Venčanje iz snova


Venčanje iz snovaOVAN
Ovan sanja o otmenom venčanju u opštini u centru grada, sa mnogo zvanica i puno cveća, a roditelji (i njegovi i njeni) sede na počasnim mestima za stolom. Iako voli svadbe, Ovan voli i slobodu, pa mu zato u potpunosti prepustite organizaciju venčanja, počev od spiska gostiju, naručivanja cvetnih aranžama, organizaciju restorana i menija, sve do sitnica kao što su odabir bidermajera, slanje pozivnica… Tako ćete mu pružiti osećaj da i dalje odlučuje o svemu i da je osvojio još jedan teren – bračni.

BIK
Kad Bik odluči da stane na “ludi kamen”, onda venčanje mora da bude elegantno ali raskošno – od opštine do restorana, sa dvostruko više hrane i pića, nego što ima gostiju, odlično odabranom muzikom za svačiji ukus i tortom od pet spratova. Mlada u venčanici pripijenoj uz telo sa osmehom na licu baca bidermajer, leđima okrenuta drugaricama koje joj zavide na elegantnom mladoženji u crnom odelu sa vrlo diskretnim prugicama. 

BLIZANCI
“Samo opušteno”, bez panike, sve je na vreme zakazano i u opštini i u crkvi, još da mu se kum (kod koga su burme) javi na telefon, pošto je nedostupan, razumljivo je – momačko veče je trajalo do svitanja. Uostalom, ima vremena, poslaće mu SMS, ili pozvati komšinicu da skokne i kucne mu na vrata… venčanje je tek u podne, a onda – pravac aerodrom, jer mladenci direktno putuju na “medeni mesec” – krstarenje Mediteranom je poklon od kumova. Raduju se što će proputovati pola evrope.

svadbaRAK
Venčanje sa svadbom u rodnom selu ili restoranu na obali Rak kao da je planirao mesecima unapred. On i ne želi nikakva iznenađenja, želi tačno da zna raspored sedenja gostiju, čak i koje će poklone dobiti od bliže rodbine (tako su praktični, pogotovo ovi s njegove strane, jer neće da “dupliraju” poklone). Mladoženja, osim ruzmarina u reveru svog inače skupocenog odela, ima i kuma koji pazi da nikom, a pre svega njemu samom, čaša ne bude prazna.

LAV 
Prostran restoran sa baštom, belim stolicama sa pozlaćenim rukohvatima, zeleni travnjak ukrašen saksijskim cvećem i belim balonima, a na velikom stolu egzotični cvetni aranžmani, specijaliteti od divljači, kavijar i šampanj… Mlada stiže u beloj limuzini, odevena u jednostavnu, dekoltovanu haljinu ukrašenu swarovski kristalima čuvenog kreatora i cipele vrtoglavo visokih potpetica. Gosti su pristigli sa svih strana, mnogi su iz inostranstva, a brdo poklona krasi centračlni deo sale!

DEVICA
Devica, iako rezervisana i racionalna, mašta o romantičnom venčanju na kojem bi se okupilo mešovito društvo sastavljeno od njene i njegove rodbine, prijatelja i nekih odabranih kolega. Ne bi tu bilo rasipanja novca na preterivanje, ali ništa ne bi nedostajalo na švedskom stolu punom đakonija, salata i pečenja, crnog, belog i roze vina i svih mogućih vrsta torti, dok bi se mladenci šetali između stolova sa gostima sa čašama šampanjca u rukama, ćaskali neobavezno i tek ponekad nazdravili.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tajne prošlih života

Mon Apr 15 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Jedna od interesantnijih astroloških disciplina je svakako i karmička astrologija. Suština ovakvog proučavanja ne leži u pokušaju da se ustanovi šta je osoba bila u prethodnom životu, već da se utvrdi kakva su njena sećanja, a koja često izazivanju iracionalne strahove, i […]

You May Like