito ako su prisutne u medijima ili rade sa osobama koje su na neki način poznate.

Oktobar je mesec koji može doneti mnoge lepe doživljaje, posebno u kontaktima sa Lavom, Strelcom ili nekom drugom Vagom. Novembar međutim donosi ponovo veoma napete odnose sa članovima porodice, stalnim parnterom i imaćete osećaj da vas niko ne razume. Uz pomoć jedne Vodolije u decembru možete rešiti dilemu kako da organizujete svoj život tako da svi budu zadovoljni a vi da budete srećni.

Zaključak Teška godina, naročito prvih šest meseci ako budete pokušavali da sebe stavite u prvi plan. Što budete uporniji u tomei, to je moguće i veće razočaranje. Ponašajte se filozofski. Nemojte dopustiti da vas bilo ko provocira, ne ulazite u rasprave niti, ako ne morate, ne razmišljajte o raskidu, razvodu ili o drugačijem stillu života osim ako sebi to zaista možete da obezbedite. Inostranstvo i što češća putovanja je za vas pravo rešenje. Od sredine jula, obnovite društveni život, potražite stare prijatelje, među njima, moguće da se nalazi vaša nova ljuba.

astrozenit


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Veliki ljubavni horoskop Lav 2014.

Sun Jan 12 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ako ste doživeli neočekivan obrt na ljubavnom planu tokom prethodne dve godine, možete se nadati interesantnom razvoju događaja jer će u julu posle dvanaest godina Jupiter, planeta jakih, pozitivnih emocija i optimizma ući u vaš znak. Do tada, čeka vas turbulentan period, […]
Mesec u Lavu *tranzit