Venera inkonjunkcija Saturn *tranzit


venera inkonjunkcija saturn 1Prilika je da napomenemo da inkonjunkcija Venere i Saturna koja je od četvrtka obojila raspoloženje većine vas koji imaju naglašene znakove Bikova i Vaga nije toliko dramatična, koliko ste o njoj mogli čitati ovih dana od teoretičara i romantičnih pisaca.

Nakon prethodne inkonjunkcije Venere i Saturna (od 20. do 24.Marta) zapravo ubrzo nas čeka trigon Venera/Saturn, te je ona daleko povoljnija od Martovske inkonjunkcije. Inkonjunkcija u Martu koja je rasla u opoziciju, a nakon čega je Venera prošla i tranzitni kvadrat sa Jupiterom, okončana je gubitkom i prekidom zbog nedostatka želje da se prilagodite ili nesposobnosti prihvatanja.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Da li ste u medjuvremenu shvatili poruke i prepoznali čemu je potrebno prilagoditi se, jer pojedini modeli ponašanja su vodili u razočarenja, a nefunkcionalni odnosi su okončavani ubrzano do finalne opozicije (10. do 13. Aprila) i to definitivno i jasno. Trenutak je da osvestite i u kojoj meri su situacije koje ste proživeli tokom prethodnih meseci zaslužne za gubitke koji su usledili. Malo je vremena ostalo za to, stoga ne odlažite važan zadatak ni dan više.

Ovog puta pred nama je trigon Venera/Saturn i to uskoro, već od 6. do 9. Juna. Spremniji ste da prihvatite svoje nedostatke, spremniji da zrelo i odgovorno prihvatite odnos koji je aktuelan i svesniji ste nego početkom 2015. svih potencijalnih slabosti odnosa. Veneri ovog puta u Junu sledi i Trigon sa Uranom pa je ambijent nešto uzbudljiviji i sigurno donosi potpuno drugačiji razvoj okolnosti.

Za mnoge medju vama čije su veze opstale nakon Aprilske opozicije, možemo sa sigurnošću reći da su tokom prethodnog intervala prošli kroz izazovnu fazu, i sada su ponovo spremni da zajedno grade bliskost i uživaju u ljubavi.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 12.05.2015.

Tue May 12 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. UTORAK 12. MAJ će biti dinamičan dan, a obeležiće ga lunarna i Marsova promena znaka i 5 lunarnih aspekata. Mesec se kreće od 27° Vodolije do 11° Riba.     […]